- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За антидепресантите трябва ли рецепта за да си ги купи човек
мерси!
Mislq,4e trqbva.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
че за какво са ти антидепресанти пф то това е много силно,подобна работа върши LSD
Има и аптеки, в които се намират без рецепта, но не ти трябва, боклук са!![]()
зависи какво точно се разбира под "антидепресанти"!Първоначално написано от justusr
мнозина са на рецептурен режим, мнозина са на свободна продажба!
За някой се иска, за някой немисля, че за по-сериозните е задължително рецепта от психолог/психиатър
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
А аз за да не пускам нова тема ще питам тука. За разхлабителни трябва ли рецепта от доктора?
май имаше едно пак като рахлабително диоректанти или...нз как се казва
НЕ! Аз сам момче на 15 години. Пия Деанксит. НЕ намирам никакво подобрение и разлика. Живея в град Варна и си го купувам от аптеката на втория етаж във Варна мол... Само там не ми искат лична карта...и години... иначе си земам по 1 котийка и пия по 4 хапченца на ден... две сутрин и две вечер...и не ми помага...преди помагаше ...дори се опраях и от 1...ама не знам....на последак живота ми е станал мн тежак, че и антидепресант не ме оправя....
милото то.......деанксита не е решение, хеле като си на 15!!!Първоначално написано от dimi93
трябва да те види спец!
Какво разбираш под антидепресанти? Обикновенни успокоителни като Валидол или лекарства за по-тежки случаи, тип Прозак?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ХОДИ НА ПСИХИАТЪР ИЛИ НЕВРОЛОГ!!!!!!!!!!!!!!!кви са тия глупости сам да си купуваш тва да не са ти бонбончета!!!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....