.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Главичката

Здравейте!Знам че сигурно темата се повтаря,но наистина съм притеснен от факта,че главичката ми не е уголена.На 15 години съм и не съм имал проблем със оринирането или при мастурбиране(защото съм девствен).Има ли възможност със времето да се оправи или пък да остане така и да не е проблем?Очаквам вашите отговори.

Фимоза... има безброй теми потърси малко и ще видиш кое е най-добро
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Признавам си, аз не знаех имената на тия раоти преди... ма повторението е майка на знанието, вече на сън да ме бутнеш знам кое как се намира.. да зема един бакалавър по урология...

Доколкото знам много момчета имат тоя проблем , мисля че се прави някакво цепване.. от лекар и после си сфиркаш

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
    Признавам си, аз не знаех имената на тия раоти преди... ма повторението е майка на знанието, вече на сън да ме бутнеш знам кое как се намира.. да зема един бакалавър по урология...
    Юземи се кандидатирай! Не знаеш къде ще ти излезе късметът!

еми отиди на уролог да ти цепне кожичката...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    еми майка на брат ми още от малък му я оголваше , за да с иняма роблеми после ... нали като бебе докато го къпи .. както и да е , но имаше едно дете което майка му 18 годишна неопитна и незнае какво да прави ... и нещо му се събираше урина там между кожичката незнам точно ... и ходи на лекар цепнаха го и се оправи .. , но това ти говоря за деца на 3 -4 годинки вече за по големите незнам ... успех

кога не ти е уголена главичката бе фешънчето?
    Ако ми говориш за когато ти е спаднал и в нормално състояние(ненадървен) логично да не ти е оголена...
    Това че не си имал проблеми при масторбирането независи от това дали си правил секс, и щом нямаш проблеми, значи да разбирам че тогава главичката ти се оголва добре и безболезнено.. Тогава какъв е проблема?
    Ако имаше я късо гемче я фимоза щеше да те боли и да ти е гадно като биеш чикии... щом не ти е ???
    И все пак ако неможеш да го оголиш докъто си биеш чикии инт. ми е как ги биеш ... и ако имаш проблем съвета ми е кажи на баща си и действайте с него по лекарите (все пак си на 15)

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от blackfate
    кога не ти е уголена главичката бе фешънчето?
    Ако ми говориш за когато ти е спаднал и в нормално състояние(ненадървен) логично да не ти е оголена...
    Това че не си имал проблеми при масторбирането независи от това дали си правил секс, и щом нямаш проблеми, значи да разбирам че тогава главичката ти се оголва добре и безболезнено.. Тогава какъв е проблема?
    Ако имаше я късо гемче я фимоза щеше да те боли и да ти е гадно като биеш чикии... щом не ти е ???
    И все пак ако неможеш да го оголиш докъто си биеш чикии инт. ми е как ги биеш ... и ако имаш проблем съвета ми е кажи на баща си и действайте с него по лекарите (все пак си на 15)
    според мен само си мисли че си бие чикии

Не разбрах :
    1. Главичката не е оголена - ако е така нямаш проблем.
    2. Главичката ти не може да се оголи - вече имаш проблем - отиваш на чичко доктор и той след лека оперативна намеса ти премахва проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си