.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120

Тема: Тя пуши.....

pogovori s neq, kaji i 4e celuvkite i ne sa 4ak tolkova priqtni sled kato e pu6ila... kaji i 4e durji6 na neq, no ne i natqkvai postoqnno kolko vredno e pu6eneto...vse pak vseki ot nas ima pravo na izbor aide i uspeh

Re: Тя пуши.....

Цитирай Първоначално написано от venom0706
    Гаджето ми пуши
    Бързо,бързо,да я убием!!

Представям си колко много я обичаш,щом от една цигара си готов да се разделите.Тя като те вижда с бирата кво - да те остави и тя така ли?

жалко е като гледаш гаджето ти как се трови.Добре,че моя няма такива проблеми

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Просто й обясни, че това което тя прави на теб не ти харесва и ако истински държи на теб ще те разбере и повече пред теб ,няма да пали цигара =)
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Аз ... не мисля ,че има някъв проблем.
    Нека си пуши ..

Мен по ме кефи момичето до мене да запали цигара

Самия пушек ме радва , пък й е секси някак (rofl)

Въпрос на вкус ..

Аз не пуша .. и не знам защо на теб може да ти "пречи' ..
    Не пушиш , и тва е ..
    Във влака , или в някое кафе , ако около теб пушат .. пак ли се чувстваш тъпо ?
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Ako наистина те хар/обича ще спре моят приятел ми поговори малко тактично като започна:
    Мило искам да поговорим....Много те харесвам и неискам да гледам как се тровиш!И да видите колко бързо ги махнах наиситна когато усетиш любовта на човека до теб си възможен на всичко!
    Успех!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Връзката ви е обречена...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    И кво като пуши ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

budi iskren s neq
    (:

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6tom tolkova te drazni tva ostavi q i dulgi godini sujalqvai 4e si go napravil

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Наистина, ти знаеш ли колко велики хора са пушили.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    какво от това,че пуши не разбирам как това ще се отрази на връзката ви

Град
    Destanation unknown ((:
    ТЯ ПУШИ ?!?! О Боже мой ... край !! КРАЙЙ ! Мисля, че трябва по най-бързия начин да я зарежеш и да се изнесеш в друга държава .. К-к-к-как може .. как може да понасяш такова.. БЕЗОБРАЗИЕ !

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    ТЯ ПУШИ ?!?! О Боже мой ... край !! КРАЙЙ ! Мисля, че трябва по най-бързия начин да я зарежеш и да се изнесеш в друга държава .. К-к-к-как може .. как може да понасяш такова.. БЕЗОБРАЗИЕ !

Голям фен
    накарай я да ги откаже това ще е добре и за двамата,особено за нея.И аз като се хванах с гаджето си пушех и заради него ги отказах (не че съм пушила кой знае колко сериозно) и вече година и 1 мес не пуша

Цитирай Първоначално написано от maLchy
    о0 боже... и кво кат запали цигара не може да си говорите ли според мен това не е причина да не потръгне връзка ви

+

Цитирай Първоначално написано от maLchy
    о0 боже... и кво кат запали цигара не може да си говорите ли според мен това не е причина да не потръгне връзка ви

+

да

[quote="aka6a_vamp"]тя пуши-трябва да бъде скалпирана![/quot -правилно
    its me bitches.. ;]

Град
    Skenderland
    ОМГ!И аз пуша!Край,ще мрем ние пушачите!

И като пуши кво?Не е достойна за теб ли?
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Всеки пуши в нешно време .. !!
    Има моменти когато мислиш че всичко е свършило.Точно тогава започва началото!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Тя пуши хора...убийте я

6tom se obi4ate nqkvi cigari li 6te vi provalqt vrazkata.a ako ne ti xaresva tq da pu6i pred teb po dobre pogovori s neq za tova
    какво е любовта да обичаш някого който не заслужава.

Абе...какво сте взели всички да се правите на интересни баси...сякаш кой знае какво е казало момчето.Еми явно си е че той има нещо против пушенето ,и това че приятелката му пуши и е загрижен ...Верно...поколението доста пропада и честно казано изобщо не се учудвам че така го хулите... Бас хващам че половината от вас дето са писали подобни мнения са пушачи,пххх ама иначе ако някой пръдне...всички почват да се оплакват нали?

Ем...аз те разбирам! Аз самата имах връзка с човек,който пушеше и не ми беше никак приятно,тъй като съм с астма...поговори с нея пък дано да оцени твоята загриженост... аз лично не пожънах успех при моята връзка

Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Абе...какво сте взели всички да се правите на интересни баси...сякаш кой знае какво е казало момчето.Еми явно си е че той има нещо против пушенето ,и това че приятелката му пуши и е загрижен ...Верно...поколението доста пропада и честно казано изобщо не се учудвам че така го хулите... Бас хващам че половината от вас дето са писали подобни мнения са пушачи,пххх ама иначе ако някой пръдне...всички почват да се оплакват нали?

Ем...аз те разбирам! Аз самата имах връзка с човек,който пушеше и не ми беше никак приятно,тъй като съм с астма...поговори с нея пък дано да оцени твоята загриженост... аз лично не пожънах успех при моята връзка

Не мисля,че трябва да се притесняваш за това освен ако не си върл противник на пушенето
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си