ТЯ ПУШИ ?!?! О Боже мой ... край !! КРАЙЙ ! Мисля, че трябва по най-бързия начин да я зарежеш и да се изнесеш в друга държава .. К-к-к-как може .. как може да понасяш такова.. БЕЗОБРАЗИЕ !
Абе...какво сте взели всички да се правите на интересни баси...сякаш кой знае какво е казало момчето.Еми явно си е че той има нещо против пушенето ,и това че приятелката му пуши и е загрижен ...Верно...поколението доста пропада и честно казано изобщо не се учудвам че така го хулите... Бас хващам че половината от вас дето са писали подобни мнения са пушачи,пххх ама иначе ако някой пръдне...всички почват да се оплакват нали?
Ем...аз те разбирам! Аз самата имах връзка с човек,който пушеше и не ми беше никак приятно,тъй като съм с астма...поговори с нея пък дано да оцени твоята загриженост... аз лично не пожънах успех при моята връзка
Ей я по-спокойно ! За кво само на мен се зъбиш ? Да зарязва момичето , защото пуши ли кво ? Бахти хората ...
Уоу че аз съм напълно спокойна и честно казано не ми се занимаваше да цитирам целия народ И мне...мисълта ми не беше да я зарязва не ме мисли за такъв човек...
И тъй де...не вземайте пример от мене ама все пак ще бъда откровена...аз ЛИЧНО бих зарязала приятелят ми ако той пуши ;p
но пак да повторя...не вземайте пример от мен