.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    то не е град,а джунгла...
    абе стига ,не е чаак толкова зле. имайки се предвид аз какво съм си правила с веждите... добре че сега едва -едва успях поне мъничко да ги пооправя, че от експерименти цял живот си ходя като дебил.

Dundy, ти твойте не ги пипай засега, според мен са супер естествени и така добре ти стоят на лицето. ако ги пипнеш само ще съжаляваш накрая.

Град
    Wonderland
    Хубаво е веждите да следват извивката на окото,не трябва да ги правиш къси и тънки....
    http://www.karentaylorskincare.com/i...brow2close.jpg

Това да не се правят тънки не съм съгласна на мен ми харесват по-тъничките и така си ги правя и изглеждат много добре Така че тънките са хубави стига да са добре оформени

Трябваше да си снимаш цялото лице, защото така не може да се добие голяма представа.. Иначе е добра идея следващия път да идеш на козметик (един съвет от мен-кажи да ти ги изтънят поне малко )

Грозно е.Не си прави експерименти,особено с толкова видима част от тялото.Една моя приятелка също си 'фъка' веждите така и в момента има горе долу 2-3 километра разстояние между двете вежди.Много мразя така.Не ги скуби толкова много отпред и им дай някаква чупка,да не стоят така гадно извити.Така мисля аз.И иди другия път на козметик,да ти обясни някои неща!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си