- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ,,Природното бедствие'' ме харесва... УЖАСССС!!!! ;[ ;[ ;[
123 отговора... Па, никой не пропусна да покаже извисената си душа...
Аз! Аз!Първоначално написано от SpeakSoftlyLove
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Тая тема е от Януари, сигурно вече
авторката е умряла от срам, че синът на чистачката я
заговаря, аууууууу .. УЖАСТ !![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Така. Първо, ти знаеш ли със сигърност, че е олигофрен? Олигофренията е тежко заболяване... И ако действително е олигофрен, зависи от степента на олигофрения дали би трябвало да се притесняваш... Но все пак имай едно наум... Обикновено при хората с такова заболяване се наблюдават само... ако мога така да се изразя, първични нужди, като действията им са свързани с удовлетворяването им... И тука се намесва една т. нар. пирамида на Маслоу,
като всяко равнище се реализира след 'удовлетворяването' на предишното...
Не искам да те плаша или нещо, но поговори с училищния психолог![]()
Аз доколкото знам в пирамидата има 6 потребности - 4 низши и 2 висши. 1. Физиологичеки потребности. 2. Потребност от физическа и психическа сигурност. 3. Потребност от уважение. 4. Потребност от принадлежност към социална общност. 5. Потребност от творческа самореализация. 6. Потребност от религиозно и философско осмисляне на живота. :PПървоначално написано от Abigoria
И 100 % на този психар нуждите му се простират до първите 2 потребности.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 11:33 pm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
от къде я изкопахте па тая тема бе...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Не е в това въпроса.Първоначално написано от PreciousDiamond
Когато някой не те привлича поне малко без да го познаваш няма как да се получи. (Винаги си има изключения де, но не за това говорим)
Дори не става въпрос дали да е приятел с него.
Става въпрос за капчица човечност.
За това става въпрос.
Някои хора не са способни на подобно нещо.
Подобни гаври с хората са меко казано противни.
Да се подиграваш на някой за нещо, което не зависи от него е гадно.
Ако те обидят с нещо, тогава може да се каже, че имаш правото да отвърнеш на удара.
Макар, че ако отвърнеш с усмивка ще си спестиш някой друг бял косъм.![]()
към авторката:
не си добър човек струва ми се...
REGGAE BOOM <3
офф...ти пък си много хубава... айде моля ти се,няма грозни хора и не външния вид е на-важен !всеки има някакъв недостатък,така че моля те не коментирай...
грозен бил,гривоглед нз си къв бил... може да е такъв,но отвътре да е страхотен...
ама явно за теб има значение само външноста.. и продължавай да гледаш визията на човек,... и '' ще стигнеш далече''
![]()
Защото сме 21 век подяволите!!!Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
![]()
И съм НАПЪЛНО съгласен с теб!!!
Живота е такъв, какъвто е!
към авторката каква си такава да говориш за момчето бил грозен не знам си кво еми кажи му да спре и тва е накрая ще му омръзне и това е пък и първо опознай човека какъв и после говори ама пък и той не прав да ти ходи по гъза постоянно всичко си има граници
ако е толкова зле му помогни да се оправи![]()
Edin den se ogovori s tvoqt ptiqtel otidete pti tova mom4e i celoni priqtelqt taka onzi shte razberee 4e si imash dru i shte se razkara nadqvam se shte podeistva ako ne shte se opravi s boi:P :P
![]()
![]()
и аз много се издразних от това как си си отнесла с него и аз познавам много "природни бедствия" и кво седя си с тях лафя си и хич не ме греее какво мислят др за него или нея. Даже карам момчетата да им завиждат че той се лафи с такава мацка. МНОГО МРАЗЯ такива като теб сорри че ти го казвам,но имах такива фр който се пресмиваха на такива като него и мн са им викала и съм и казвала че ще ги счупя от бой ако се подиграват и обиждат човек с недъг. Не е редно такова отношение.по добре се извини и помисли малко бог знае дали твоето дете няма да има недъг. НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ТОВА.![]()
![]()
![]()
Патка си,т'ва е непоправимо...![]()
браво . после се чудите защо повечето мъже се държат гадно с вас някои като пораснат стават "убавците" за които си мечтаете ,но те се сещат за това което е ставало преди години и се дразнят и гледат да избият някои друг комплекс от девството сиПървоначално написано от PreciousDiamond
Не мисля, че темата е актуална. Заключвам я.