Цитирай Първоначално написано от sTiLLyt0
хии Хора ...... ПОМОЩ!!! Моля ви, кажете ми какво да правя??? ИМам мнооого голям и мнооооооог много гнусен проблем
В даскалото в което уча има едно момче може да се каже почти мъж, които е работник или по-точно майка му е чистачка в даскалото и той се върти и помага където може... Ужасно грозен е .... кривоглед, има гърбица, зъбат... ужас ужасссс ...... природно бедствие.Той явно мн ме е харесал защото постоянно ме следи Когато съм в час, обикаля цялото училище и наднича в стаите (понеже в мойто даскало има прозорци на вратите) и когато види в кой кабинет имам час, започва да ме наблюдава... В междучасията постоянно ходи по мен и търси повод да ме заговори, при което аз ставам за срам пред цялото даскало Днес направо преля чашата... Идва при мен и ме пита: Стили как се казва гаджето ти??? Аз направо му се изсмях в лицето и му казах: Теб пък кво те интересува как се казва гаджето ми... и си го отминах.... Всички от моя клас ме бъзикат с него Та искам да ми кажете какво да направя за да ми се махне от главата омръзна ми всеки ден да ми се влачи по гъза
Пф... Нямам думи... ти оценяваш книгите по кориците ли бе? ...
Не ти е приятен бил кривоглед и т.н Той да не е виновен за това бе?
Господ може да му е взел, но може би му е дал много повече от, колкото малкото ти мозъче може да побере...Добре не ти е приятен, и т.н Еми не може ли да му кажеш, като на човешко същество? А не да му викаш пред всичките ти приятелки... бахти хората...