- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поза 69
poza 69? moje li da se obqsni kakvo predstavlqva i kak bihte q obesnili ?
т.7 от правилата - заглавията трябва да се пишат на кирилица
hottie
Samo vremeto e sposobno da razbere kolko velika e lubovta !?!
Момчето ляга по гръб, а момичето е над него със свити колене. Главата й е на нивото на пениса му, а *** е над неговото лице. Взаимно си правят орална любов. Това представлява. На мен лично не ми харесва, защото не мога да се съсредоточа върху своето удоволствие, докато се опитвам да му доставя такова.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ето надявам се да сам ти помогнал![]()
![]()
![]()
![]()
http://koko.zadnik.org/images/69.jpg
без описание !![]()
All under heaven........
Това е ужасноПървоначално написано от BeHappYs
![]()
Същото само че едното прасее по гръб,а другото върху него
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Само че в човешки вариант.Пич ти изби рибата направо!Първоначално написано от BeHappYs
кое му е ужасното прасетата нямат ли право на любов ?
сорри ама понякога ме избива чуство за хумор. то 69 става и така както на картинката
![]()
All under heaven........
Няма какво да и се обяснява на позата - само това , че не е 69 номер, а името и само такова.
По-хубаво е когато няма някой по гръб, а легнете странично.
Стига бе, тия прасета приличат на мъртви![]()
http://img1.liveinternet.ru/images/a...11667_2_14.jpg
Ето, всичко си има картинката, нещо неясно?
Хаха на твоята картинка на тоя пич на мястото на пениса му да няма Подострен молив? Нз дали са мъртви но си праят 69 и те![]()
All under heaven........
Първоначално написано от BeHappYs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм я пробвала още ,но имам и хубави и лоши мисли хубави все пак ще ми е хубаво![]()
,а лошо щото ще ми е прекалено хубаво и няма да вога да се контролирам
![]()
Mnogo pomognaПървоначално написано от BeHappYs
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Що просто чуство за хумор не е ли поза 69 ?Първоначално написано от Adwokat
Или трябва едното прасе да е в/у другото еми няма такава снимка сорри![]()
![]()
![]()
All under heaven........
Жалко, че нямаш![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
форума не е това което беше преди
всеки щеше да те разбере и опита да помогне а сега има кви ли не ебалници които освен да спамят и да обиждат друго не могат
"никой не си ухапал но обичаш да лаеш"
С тая снимка убихте рибата![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Хех ок Щом нямам ам явно искаш да се заяждаш за нещо ?Първоначално написано от Adwokat
![]()
All under heaven........
ми момчето е легнало по гръб.главата на момичето е над пениса на момчетоПървоначално написано от dve_v_edno_
а на момчето под путката на момичето и си доставят взаимно удиволствие. най добрата поза за мен
![]()
![]()
![]()
и аз така си мисля...Първоначално написано от x3eme
Жалко е...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А тей ли ? А аватара ти скоро да си го поглеждал ?Първоначално написано от wwe11
![]()
x3eme е напълно прав ..![]()
еми момчето е легнало и момичето отгоре и момчето я лиже а момичето му духа-да му прави свирка или обратното момчето да е отгоре а момичето да е отдолу се същотоПървоначално написано от dve_v_edno_
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Хаха... Тая поза не ми се струва готина![]()
Темата е стара.
PS: Дали е готина или не, въпрос на вкус.