.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Град
    В тъмното!

Колко от вас?

Здравеите!

Колко от вас са склонни да отмастят на приятеля/ приятелката си след тяхната раздяла ?
    1. И как по точно бихте омъстили?
    2. Искам да попитам и за - " ако заснемете видео или снимки с партниора ви докато правите секс бихте ли ги качили в интернет за да му отмъстите?"
    3. И защо трябва да се стига до отмъщаване - Необходимо ли е то?

Просто искам да се замислите по въпросите внимателно и да отговорите честно . Благодаря предварително и се извинявам ако има такава тема !
    All under heaven........

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Когато се разделих с приятелката си милех за страхотни мръсотий. Дори имаше една тема тук. Реално нищо не направих и успокоих мислите си. Сега с нея имаме истинско приятелство и често се виждаме. Това е по-ценно от отмъщението.

Не,не бих отмъстила.Не съм такъв човек

И никой път не бих пуснала негови снимки,това е изключително глупаво
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Re: Колко от вас?

Цитирай Първоначално написано от BeHappYs
    Здравеите!

Колко от вас са склонни да отмастят на приятеля/ приятелката си след тяхната раздяла ?
    1. И как по точно бихте омъстили?
    2. Искам да попитам и за - " ако заснемете видео или снимки с партниора ви докато правите секс бихте ли ги качили в интернет за да му отмъстите?"
    3. И защо трябва да се стига до отмъщаване - Необходимо ли е то?

Просто искам да се замислите по въпросите внимателно и да отговорите честно . Благодаря предварително и се извинявам ако има такава тема !

1.Aз не бих . После всеки се връща при мен , но е късно . А се връщат , защото съм много добра и прощавам всичко.
    2.Бившият ми ме заплашваше точно с качване на мои снимки в интернет . Не го направи , ама беше много тъпо от негова страна . Аз не бих го направила , като се сетя какъв тормоз ми беше наложил . Ужас !
    3.Не е необходимо . Стига се до там , когато някой е решил да се прави на интересен и след като е загубил човека до себе си се озлобява , че вече не е ВЪРВЕЖЕН и си мисли , че чрез манипулация и отмъщение ще си го върне (човека) .

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    това с отмъщаването са децки истории

za kraq na edna vraska sa nujni dvama,taka 4e nqma smisal da se tarsqt vinovni i da se stiga do otma6tenie

Не бих отмащавала Щом съм била с този човек значи съм имала някакви чуства към него и .. ще е най долното и под нивото ми което ще мога да направя
    IskaM v IbizZza

Ако си обичал силно и не си виновен за скъсването, може би първата мисъл е за отмъщение. Вярно е това, но след няколко раздели осъзнаваш, че можеби тя/той не е бил за теб - колкото и силно да си го обичал и тогава идва изтрезняването. Това е и натрупване на опит. И ако си мислел за отмъщение или си направил такова - започва да ти изглежда жалко и започваш да си задаваш въпроси от рода - имаше ли смисъл и какво постигнах с това.
    Просто разбираш , че това е абсолютно безсмислено. Нестига, че съсипваш нечий живот ами съсипваш и твоя.

мии аз не бих отмъстила.. сичко е минало.. явно не се обичаме вече и нещата спират до там ;]] любов на сила не става пък и се пак някога тоя човек си го обичал.. от някво уважение най-малкото поне не би тряало вообще да ти минават такиа работи през главата като да му праиш гадно тфа са лапешки истории

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Така е ,но много хора не го осъзнават....

И на мене искаха да ми отмащават със качване на снимки в нета...но момчето малко си поприказва с мои познати и се вразуми.....

Аз лично никога не бих отмастила...няма смисъл предпочитам приятелството...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Ии като му отмъстя какво ще се промени?! На мен ще ми е по-яко ли така?! Ми не съм го правила и няма да го направя...
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Би ми станало гадно, но не бих му отмъстила. Не бих си позволила да стана толкова жалка, че да прибягвам до такива мерки. Съвсем да загубя достойнството си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Дълбините на канала :D
    Зависи защо сме се разделили...и бих му отмъстила...ако ме е прецакал тряя да гние гадното копеле!

Супер фен Аватара на galu6a
    ми по принцип съм отмъстителна но това чак не бих смисал нещо което да го нарани а не да го унижи

Не бих отмащавала.А за снимките също не бих го направила.Стига се до отмащение може би защото си наранена и имаш желание да го боли и него
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Град
    Wonderland
    Отмъщението е символ на детинщина,простотия и комплекси.Няма смисъл от отмъщение,защото в стремежа си човек може да унизи себе си и да стане за посмешище ,вместо да отмъсти и така да се каже да направи 'мръсно' на бившата/бившия.Човек трябва преди всичко да запази достойнството си и самоуважението,а не да копира сапунени сериали.

Бе аз да не съм луда да се занимавам с някъф идиот дето сме приключили майанта му и не ме ебе въобще! ще се занимавам с глупости... хах аз ко тръгна д аму отмъщавам животеца му мизерен ще стане на нищо

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    +

Цитирай Първоначално написано от Rofl4etoo
    Не бих отмащавала Щом съм била с този човек значи съм имала някакви чуства към него и .. ще е най долното и под нивото ми което ще мога да направя
    Съгласна
    offline forever!

Град
    In the middle of Nowhere
    Всичките ми връзки до сега са прключвали с големи скандали,но никога не се е стигало до това..Не бих го направила...Доста съм злобна и отмъстителна,но не съм такув човек..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Paradise
    Мне... не е в мой стил. Предпочитам да го видя как страда, когато осъзнае какво е загубил...

Не не бих го направил...ако искам да направя нещо с думи ще боли мн повече ...

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Аверката на един мой приятел го заряза... и той и пусна голите "лични" снимки в нета! Остана доволен-тя се засегна, след време му прости и той пак поиска да е с нея уж тръгнаха и тя му отмъсти като му изневери и ся след 2 години продължават да си играят на любов ту си отмъщават, ту са заедно, ту си изневерят.... вече нз кой какво цели! И тогава те бяха на по 18!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

глупости... ако съм се разделиа с него, защо ми е да се занимавам още с него?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си