.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    amiii az go napravih na 16 mama razbra 2-3 dni sled tova tq go be6e usetila prosto po durjanieto mi,popita me dali e taka az i kazah 4e e vqrno estestveno nqma za kakvo da q luja e smenih cveta 3 puti de be6e si skonfuzno no po-dobre da znae.Sega ve4e sum na 18 imam priqtel ot po4ti 3 god. i e normalno da znae 4e pravime sex daje se bazikame na taq tema.No kogato vruskata e seriozna i maika ti poznava 4oveka e mn po-razli4no.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Paradise
    Ем мама ни хвана с моя... Но не беше сърдита много-много, тя го познава и има много добро мнение за него. :P Май по-скоро се разсърди, защото не съм и казала.

Re: Срам ли ще ви е ?

Цитирай Първоначално написано от BeHappYs
    Здравеите !

Ще ви е срам ли да признаете на родителите си на каква възраст сте започнали полов живот? И изобщо някои споменавал ли е ?
    И ако неви е срам с кого бихте споделили с Мама или Тати ?
    Каква беше тяхната реакция ?
    Не, за какво да ме е срам.
    При мен майка ми един ден попита и аз казах "да" и това беше. Повече не сме говорили.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Не ме беше срам.
    Нямаше нужда да споделям,то смаи разбраха,все пак си личи,.
    Майка ми ме заподозря първа и ме посъветва да използвам предпазни средства(това си го знаех) и да внимавам да не забременея,да не проваля живота си и да не стана курва....еми майки...какво да ги правиш.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    на почти 20 години не виждам от какво да ме е срам
    не е било нужно да им казвам те сами разбраха с течение на времето
    и аз съм така

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    споделям си всичко с майка ми ,но едва ли някога ще ме пита на колко години съм започнала,че да и отговоря.нея я интересува сега какво правя не преди години

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Мм моите и двамата знаят и за двамата ми сексуални партньора, не са ми се карали, приеха го нормално, по-скоро мама, тати в началото трудно го прие..

мама знае,прие го мн по-добре отколкото о4аквах и дори запо4на да ме базика,но 4естно казано не ми се иска да знае кога то4но съм запо4нала,защото подозирам,4е тогава ве4е ще мрънка яко а на баща ми не искам никога да ми се налага да говоря с него за такива неща,просто не е 4овека,на който бих казала нещо такова

няма нужда да им казвам те сами ще разберат

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от SpEc_AgEnT_FiFo
    не е тфа мястото брат

Моята майка ми каза,че е мислила,че по-рано съм започнала половия си живот.Преди ми беше малко странно да говоря с нея за това,но вече не.Дори и да не знаеше от мен,щеше сама да си се досети,и тя е била на моите години.А за баща ми,въпреки,че не сам му казвала едва ли няма да се е сетил сам.

...hate my nickname

Град
    kadeto si poiskam
    E ще ме баде срам ма по добре се разбирам с мама
    Jivota ne se meri s broq vdi6vaniq, a s momentite, koito spirat daha ni!!!!

Защо да ме е срам .
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

момичетата споделят повече с майките си, тва е факт.. просто наистина тва са сериозни неща и повечето деца предпочитат да ги спестят на родителите си шот ги е страх. аз на баща ми съм му казал и си ме ебава и вика "счупи яйцето малкия ". тва е до индивидуална преценка на всеки..

Град
    Е там...
    на наще не им дреме нали няма да си надуя корема

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Не,мен не ме беше срам.
    Казах на майка си и тя ме разбра ..
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Като бях на 15 майка ми ме пита дали правя секс. Аз не бях правила тогава , но за да я подразня и казах " Ааааааа незнааааааам" Защо ме пита бе , аз да съм я питала дали прави секс???
    И оттогава никой нищо не ме е питал и не се е интересувал , но всяка вечер спя у приятеля ми , и едва ли си мислят че цяла вечер гледаме анимационни филмчета...

moite roditeli sa pe4eni i da im kaja 6te mi kajat dobre 4e ne si opleskal ne6tata dosega za napred vnimavai
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    Hate City Sofia.
    е ще ме е срам ами страх
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

определено ще ме е срам и не бих им казала, въпреки че те са се досетили.. последния път бях в приятеля до късно и имах 6 пропуснати повиквания от баща ми, който след това ме гледаше накриво

Оппеделено на мама ще кажа понеже ако споделя с баща ми ше има А на мама смятам другата година да кажа кога "правех секс за първи път"
    Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart )))

Град
    Елхово
    ами аз бих споделила с майка ми... тя винаги ми е била като приятелка и ми е казвала, че сексът е нещо нормално... не е нищо срамно.. с нея си говорим напълно открито по тази тема

Да, бих споделила с майка си, но само ако попита. Странно ще ми е, ако я повикам на женски семеен съвет,за да й кажа нещо такова.
    На баща си не бих казала, защото е много ревнив относно приятелите ми( най- много от настоящия,защото вижда, че и двамата сме сериозни един към друг) и не искам да им създава проблеми.
    И все пак още няма какво да има казвам, така че не мисля по този въпрос много.
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Бих споделила с майка ми.Няма да ме е срам,но ще ми е малко притеснено.
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си