- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хрумвало ли ви е ?
Не само, че ми е хрумвало ами и го направихме ... Дълго време клипа беше на телефона ми и няма да ви казвам какво стана, когато ми взеха тела едни "сладури"! Слава богу, че имах парола, но след станалото така се бях ефектирала, че го изтрих на момента ! Иначе усещането да го гледаш после на мен лично ми харесва ... И да отбележа, че щом го заслехме клипа беше само и единствено в мен, приятеля ми не го и помириса, че нали знаете разделите се и "я кой ме качи в нета гола? "
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Според мен това е пълна глупост.
На мен ми се струва доста интересно и забавно,но не съм позволявала да има такива снимки,откъде да знам след време къде ще се появят.Първоначално написано от Armani_P
Съгласна съм с теб!
offline forever!
никога не съм имала желание за това..мн тъпа ми се вижда идеята..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
снимали сме се, за да се видиме и после веднага го изтрихмеоткрих, че имам не толкова лошо тяло колкото си мислех
![]()
Прави ли сме снимки и видео...но след изглеждането им се изтриват...за да няма кат предишната ми случка с бившия ми да ме заплашват с качване из нета.....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.