- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя пуши.....
Имам проблем...Гаджето ми пуши,а аз не и се притеснявам дали това може да се окаже проблем за нас двамата,или пак може да сме си заедно дълго...Чувствам се някак си тъпо тя като запали цигара а аз седя и я гледам...Помогнете pls![]()
лелеле...ти си уникален случай...защо да не сте дълго зарад тва...кат пали тя не я глей..пали и ти
Е кво?
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
о0 боже...и кво кат запали цигара не може да си говорите ли
според мен това не е причина да не потръгне връзка ви
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
нека си пуши.. само гледай и ти да не се зарибиш покрай нея .. че после става зле..
Ами аз по принцип пуша,ама не много и ме е страх да не се пристрастя покрай нея
Гаджето ми също пуши,а аз съм въздържател,но определено това не е проблем.Какво общо има цигарат с чувствата и връзката ви?! Или си търсиш оправдание за да се разделите или наистина не знаеш какво е проблем в една връзка.Не се занимаваи с глупости,ако обичаш човека до себе си го приемаш такъв какъвто е. Едни цигари не може да бъдат причина за развалянето на една връзка...нелогично и смешно звучи.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не виждам проблем в цялата ситуация! Продължавате да си говорите без да я гледаш тъпо и толкова. Не знам що мислиш, че такава глупост може да попречи на връзката ви.Първоначално написано от venom0706
п.п. Тъп си брато и от тъпотия ше пропушиш и ти.
![]()
![]()
ми започни да пушеш ти или й кажи да ги откаже като е такъв голям проблема
II kwoo ot twa ..che pushii..Nqma znachenie..sumnqwam se ..che twa she wi poprechi na wruzkaataa
![]()
Пуши и ти кат толкова си се притеснил дали тва ще ви пречи![]()
Мали, па и ти имаш един проблем...![]()
nicolepcd
Първоначално написано от venom0706
![]()
нещо май ти хлопа
![]()
![]()
А бе да ти имам проблемите...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
и кво като пушимн важно,май си търсиш повод да се разделите
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
лелеееее Божетя пуши..ся ко ши прайм
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз също пуша а приятеля ми не ..!(или много рядко може да се врече да запали) Не виждам нищо странно!Пък ако ти е толкова гадно започни да пушиш и ти ама няма смисъл да се тровиш защото утре се скарате ти вече си се пристрастил към никотина и не можеш без цигарите и защото защото си се чуствал тъпо!![]()
IskaM v IbizZza
Все тая е кво като тя пуши ти не .. Тъп въпрос -> недорасъл си за гадже .
Момичето в което съм влюбен толкова много, носи сини чорапи, а аз съм от ЦСКА... сега трябва да спра да я обичам..![]()
![]()
Абе хора земете се осъзнайте малко... това, че пуши какъв проблем е ?! Да не би да си алергичен към никотина.. ?! Просто или поговори с нея, че не ти е толкова приятно, когато я видиш с цигара в уста, или пропуши и ти, или трай! Все пак я обичаш..!
емии приятелят ми същия серсем... пуши от пети клас едва ли не и супер много ме вбесява с т`вапостоянно го карам да ги спре , с майка му му налагаме сякъв вид тормоз ама не иска и не иска. постоянно спорим обаче никъв ефект
![]()
к`во да прайш пич..ше търпиш![]()
Аз бих я зарязал![]()
Emi nqma kakvo da te oprekvam.Ne obrushtai vnimanie.Spored men ne e reshavasht faktor za 1 vruzka cigarite spox.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
ако държиш на нея какво значение има това?И да пуши и да пие радвай се,че не се дрогира![]()
Нали се трови тя не ти.Ахаха от такова дребно нещо няма да скъсам никое момиче-като е решила да пуши да пуши,не мога да я променям.Първоначално написано от Br3akTh3W1nd