zdraveite.az sam na 16 godini i predi okolo polvin godina zapo4nah da se vodq s po golemi mom4eta-na po 20.edno ot tqh o6te p1rviq p1t kogato go vidqh mn mi haresa no t1i kato vidqh 4e ne proqvqva kak1vto i da bilo interes k1m men ne s1m se zanimavala s nego.sled tova tr1gnah s edin negov priqtel no se razdelihme za6to smetna 4e sam mn malka.i taka ot skoro otnovo zapo4nah da izlizam s mom4eto v koeto se vlubih ot pr1v pogled no nikoga samo dvamata.prosto se dvijim v edna kompaniq.no sega imam 4uvstvoto 4e proqvqva nqkak1v interes.dori zabelqzah na snimki na koito sme az toi i o6te nqkoe momi4e toi vinagi pregr16ta samo men.d1rji se mnogo milo i t.n.problema oba4e e 4e nz dali tova sa priqtelski za nego otno6eniq i az prosto mnogo izop14avam nqkjoi i drebni ne6ta koito sa mi napravili vpe4atlenie ili naistina ima 4uvstva, nz dali smqta 4e sma malka i vaob6te kakvo da pravq.molq vi daite mi savet.kak da se d1rja s nego dali da spomena na priqtelite mu dali da go izvikam na kafe ili da iz4akam ne6tata da se naredqt i toi d anapravi p1rvata kra4ka.i smqtate li 4e ima b1de6te mejdu nas?pitam nai ve4e zaradi razlikata v godinite.mersi predvaritelno