- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Докога родителите ще ми контролират живота
Тва се опитвам да им обясня но не искат и да чуятПървоначално написано от ivvka
![]()
Докато те издържат, живееш им под покрива и ти плащат образованието, не ще ги слушаш, ами хоро ще им играеш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ето на това се казва хора без собствено мнениеПървоначално написано от SoFarSoG00d
браво лицемери!!!
ахахах :Д това пък откъде?:ДПървоначално написано от Darkkiss
Едно е да отстояваш позиция, съвсем друго е да искаш да не ти се обръща внимание и "да си правиш, к'вото щеш";
А хлапета, като Наско, трябва да бъдат напътствани! Не до 18-тата им година, а до 25-тата даже!
Като ти гледам подписа и...ми приличаш на лапе на 12-13.Ако и на ваще правиш такова впечатление, как да те оставят?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ябе я стига, от какво се оплакваш?.. В крайна сметка ти си тяхно дете, тяхна кръв. Те са те създали и отгледали и винаги ще гледат на теб като на свое дете, по простата прчина ,че се притесняват за теб и те обичат. Те винаги ще си останат твоите мама и тати![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
ДАПървоначално написано от merryweather_ricci
![]()
аз имам приятел от 6 месеца и баща ми още се цупи и прави физиономии когато му кажа, че ще остана да спя в тяхВБЕСЯВА МЕ
а съм на 20
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
+1Първоначално написано от girl_in_black
![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
Ако беше слушал когато трябва родителите си а не Токио Хотел сега нямаше да си на този хал! Покажи им че си самостоятелен бе! Ако нищо не помага..изнеси се и това е!
Абе радвай се след години ще си мечтаеш за мама и тате..
ACϟDC
Гледай до къде води "Токио Хотел".
Като ти дойде времето ще се изнесеш без да даваш обяснения и всичко ще е наред. Тия дето отиват при мама и тати и заявяват ,че ще се изнесат са загубена кауза.
Снощи имаше скандал, и то много сериозен.И излезнах вечерта с едни приятели и ги оставих нашите с пръст в устацяла нощ не са спали, ама да свикват, баси, няма да жертвам щастието си за тяхното спокойствие
Ами ще те контролират докато не направиш 18.Или поне по закон е така.Пък и к`во искаш, все пак си на 12Първоначално написано от NaskoKaulitz
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Ти не четеш ли, 12 клас съм-на 18 години съмПървоначално написано от Justified
![]()
Странно, аз май си изразих мнението. Ела докажи, че не е мое.Първоначално написано от Darkkiss
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Еми щом си на 18,нямат такова право...Спират да те командват,когато ти решиш.Аз не съм им позволявала на моите това откакто станах на 15 години...Е,не баш съвсем да не им обръщам внимание,но накрая винаги ставаше моето(е разбира се с изключения)...Щом аз,някаква пикла на такава възраст успях да получа това,не знам как ти на 18 не можеш...![]()
Ми май скоро и мен ще ме оставят на мираПървоначално написано от TheBlackRose
![]()
Еми ти им го позволяваш да те контролират толкова много..то е хубаво да се интересуват от теб и да са загрижени,ноо те прекаляват.А може би не си им доказал,че може да ти имат доверие и че си отговорен ?!
Ми то почти не говоря с тях, само като се прибера от даскало ме питат как е минало и какво искам да ямПървоначално написано от CuteBaby
![]()
докато не им теглиш една майна да си гледт работата
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Зле ще викаш на някои от приятелчетата си.Първоначално написано от NoContinuation
Както виждаш, говори с мн.ч.
~
Оф, що си мислите, че родителите са на тоя свят, за да ви тормозят... е да, има такива, но не свички са такива... и не тва им е първоначалният замисъл.. ако имате оплаквания - защита на децата
Ще дойде момента, в който ще спрат да ти нареждат и ще осъзнаят, че си пораснал.![]()