- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Главичката
Здравейте!Знам че сигурно темата се повтаря,но наистина съм притеснен от факта,че главичката ми не е уголена.На 15 години съм и не съм имал проблем със оринирането или при мастурбиране(защото съм девствен).Има ли възможност със времето да се оправи или пък да остане така и да не е проблем?Очаквам вашите отговори.
Фимоза... има безброй теми потърси малко и ще видиш кое е най-добро![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Признавам си, аз не знаех имената на тия раоти преди... ма повторението е майка на знанието, вече на сън да ме бутнеш знам кое как се намира.. да зема един бакалавър по урология...
Доколкото знам много момчета имат тоя проблем , мисля че се прави някакво цепване.. от лекар и после си сфиркаш![]()
еми отиди на уролог да ти цепне кожичката...![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
еми майка на брат ми още от малък му я оголваше , за да с иняма роблеми после ... нали като бебе докато го къпи .. както и да е , но имаше едно дете което майка му 18 годишна неопитна и незнае какво да прави ... и нещо му се събираше урина там между кожичката незнам точно ... и ходи на лекар цепнаха го и се оправи .. , но това ти говоря за деца на 3 -4 годинки вече за по големите незнам ... успех
кога не ти е уголена главичката бе фешънчето?
Ако ми говориш за когато ти е спаднал и в нормално състояние(ненадървен) логично да не ти е оголена...
Това че не си имал проблеми при масторбирането независи от това дали си правил секс, и щом нямаш проблеми, значи да разбирам че тогава главичката ти се оголва добре и безболезнено.. Тогава какъв е проблема?
Ако имаше я късо гемче я фимоза щеше да те боли и да ти е гадно като биеш чикии... щом не ти е ???
И все пак ако неможеш да го оголиш докъто си биеш чикии инт. ми е как ги биеш ... и ако имаш проблем съвета ми е кажи на баща си и действайте с него по лекарите (все пак си на 15)
според мен само си мисли че си бие чикииПървоначално написано от blackfate
![]()
Не разбрах :
1. Главичката не е оголена - ако е така нямаш проблем.
2. Главичката ти не може да се оголи - вече имаш проблем - отиваш на чичко доктор и той след лека оперативна намеса ти премахва проблема.