- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- в темпо =)
как обичате да го правите, бързо или бавно?
И двете съчетани в едно. Обичам дългия секс с моята приятелка когато аз съм отгоре аз казвам колко бързо или бавно и обратното когато тя е отгоре тя казва .![]()
All under heaven........
според зависи от нагласата
но двете в комбинация вървят най добре
предпочитам бързо, но смяната на темпо е също възбуждаща.
Всичко зависи от настроението.
+1Първоначално написано от mirmark
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
в началото бавно, после "ПО-БЪРЗО, ПО-БЪРЗО, ПО-БЪРЗОООООООООООО !!!!!!!! "![]()
![]()
Първоначално написано от hottie
Така е . Първо едно баавничко .. после по - бързо ... после точно когато вече ти се иска да викаш от кеф пак забавя ..
![]()
Е зависи какво ми се иска в момента
И двата начина много ги обичам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И 2та начина се сменят по време на акта![]()
Зависи,почти всеки път е различно,но и по 2та начина ми харесва![]()
и по двата начина , но всяка жена обича по-бързо и по-бруталноПървоначално написано от JazzWE
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от CryForMe
+1
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Бързо ,динамично и страстно!!Първоначално написано от JazzWE
И по двата начина...но според зависи и от настроението....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
бавно, но все не се получава... за бавен секс трябва дълга любовна игра и някой да ме възбуди.. аз и двете ги нямамТака де имам си готин приятел ама не знае къде да пипне пък и не се интересува
![]()
честно да си кажа...някое момче като почне да ми се влачи...бавно...бавно...напра о полудявам..убива ми се цялото настроение за секс...предпочитам по бързо![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Зависи от настроението....
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...