- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ще ви е ?
Здравеите !
Ще ви е срам ли да признаете на родителите си на каква възраст сте започнали полов живот? И изобщо някои споменавал ли е ?
И ако неви е срам с кого бихте споделили с Мама или Тати ?
Каква беше тяхната реакция ?
All under heaven........
поне за мен ще е кофти
на почти 20 години не виждам от какво да ме е срам
не е било нужно да им казвам те сами разбраха с течение на времето
Защо да ме е срам от нещо което съвсем нормално...Майка ми знае не реагира много добре,но ще го приеме с течение на времето..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Няма нищо срамно. След една определена възраст е ненормално да не водиш полов живот.
Не ме е срам и няма за какво човешко е![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
абе не бих им казала на колко години съм започнала, щото знам, че хич няма да го приемат добре ... а няма смисъл, няма как да го върна и само ще ги ядосам. някой ден, като мина 20, може би ще се разкрия![]()
А аз казах на мама за първия ми път още на следващия денВ смисъл .. имаше мааалко лекция , но като цяло не ми се кара . Само ми каза " Внимавай какво правиш ...
" и това беше . Мама е пич
![]()
![]()
Все още не съм правил секс но когато почна със сигурност ще споделя с родителите ми ...
Мама знае на колко години съм почнала да водя полов живот
Реакцията и беше много по-спокойна от колкото очаквах,но и тя си го предполагаше
Много се радвам,че го прие с усмивка
С баща ми не съм говорила,ама и не искам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Въпрос на личен избор. Аз не бих говорила с никого от тях за такива неща. Бях достатъчно голяма и зряла, за да си давам сметка за всичко, което правя. Така че не ми беше необходимо да се обяснявам какво правя.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Предполагам на момичетата име е по кофти да споделят особено ако са започнали на 14
Иначе аз не съм казвал на родителите ми , макар че те се досетиха сами и не е срамно все едно и те не са минали по тоя път.
Ми аз говорих с майка,че вече съм готова за секс.Тя после се притесни,че ми е рано.Аз съм на 17 и после мн време ми беше странно да го направя без нейно разрешение,но за нея аз виноги ще съм малко момиченце!Няма как....
Moite roditeli znaqt o6te ot purviq puti ne se sramuvam daje
![]()
Добри отговори благодаря !
И аз несъм казвал на родителите си , но немисля че са се досетили кога точно съм започнал. Не ме е срам да споделя ,но просто някак си неискам.
Иначе знаят ,че водя полов живот .
"NeNoRMaLNiKa - Няма да ме е срам,но не виждам защо трябва да споделям такива лични работи с родителите си.Това тях не ги интересува."
Доколкото до някои отговори , неси прав тука точно те са хората ,които ги интересува за теб , за сестра ти - брат ти и т.н. (ако имаш).
All under heaven........
Хахаха ами мойта майка даже ми освободи терена защото знаеше че искам първия ми път да е у нас![]()
На баща ми казах няколко седмици след това когато ми се обади от БГ да види как съм.
И двамата го приеха спокойно и нормално.
Все пайк бях на 17 а и с момчето ходехме от 10 месеца![]()
мен лично ще ме е срам и ако ме питата сигорно ще излъжа
ae nqma ot kakvo te e sram sigorno te po rano ot mene sa po4nali a inache mai mama razbra pyrva ama az redovno si govorq s neq za takiva raboti xahxahha![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
с родителите ми не съм но със сетра ми да
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Споделям с майка ми.Аз започнах на 14 и нейните думи бяха "Ако се чувстваш готова за тази стъпка,добре,но внимавай,защото копелета не ми се гледат!"Даде ми доста поелзни съвети,приуятелки сме с нея,доста либерални родители имам,и тя винаги е била до мен и ме е съветвала за контрацептивите ,които използвам.
С майка ми съм говорила на тази тема , но не обширно и не с подробности . Просто тя разбра и така . Иначе не съм обсъждала интимният си живот с родителите . Ако се наложи нещо важно да се обсъди , то ще е с майка ми . За реакцията . . . нямаше проблеми . А баща ми знае , но с него не съм говорила изобщо на тази тема . Намирал е презервативи в стаята ми пред мен , но нищо не ми е казвал . Майка ми само ми казва да ги прибирам ( презервативите )Първоначално написано от BeHappYs
Може би ще ми е малко неудобно, от гледна точка да не се разочарова от мен, почнах да водя сексуален живот раничко - на 15 и няколко месеца, но и до ден днешен не съжалявам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love