Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
Защото е важен фактор за любовната връзка. Съжалявам.
Това несъмнено е така, !НО! въпросът не опира до това.

Всички до един се издразниха (аз също) повече на лигавия подигравателен начин, по който е написана темата, отколкото на фактът че грозните хора са обречени на неуспехи в любовта.
Просто авторката е тъпа лигава кифличка с акъл на 7мокласничка, която и вероятно е 7ми клас де.
Голяма работа че някакъв грозник я харесвал. И мен са ме харесвали такива ама не съм пускала теми, защото това е чиста проба комплексарщина. Мацката ни се прави на интересна и дори се самонавива.

Авторке, ПО-ГОТИНО ли ти стана като се оплака, че УжАсНия ГрОзНик ТЕ ХаРесВъЪЪ?!?!? ОуУ, УЖааааассСсс!

Самодоказа ли се пред себе си колко си вървежна, като се подигра на момчето в тема и като се държиш арогантно с него безпричинно? Викаш че е зле, че е грозен, обсъждаш го като стока на пазара, а не си даваш сметка колко зле изглежда тва отстрани... Разбрахме, че искаш да си интересна, да ти се обърне внимание, да ти ръкопляскаме, да ти "съчувстваме".. Но ти си оставаш поредната тъпа лигла, която е изтъкана от комплекси и тъпотия.
Не ме е яд че няма да му пуснеш на момчето. Знам че не може да има любов без физическо привличане - тъжен факт. Но ме е яд как може ти да си толкова тъпа, така нагло и грозно да се подиграваш за да изпъкнеш ти? За Бога, какво целиш?

Или го резвай, или се дръж както подобава - като те пита как си, отговаряш мирно. За какво му крещиш, за да се направиш на вървежна ли? Как не ти е гузно и неудобно при добронамерено отношение насреща да се ръбиш? И наистина ли мислиш че като отговаряш неадекватно и агресивно това те прави "яка пичка"?Мда, пред самата себе си сигурно си най-голямата. Горда от това, че "отрязва", че крещи на "природното бедствие", което я харесва, о0 ужас.

Ама ти едва ли директно ще го резнеш, защото ти е кеф да ти тича след гъза, а ти "яката и вървежната" да го тропаш в теми зад гърба му, а сигурно и пред приятелите ти, но само не и в лицето му! Евала!
Защото ако го направиш, веднага ще изгубиш единствения ти фен може би? И няма на кого да се правиш на пичка?

ЕЕЕхх, комплекси и тъпотия!