- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гримирате ли се в часовете
Каквото искат да прават само да не се пръскат с тежки парфюми в час...![]()
Да се грижиш за външния си вид принципно е задължително,само че не в часовете. В междучасието ок,обаче в часовете не е кифленско ми селскоПървоначално написано от Seducti0n
![]()
Въпросът е "Гримирате ли се в часовете?", а не "Гримирате ли се в даскало?". (Коя ли съм аз да разяснявам на мод, ама...)Първоначално написано от Seducti0n
И аз често си слагам спиралка, фон-дьо-тен в междучасията особено след физическо или плуване... И няма нищо лошо. Но те стават в 5 часа за да се оправят и после в училище ощв поне 2-3 часа си оправят косите, лицата, веждите и т.н. Това не мога да го разбера. Според мен е тъпо и глупаво, но.. Щом даскалите го позволяват нека да им се качват на главата
ами случвало се е..(те и за това даскалите мн ме обичат) даже един път фдт си слагах там щот вкъщи не ми остана време![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Гадно ти е и смешно да се гримират,скубят вежддите и т.н в час,или по принцип?Останах с впечатлението,че май е по принцип.Да ти кажа и аз не ги разбирам такива като теб,които в 8-9-10... клас не са си изчистили веждите,та им е станала една,нито това,че наричат момичета които използват грим ''кифли''.Защото има разлика между момиче с грим(нормален) и момиче с ГРИМ(фрапантен),а някои поставят всички под общ знаменател...Първоначално написано от girl_in_black
И защо да не се гримира?Да не би да ти пречат?Тя ще получи слаба оценка,не ти.А лично много пъти в моето училище много пъти учителите ни дават разтоварващи,стига да не шумим.И защо да не се гримира тогава?Много мразя такива изказвания не на място,поставящи всички под общ знаменател.
![]()
Аз не,но имам съученичка,която никога не пуска огледалото и гланца сиИмам чуството,че и е като болест това..
![]()
I close my eyes only for the moment and the moment's gone.All my dreams pass before my eyes,a coriosity!