.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ivvka
    В 12 клас и така да те контролират много е гадно. Вярно, че живееш при тях, дават ти пари и тн ама все пак си голям да решаваш сам. Обясни им, че няма винаги да са до теб, за да ти казват какво да правиш и че е време да си по-самостоятелен по отношение на решенията поне
    Тва се опитвам да им обясня но не искат и да чуят

Докато те издържат, живееш им под покрива и ти плащат образованието, не ще ги слушаш, ами хоро ще им играеш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Докато те издържат, живееш им под покрива и ти плащат образованието, не ще ги слушаш, ами хоро ще им играеш.
    +1

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    +1
    ето на това се казва хора без собствено мнение

браво лицемери!!!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    +1

браво лицемери!!!
    ахахах :Д това пък откъде?:Д
    Едно е да отстояваш позиция, съвсем друго е да искаш да не ти се обръща внимание и "да си правиш, к'вото щеш";
    А хлапета, като Наско, трябва да бъдат напътствани! Не до 18-тата им година, а до 25-тата даже!

Град
    в мечтите ти
    Като ти гледам подписа и...ми приличаш на лапе на 12-13.Ако и на ваще правиш такова впечатление, как да те оставят?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Ябе я стига, от какво се оплакваш?.. В крайна сметка ти си тяхно дете, тяхна кръв. Те са те създали и отгледали и винаги ще гледат на теб като на свое дете, по простата прчина ,че се притесняват за теб и те обичат. Те винаги ще си останат твоите мама и тати
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Цитирай Първоначално написано от merryweather_ricci
    просто някой ден си събери багажа изнеси се почни работа и...да ги видим тогава!
    ДА

Град
    На края на дъгата :)
    аз имам приятел от 6 месеца и баща ми още се цупи и прави физиономии когато му кажа, че ще остана да спя в тях ВБЕСЯВА МЕ а съм на 20
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Като ти гледам подписа и...ми приличаш на лапе на 12-13.Ако и на ваще правиш такова впечатление, как да те оставят?
    +1
    - Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
    - И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.
    http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако беше слушал когато трябва родителите си а не Токио Хотел сега нямаше да си на този хал! Покажи им че си самостоятелен бе! Ако нищо не помага..изнеси се и това е!

Град
    По балкана някъде..
    Абе радвай се след години ще си мечтаеш за мама и тате ..
    ACϟDC

Гледай до къде води "Токио Хотел".
    Като ти дойде времето ще се изнесеш без да даваш обяснения и всичко ще е наред. Тия дето отиват при мама и тати и заявяват ,че ще се изнесат са загубена кауза.

Град
    Пловдив
    Снощи имаше скандал, и то много сериозен.И излезнах вечерта с едни приятели и ги оставих нашите с пръст в уста цяла нощ не са спали, ама да свикват, баси, няма да жертвам щастието си за тяхното спокойствие

Re: Докога родителите ще ми контролират живота

Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Сега съм 12 клас.Всеки ден 10 минути ме разпитват какво е ставало в училище до най-малка подробност.След като завърша, ме карат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уча, макар че искам да работя.Не ми позволяват да работя и да уча едновременно.Държат ми сметка за всичко, все едно аз си нямам собствен живот.Трябвало да се оженя, да имам 2 деца, за да не можело ако е само едно да стане егоист.ПРОСТО МИ ОМРЪЗНА
    Ами ще те контролират докато не направиш 18.Или поне по закон е така.Пък и к`во искаш, все пак си на 12
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Град
    Пловдив

Re: Докога родителите ще ми контролират живота

Цитирай Първоначално написано от Justified
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Сега съм 12 клас.Всеки ден 10 минути ме разпитват какво е ставало в училище до най-малка подробност.След като завърша, ме карат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уча, макар че искам да работя.Не ми позволяват да работя и да уча едновременно.Държат ми сметка за всичко, все едно аз си нямам собствен живот.Трябвало да се оженя, да имам 2 деца, за да не можело ако е само едно да стане егоист.ПРОСТО МИ ОМРЪЗНА
    Ами ще те контролират докато не направиш 18.Или поне по закон е така.Пък и к`во искаш, все пак си на 12
    Ти не четеш ли, 12 клас съм-на 18 години съм

+1

браво лицемери!!!
    Странно, аз май си изразих мнението. Ела докажи, че не е мое.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Еми щом си на 18,нямат такова право...Спират да те командват,когато ти решиш.Аз не съм им позволявала на моите това откакто станах на 15 години...Е,не баш съвсем да не им обръщам внимание,но накрая винаги ставаше моето(е разбира се с изключения)...Щом аз,някаква пикла на такава възраст успях да получа това,не знам как ти на 18 не можеш...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackRose
    Еми щом си на 18,нямат такова право...Спират да те командват,когато ти решиш.Аз не съм им позволявала на моите това откакто станах на 15 години...Е,не баш съвсем да не им обръщам внимание,но накрая винаги ставаше моето(е разбира се с изключения)...Щом аз,някаква пикла на такава възраст успях да получа това,не знам как ти на 18 не можеш...
    Ми май скоро и мен ще ме оставят на мира

Еми ти им го позволяваш да те контролират толкова много..то е хубаво да се интересуват от теб и да са загрижени,ноо те прекаляват.А може би не си им доказал,че може да ти имат доверие и че си отговорен ?!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от CuteBaby
    Еми ти им го позволяваш да те контролират толкова много..то е хубаво да се интересуват от теб и да са загрижени,ноо те прекаляват.А може би не си им доказал,че може да ти имат доверие и че си отговорен ?!
    Ми то почти не говоря с тях, само като се прибера от даскало ме питат как е минало и какво искам да ям

докато не им теглиш една майна да си гледт работата
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    +1

браво лицемери!!!
    Странно, аз май си изразих мнението. Ела докажи, че не е мое.
    ти си зле е
    той говореше за sofarsogood че исак само да трупа мнения с тфа 1+
    Зле ще викаш на някои от приятелчетата си.
    Както виждаш, говори с мн.ч.
    ~

Оф, що си мислите, че родителите са на тоя свят, за да ви тормозят... е да, има такива, но не свички са такива... и не тва им е първоначалният замисъл.. ако имате оплаквания - защита на децата

Ще дойде момента, в който ще спрат да ти нареждат и ще осъзнаят, че си пораснал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си