.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103
    Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Срам не би ме било просто избягвам да обсъждам тази тема с тях - баща ми изобщо не я подхваща, а майка ми е малко маниячка и почва да философства и за това не говорим по тази тема
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    то не е град,а джунгла...
    с баща ми ще ми е некомфортно, щото и двамата се правим, че съм супер добро момиче, в смисъл и двамата знаем точно какво и с кого го правя, просто се правим на треснати - той се прави, че не знае, а аз се правя, че му вярвам, че не знае неписани правила.
    докато с майка ми съм си доста близка и даже си говорим за секс. малко не ми е готино като почне 'ми ние с баща ти ....', ама и на нея сигурно не и е готино да разбере малката и дъщеричка как се пошибва въпреки това си говорим и си коментираме.

Цитирай Първоначално написано от chelsea
    докато с майка ми съм си доста близка и даже си говорим за секс. малко не ми е готино като почне 'ми ние с баща ти ....', ама и на нея сигурно не и е готино да разбере малката и дъщеричка как се пошибва въпреки това си говорим и си коментираме.
    тва е кофти, ама пак щом не искат да ти покажат се радвай

Онтопик : Ми не си говорим за секс и т.н
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Цитирай Първоначално написано от JazzWE
    поне за мен ще е кофти
    абе мн кофти ми беше да пуша пред тях ама го права и пак е неудобно
    за секса ще е същото само дето незнаят

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Аз пък не знам защо всички се притесняват да кажат на родителите си. Аз казах на майка ми 1 година след като бях почнала.Тя го прие много добре и редовно ми дава презервативи. Баща ми разбра от нея, просто не можех да му го кажа в прав текст.Но сега вече не ме притеснява. Даже в събота ходих на гинеколог заради други проблеми и той ме закара до Плевен.Редовно ме бъзика и мисля че трябва да споделяме с родителите си защото....най-малкото те са ни РОДИТЕЛИ! Дори и да сме пълнолетни.

Град
    Пловдив
    Оле хора,майка ако разбере за тва нещо,ще ме гледа като изрод тя разправя,че е била само с баща ми и за нея е ненормално да водиш сексуален живот в пубертета А баща ми май знае..не повдига темата,консервативен е..аз също не говоря за тва..не им влиза в работата
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

майка ми знае и нищо не ми каза!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от JazzWE
    поне за мен ще е кофти
    абе мн кофти ми беше да пуша пред тях ама го права и пак е неудобно
    за секса ще е същото само дето незнаят
    Евала прическа как да знаят като не знаеш кво е секс .. за теб съществува само чикията и почти секса
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

два дни след като го направих си признах на мама а тя 3 часа след това каза на тати . Цупиха ми се известно време , но сега им мина

Не ми пречи да говоря за това с тях, не би ми било неудобно.Друг е въпроса дали е нужно.

Град
    Саламанка,Испания
    Няма да ме е срам
    Reality is wrong,dreams are for real.

Хъх те сами си разбраха, но не ми пукаше особено

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Ами родителите ми знаят, че водя полов живот.Не виждам нищо срамно в това ... още повече, че не съм на 15

Someone somewhere is made for you !

Град
    kadeto iskam
    не съм споделиала с никой от двамата, но наскоро майка ми ми каза че ме е разбрала кога съм започнала да правиа секс. Каза че всички майки разбират, но се правиат на луди и си мълчат

Няма да ме е срам, но не мисля, че е нужно и да научават.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Абе всички казвате кво ги интересува, тва онова, ама нали се сещате че ако стане някой гаф родителите са отговорни за вас? Ако недай си Боже забременеете или нещо такова родителите ви ще ви водят по болници, плащат аборти... абе не ми се говори, дано на никой не му се случи, но никой не е предпазен.

А по темата: наще знаят, не съм им казвал лично, но с времето се усетиха... даже майка ми ме е питала веднъж дали мога да свърша отвън , но аз смених темата, понеже не ми е удобно. А иначе са ми казвали ще ти даваме повече пари, ама да зимаш от по-скъпите презервативи. Баща ми ме е питал дали техните знаят че водим полов живот, абе ей такива неща. Знаят, просто аз отбягвам да говоря на тази тема, защото ме е срам до няква степен.

Oще не съм почнала да водя полов живот , но когато започна ще кажа само на сестра ми

...sram me e da,no po-skoro ne bih im kazala zashtoto te ne se itneresuvat ot vajnite neshta svyrzani s men...a ot kakyv zor shte ima kazvam s koga kak i s koi spq...

Наще гадже мислят,че съм нямала,камо ли да отворят думата за секс

Цитирай Първоначално написано от galenata
    А ти правиш ли секс?

Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Цитирай Първоначално написано от galenata
    А ти правиш ли секс?
    Да

Ами аз казах на майка ми и тя го прие добре, доста все пак бях на 17!Не е като да не знаех какво правя, а сестра ми без да и кажа сама позна просто каза "има нещо различно в теб... правила си секс?" а баща ми той... се прави, че незнае, но и 2мата знаем, че той знае!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Майка ми разбра малко след като започнах да правя секс. Сама й казах, не смятам, че е нещо нередно, а и не започнах на 14-15, така че...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Nqkude Tam
    аз нищо не съм им казвала ... но вероятно се досещат все пак си имам приятел от 3 години ...
    @-->---

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си