- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя пуши.....
оффф тей като почнете..заради едни цигари..ам не я гледай тогава или пуши и ти..тцтцтц ужас
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ee i kvo,kato pu6i,golqmata rabotada i sq q zareji za takava glypost
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е какво има да изясняват?!?Първоначално написано от pussycat_dolls15
Или от дима от цигарите не е мн ясна гледката
![]()
Ми и аз пуша ма никога не са ми правили проблем. Те сигурно даже се радват че поне ше млъквам за малко като си дърпам(мн говоря) А ако ти е проблем миризмата или вкуса-предлагай дъвки или не знам...тя би трябвало да си носи. Аз така правя.
Пропуши и ти.![]()
Едва ли това ще е проблем за дългосрочността на връзката ви. Ако се обичате няма да ви попречи.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
И за това я скъса ? Тъпа причина,изглежда не си я обичал наистина! Ако наистина си я обичал,можеше да и кажеш така и така цигарите вредят и не искам да се тровиш а у .. .Макар че ме съмнява тя да не знае това.Но определно не си я обичал,щом като запалила цигара си я скъсал.Първоначално написано от Br3akTh3W1nd
П.П Нищо лично..
И защо се чувстваш неудобно...?Много тъпо...![]()
Явно с тия цигари нямам шанс в любовта...ша ма късат като тоалетна хартия![]()
Е.. да ти имам проблемите!![]()
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
голяма работа .. само дано пушака не ти пречиаз лично много се дразня приятеля ми като почне да ми се размахва пред цигарата и да ми мрънка че го тровя
![]()
И аз пуша и със всяко гадже все се карахме за цигарите (все непушачи ги намирам) но не ми дреме особенно.Първоначално написано от sku
Да се спасяват....
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Ако искаш да си с нея това няма да ти е проблем ; ))
Stay up all night with the stars *
боже тва е само един пурок ти говориш че няма да сте заедно дълго леле лудо момче![]()
Ми те подмятат разни неща от сорта на "нали знаеш,че е вредно" и тем подобни и накрая се отказват,а бившия ми даже почна да пуши и той,което много гадно,но не съм го карала.Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
Моето гадже също пушеше,но аз бях убедителна и от 3 години не запалва,просто леко и тактично сподели,че това не ти харесва,понеже нищо добро няма да донесе.Аз примерно не мога да си представя гаджето ми да пуши,не мога да понасям миризмата на цигари.
Помоли я да не пуши когато сте заедно?![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Запали и ти![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Нямам нищо против пушачите,но защо той трябва да запали заради нея,при положение,че е непушач.Нима си заслужава да започнеш да пушиш заради момиче/момче?Първоначално написано от Remini
По-добре е той да и въздейства за добро и тя да ограничи пушенето поне пред него.Поне аз така смятам.
Всичко в кръга на шегата...разбира се.Погледни малоумния му въпрос.Какъв отговор да очаква.Първоначално написано от SoFarSoG00d
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
пречи ли ти?
Ако я обичаше,нямаше да ти прави впечателние![]()
Руса кукличка
BLQKS!
Не мога да ви разбера ... :X:X:X
И моята приятелка се дразнеше като палех цигара ииии трябваше да ги спра цигарите заради нея ...
Но не виждам нищо лошо в това ,че приятелката ти пуши![]()
не човек тя изглежда тупо като пуши не ти, гадното е само при целувката дъхът на пепелник