.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Отговор на заглавието на темата - докато ги оставяш да го правят.

Скайп - dark_elf2

Само ми кажи,по дяволите от какъв зор ще искаш да работиш,вместо да си изживееш наи-хубавите години "свободно"(като изключим ученето )?! И родителите ти(не се засягай) май не са пообмислили своята "заповед'-как ще учиш и ще се ожениш едновременно,пък и две деца на 18 години?!
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Само ми кажи,по дяволите от какъв зор ще искаш да работиш,вместо да си изживееш наи-хубавите години "свободно"(като изключим ученето )?! И родителите ти(не се засягай) май не са пообмислили своята "заповед'-как ще учиш и ще се ожениш едновременно,пък и две деца на 18 години?!
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Re: Докога родителите ще ми контролират живота

Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Сега съм 12 клас.Всеки ден 10 минути ме разпитват какво е ставало в училище до най-малка подробност.След като завърша, ме карат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уча, макар че искам да работя.Не ми позволяват да работя и да уча едновременно.Държат ми сметка за всичко, все едно аз си нямам собствен живот.Трябвало да се оженя, да имам 2 деца, за да не можело ако е само едно да стане егоист.ПРОСТО МИ ОМРЪЗНА
    Много познато. Аз дори в момента съм под домашен арест. Не ходя и на училище, за да не се виждам с приятеля си. Но те ще разберат като навърша 18. Няма да им се вярва.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Правят го щото им позволяваш.Аз съм на 16 живея в испания с наще и пак нищо не могат да ми кажат.Колкото по-рано ги отрежеш толкоз по- добре.
    ПС родителите ша ти се месят докато не хванат алцхаймер.Който и възрастен да питаш тва ша ти каже.

Re: Докога родителите ще ми контролират живота

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Сега съм 12 клас.Всеки ден 10 минути ме разпитват какво е ставало в училище до най-малка подробност.След като завърша, ме карат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уча, макар че искам да работя.Не ми позволяват да работя и да уча едновременно.Държат ми сметка за всичко, все едно аз си нямам собствен живот.Трябвало да се оженя, да имам 2 деца, за да не можело ако е само едно да стане егоист.ПРОСТО МИ ОМРЪЗНА
    Много познато. Аз дори в момента съм под домашен арест. Не ходя и на училище, за да не се виждам с приятеля си. Но те ще разберат като навърша 18. Няма да им се вярва.
    еее как така и на училище не те пускат, прощавай ама това са крайно сурови мерки
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

За родителите детето им никога не е достатъчно пораснало. Аз съм се примирил с тази мисъл. Ама и те са си прави хората отглеждат те години наред и след това пак ги е грижа за нас. Те от заргиженост го правят хората. Като почнете да работите от само си ще започнат да ви уважават. Някак си докато искате пари да идете на кафе няма как да ви вземат на сериозно.

Град
    Е там...
    докато не се изнесеш...

Е то е ясно ,че като си живееш сам, поемаш си всички разходи и т.н. никой не може да ти казва какво да правиш. Въпреки това родителите пак ще ти дават съвети и ще те разпитват как си и т.н. Поне при мен така стана.

Супер фен
    Ми изнасяй се
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    докато не се изнесеш...
    Ааа.. а не мен ми казваш, че нищо няма да стане от мен, ако се изнеса.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Долината На Идиотщината
    Еми ти си си го направил и мойте се опитваха ама като почнах да ги режа за всичко..като се опитат те да ти направят гадно,направи и ти

Град
    Марс & Сатурн
    Епа като станеш на 18 хващаш си шапката дрешките и айде на квартира намираш си работа и си живееш както искаш ама докато те те идържат така ша е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си