- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Два проблема.
Единия е като мастурбирам. На 19 години съм и от както почнах винаги свършвам бързо. Мога за 1-2 минути без проблем. Защо толкова бързо става или това не е изпразване ами нещо друго. В смисъл, ако правя секс може да се получи много тъпо за 1-2 минути да свърша![]()
![]()
. Или нещо се бъркам или имам сериозен проблем. След това изпразване мастурбирането спира да ми доставя каквото и да е удоволствие.
Другия е окосмяването. Към момичетата ми е въпроса дали им е било голям проблем като са правили секс с някой и той е бил много окосмен край половия орган до каква степен това ги е дразнило. По принцип това голям проблем ли е? Ако човек има приятелка и не знае кога ще правят секс то да се бръсне винаги ще е много досадно... И когато редовно правят секс мъжете през какъв педиод си бръснат половият орган?![]()
![]()
Знам, че много хора ще се смеят като четат, но моля сериозно отношение. Бих изкал да избегна неловки ситуации при изгубване на девствеността си.
ми за бързото свършване отг немога да дам ,но за окосмяването ми като неискаш да си кусмат ще се брънеш и как на колко време колкото е достатъчно
По принцип е хубаво да премахваш окосмяването,не е много приятно.
Аз лично ако видя,че гаджето ми е окосмено отдолу ще откажа да правя секс ... Просто самата гледка ще е толкова УЖАСНА,че ще загубя всякакво желание за секс,ласки ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Значи щом си девствен е нормално при мастурбиране да свършваш бързо, понеже си така да се каже загорял. В организма се е натрупала сексуална енергия и чак когато започнеш да правиш редовно секс няма да имаш проблеми със бързото свършване. А за окосмяването - смятам че когато започнеш да правиш секс ще се наложи да намалиш космите - най добре е първо с ножичка да ги подкъсяваш, а по-късно със кола маска или ако те е срам със бръснене (самобръсначка или ел.бръсначка). При първия път (или първите 7-8 да кажем) ще ти е доста странно (и много хубаво) всичко но после лесно ще привикнеш към секса и ще свикнеш със случващото се.![]()
Да, но това е много отегчително! Освен това, ако имам приятелка и нз кога ще правим секс то аз винаги ще трябва да се бръсна. А някои чакат все пак доста време примерно 1-2 години и е малко шибано особено, ако окосмяването е бързо и това ми е проблемаПървоначално написано от 3oPuTy
. Но повече предпочитам отговор на първият ми проблем.
Мастурбирането и секса нямат общо!Там не доставяш удоволствие само на теб но и на човека под теб. И мисля че нещата ще протекът по много различен начин!А относно окосмението ти по добре го махни преди да направиш секс за пръв път, за да не остане момичето с такава физиономия
и да избяга.А относно през колко вреем трябва да се бръснеш ми когато ти пораснат..
ако искаш обезкосмяването ти да е по дълготраино можеш да идеш на кола или с епилатор
![]()
IskaM v IbizZza
Честно казано не мога да ти разбера начина на мисленеПървоначално написано от Samoten89
Защо ти е такъв голям проблем да се бръснеш РЕДОВНО?!
Аз примерно се бръсна някъде от 12 годишна и то не защото съм мислила да правя секс,а защото така се чувствам по-комфортно,а и тия косми са толкова ПРОТИВНИ![]()
Първоначално написано от nikemilov
Човека ти е дал точния отговор, а и между секса и ръката има голяма разлика..все пак с ръката работиш на бързи обороти, все едно си се качил в някое ферари и искаш да опреш стрелката в максимума
![]()
еми и аз си ходя нон-стоп бръснат от доло... само дето не разбрах къв' ти е проблема ако приятелят ти е бръснат... ше кажеш, че с косми е по-приятно..Първоначално написано от 3oPuTy
еми и аз си ходя нон-стоп бръснат от доло... само дето не разбрах къв' ти е проблема ако приятелят ти е бръснат... ше кажеш, че с косми е по-приятно..Първоначално написано от 3oPuTy
И мен ме дразнят космите - често ще се бръсна Very Happy, начина на мислене ми е, че окосмяването е нещо много шибано и не нужно! И това ме дразни. Защо трябва да ги имаме космите на такива места. Има си логични отговори за много неща, но не и за това!
Така де мерси за отговорите и мисля, че може да се изчерпи темата с още 2-3 по обемни мнения Wink и да се заключи след това.
темата върви на към спам...
Ти не можеш да четеш ли?!Казах,че ако гаджето ми е окосмено отдолу ще ми бъде АДСКИ НЕПРИЯТНО!!!!Първоначално написано от Prestigio
Какво толкова се превъзнасяте с това окосмяване не мога да разбера.Аз пък не искам приятелят ми да се бръсне отдолу-правя секс с мъж, не с момченце. Добре, че родителите ни и бабите и дядовците не са били толкова гнусливи като вас, че нямаше да ни има на тоя свят.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Някога е било съвсем норомално,но не и сега защото космите задържаат миризми и бактерии просто не ехигиенично и не е красивоПървоначално написано от girl_in_black
![]()
IskaM v IbizZza
Така е, ама не е и болка за умиране , както го изкараха повечето .Първоначално написано от Rofl4etoo
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Много правилноПървоначално написано от girl_in_black
.
..имало две косъмчета и айде ..гнус ме е...какви сте такива бе....вие с голи охльови ли искате да се ебете....не отричам,че е по приятно когато момчето се е обезкосмило....,но просто ако е някой с който си от много дълго време може да му се прости за някой друг път когато не е успял да се обезкосми....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Мъжът трябва да е мъж, а не да е като охлиув... ако приятеля ми се избръсне долу, най-вероярно няма да правиме секс... Не излизам със жена, за да го гледам гладък... Мъжествено си е да си косматПървоначално написано от Samoten89
![]()
абе космат космат...ок ама от космат до космат има разлика.....може да е космат ако не е прекалено...щото признайте си че има хора които са мнооооого космати.....да те чука само ок ама как да му направиш свирка в храстите....не е много гот да дъвчеш косми.....пък и предполагам чувството което се усеща от мъжа да го скубят не е от най готините ......
надявам се да схванахте на къде бия....![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
...baq 6e se uzori tam s kola maska ili o6te pove4e puk s epilatorПървоначално написано от Rofl4etoo
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
иммено ..Първоначално написано от DeathRogue