.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Кръговрат

Кръговрат

Абе не знам за вас,но аз съм забелязала,че сякаш винаги става едно и също - еди кой си харесва някой,но той пък е влюбен в трети,който разбира се не отговаря на чувствата му.Изобщо,защо винаги се получава така,че не побръщаме внимание на хората,които наистина ни обичат,а предпочитаме да тичаме след някой,който никога няма да ни забележи?Странно,и.....доста несправедливо.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Еми да, понякога наистина не осъзнавате, че точно тези към които се държите по-хладно, тези, които правят всички за да се докажат пред вас и да покажат, че наистина са сериозни и че искат една прекрасна връзка.. точно тях понякога ги пренебрегвате..
    Не винаги е така, но когато се получи описаната от теб ситуация наистина става бая гадно..

Супер фен Аватара на galu6a
    това са препиядствията докато не стигнеш до любовта на живоата си

Град
    Дълбините на канала :D
    не се вкарвай в неекви сапунки бе братле!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    това са препиядствията докато не стигнеш до любовта на живоата си
    +1

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    nai silno jelae6 tova koeto ne moje6 da ima6

Такъв е живота, просто ни трябва време за да го разберем но понякога разбираме твърде късно кой наистина ни обича
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Хм, какъв е проблема втория/втората да бъде приятел/ка с първия/първата, докато не се изравнят чувствата ?

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Хм, какъв е проблема втория/втората да бъде приятел/ка с първия/първата, докато не се изравнят чувствата ?
    Чувствата не се " изравняват " Или ги има, или не. Другото е докато момчето се усети, че момичето може да му бъде полезно с нещо.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от JahSoldier
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Чувствата не се " изравняват " Или ги има, или не. Другото е докато момчето се усети, че момичето може да му бъде полезно с нещо.
    ок, сори, че дрънкам глупости

Просто такъв е живота....но малцина са щастливците, чиито избор е този които ги обича
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Re: Кръговрат

Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    Абе не знам за вас,но аз съм забелязала,че сякаш винаги става едно и също - еди кой си харесва някой,но той пък е влюбен в трети,който разбира се не отговаря на чувствата му.Изобщо,защо винаги се получава така,че не побръщаме внимание на хората,които наистина ни обичат,а предпочитаме да тичаме след някой,който никога няма да ни забележи?Странно,и.....доста несправедливо.
    в момента аз съм така .. едно момче ме харесва но аз не го харесвам а харесвам друг който пък не ме харесва ... смешна история
    а на въпроса ти ще отговоря така : не обръщаме внимание на хората които ни обичат защото те не ни интересуват .. кой би отишъл при този който не обича защото няма шанс с този който обича .. сега всички ще кажат : аз.. само тези които вмомента са в такова положение могат да отговорят правилно на въпроса ми чийто отговор е никой.. не можеш да загърбиш чувствата си просто така ..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Защото човек винаги се надценява,но не забравя да подцени другите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си