- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя пуши.....
ами аз лично, ако докато съм в компания няма нито един пушач се чувствам тъпо![]()
Леле...доста си зле пич...Кво като пуши бе...тва няма нищо общо с любовта или квото и да е...Защо трябва да обръщаш внимание на цигарата...![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Всеки си има право на избор дали да пуши или не и това право трябва да се уважава.Все едно тя да започне да мрънка,че той не пуши.Да поговори с нея ако е такъв проблем за него и да й каже,че не му е приятно,но ако държи на нея и я уважава не би трябвало да и поставя ултиматуми относно връзката им и цигарите.Щом е избрала да пуши-нека пуши.Аз също пуша и това не е оказвало влияние на връзките ми.Всеки си има глава на раменете и преценя сам за себе си.Първоначално написано от Chrisy
Айде със здраве!
+1Първоначално написано от wu-tang4e
![]()
ти не тряя да се пристрастяваш покрай нея!!
..i az sym nepushachka,no tova ne znachi che trqbva da zabranqvame na ostanalite okolo nas da ne go pravqt....da vredno e,da ne e qko da ti mirishe na dim i pushek,no kato q obichash emi priqemi q takava ahxahxhah tva da vi e problema;]]]
Братле..ти като баба ми направо говориш... "не си взимай жена която да пуши..щом пуши значи не е за тебе "Първоначално написано от venom0706
направо сте уникати..какво като пуши..все едно е сериен убиец и няква пропаднала наркоманка
![]()
Както и да е....всичко свърши вече,мерси все пак за съветите.![]()
Хаха... пича не си играеПървоначално написано от Re5peC7
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
да е..хорта цял живот не могат си намерят една, той заради цигари я режеПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
Може и да не е заради това.Човека не го е казал значи е излишно да си правите изводи...Първоначално написано от Re5peC7
[qu
Всеки си има право на избор дали да пуши или не и това право трябва да се уважава.Все едно тя да започне да мрънка,че той не пуши.Да поговори с нея ако е такъв проблем за него и да й каже,че не му е приятно,но ако държи на нея и я уважава не би трябвало да и поставя ултиматуми относно връзката им и цигарите.Щом е избрала да пуши-нека пуши.Аз също пуша и това не е оказвало влияние на връзките ми.Всеки си има глава на раменете и преценя сам за себе си.
Айде със здраве![/quote]
Eстествено, не твърдя обратното. И аз също смятам, че цигарите не могат да повлияят на една връзка до такава степен, че да се разруши. Всеки човек си преценява сам за себе си, но все пак не трябва да се дават такива ''съвети''.
по принцип аз пуша.. пушех...или нз и аз как да го нарека, но приятелят ми не! аз ги отказвам заради него, защото не му е приятно!той ми го е казвал и аз мисля, че най-малкото заради него мога да ги откажа... по този начин ще е и по добре за мен
![]()
тъй че минете на принципа НИКАКВИ ЦИГАРИ!!!:P
![]()
мразя пушачи
Луда ли си?Човека е успял да си запази здравето е този вреден навик па сега да пропуши.Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
Да ти имам проблема....Саледай и ти да пропушиш... тва ще е най-тъпото, което можеш да направиш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ем то и аз много се дразня щтот аз не пуша а повечето момичета покрай мен пушат ама кво да напраямутреси
аз си мислех че за чадел става дума
Ииии какво от това?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..