- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя пуши.....
Щом смята,че това е добре занея я остави да си пуши!![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
+ detenceeeee osuznai seeeeeeПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Someone,somewhere dreams of your smile
Ей я по-спокойно ! За кво само на мен се зъбиш ?Първоначално написано от NaughtyOne
Да зарязва момичето , защото пуши ли кво ? Бахти хората ...
Gadjeto ti pu6i.....i kakwo ot towa priqtelite ti ne pu6at li.. predpolagam ne e edinstwenata.. towa e wse edno tq slu6a razli4en stil muzika ot moq... dali 6te pu6i6 ili ne e wupros na li4en izbor ne si dlujen da propu6wa6 i ti samo za6toto tq e pu6a4ka ;]]
Е това пък по какъв начин би могло да повлияе на връзката ви, че нещо не зацепвам ?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз по половин кутия на ден пуша, верно вредно е ама до са не съм имал проблем с връзките заради тва.
Хм..май съм писала вече по темата, но реших да се изкажа пак. Цигарите понякога могат да са голяма пречка както в случая. Приятелят ми също пуши от много време ( 7 клас май.. сега е на 20) Беше ги спрял в началото като тръгнахме, но после покрай разни проблеми пак започна да пуши. Аз мразя цигарите и цигарения дим.. и се опитвах да го убедя да не пуши, но просто не се получи. Докато си е на София, пуши, но когато се прибере и се видим сме се разбрали да не го прави. А и той самият казва, че няма нужда.. така че просто поговори с нея!
Според мен проблема ти е че се комплексираш от тфа че тя пуши пък ти не...Това не я прави голяма гъзаркаКато иска да си се трови...
И тия които ти казват че и ти трябва да вземеш да пушиш и ти са пълни тъпаци.
хора, тва не го ли прочетохте??? Той не се притеснява за нея... а за себе си... Виж сега... ако нямаш воля.. ще пропушиш! само от теб си зависи... момичето въобще не е виновно! Ти сам ще си прецениш кво да правиш... но все пак... това не е повод да късаш с някой... повод е да не тръгваш с него въобщеПървоначално написано от venom0706
![]()
Примерно аз като съм пушачка.. винаги бих предпочела да ходя с пушач... щот иначе ми става неловко.. Но щом веднъж си тръгнал с нея... значи я харесваш достатъчно, а някви цигари са най-малоумното нещо дет може да прецака нещата!
А харесваш ли я достатъчно.....?
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Тя пуши?! И ти не си скъсал с нея още?! Какъв мъж си ти?!
Първоначално написано от I_Know
Уоу че аз съм напълно спокойна и честно казано не ми се занимаваше да цитирам целия народПървоначално написано от PreciousDiamond
И мне...мисълта ми не беше да я зарязва не ме мисли за такъв човек...
И тъй де...не вземайте пример от мене ама все пак ще бъда откровена...аз ЛИЧНО бих зарязала приятелят ми ако той пуши ;p
но пак да повторя...не вземайте пример от мен![]()
Имаш сериозен проблем. За съжаление той е психологически, не любовен.
ЗНачи, пич, да пушиш е тъпо и не е гъзария, а по-скоро самоубийство. Поне на мен ми стига да съм подложен цял ден на цигарен дим. Точно ще стане и аз ако почна да пуша.По-добре спртувай и карай дробовете ти да се усмихват, а не да ги тровиш.Тя да си пуши , стига да не те кара да й купуваш цигари-това е долно и неетично!!!
Не започвай...Никога няма да можеш да се спреш..Аз съжалявам,че пуша...Отказвала съм ги поне 20 пъти,не пропушвай заради приятелката ти,по-добре да се дразниш,отколкото да се пристрастиш...После си еб*ло майката..Първоначално написано от venom0706
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И приятеля ми пуши и кво като запали стоя и го гледамако искам ще запаля ако искам не това аз си решавам
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Ъм... Моля???![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
![]()
![]()
![]()
и кво като пушиВсе едно примерно баща ти пуши,а майка ти не и не може да са семейство.Аи стига глупости
![]()
Nie s priqtelq mi ejednevno vodim spor na to4no tazi tematika.Ne mu dopada nikak ideqta,4e AZ pu6a...Obe6tala sum mu ot dosta vreme,4e 6te se opitam da gi namalq,no kato 4e li na puk,pu6a vse pove4e i pove4e...Suobrazqvam se kude palq cigara,vku6ti se pu6i na terasata...Ne prinujdavam nikoi da mi di6a cigareniq dim,osven na mesta,kudeto ima i drugi pu6a4i...
Ta...po temata-za6to tova da se okaje problem po mejdu vi?Moje6 da se pritesni6 za neinoto zdrave i da pogovori6 s neq za tova,ne vijdam ni6to lo6o,no da se 4uvstva6 tupo,kogato tq zapali cigara...mi se struva naistina tupo!
ПАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХПървоначално написано от flix
...забаааааавен....
Няма значение , че пуши!
Тва въобще няма да ви попречи на връзката.
И гледай да не се престрастиш щом не искаш.
Споко , не се притеснявай толкова! =]]
Actions speaks louder then words .. >.<
Впрочем не целях да съм забавен , но мерси за иронията , ще я приема :>Първоначално написано от NaughtyOne
Кажи й да зареже цигарите, ако те обича и уважава![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Много хубав съвет му давате... да почне и той да пуши...
Цигарите са проблем за някои хора и не искат да виждат как приятеля/ката им се трови , затова най-добре си поговорете.Но в никакъв случай не се зарибявай и ти и без това са останали малко хора непушачи.