Цитирай Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
начи, не се засягай, ма ваште са много зле...
са, първо - трябвало задължително да учиш. Както казах в една друга тема, могат случайно да не те приемат, нали се сещаш.
после - 2 деца, тряало да имаш уж. Ми питай ги дали те са готови да гледат 3 внучета, защото ти и майка им ще ходите на работа от 8 до 8, тия деца трябва някой да ги гледа, да израстнат в домашна среда - при бааба и дядо, а ще са 3, защото ти така искаш. Ще са родени през максимум 2 години, да видим тогава колко ще им е лесно. Бахти хората... Нямало да ти дават да учиш и да работиш - еми хората явно имат пари, изцеди ги максимално и ще видят, че е по-добре да ти дадат да си изкарваш собствени. А ще ти казват какво да правиш, докато не станеш малко тарикат и не измислиш как да направи така че хем те да са доволни, хем ти. Казвай "добре, добре" и си прави каквото знаеш.
Прав си напълно, но те напълно ме шантажират.Казват, че докато "ме хранят и съм в тяхната къща, ще ги слушам", а като кажа да се изнеса, стигаме до скандал не знам, да мине още малко време и ще видим какво ще става