.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Abe ne si e ebala maikata lubovta prosto 6toto takova ne6to nqma

Град
    In Devil's Castle
    то поведението ни така ли изглеждало отстрани

не, реално погледнато има много момичета,които се държат така,но не го осъзнават. то би трябвало да си личи
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    Просто човек започва да си мисли че като почнеш да зарибяваш или да правиш комплименти на която и да е и тя ще се даржи като в описания от мен случай
    Правилно започваш да мислиш.

ТОЧНО така е.

Бъди противоположност на Ромео и ще си най-вървежния тип, сериозно!
    Показвай абсолютен непукизъм - "и с теб, и без теб ми е все тая" - всички мацки до една ще тръгнат подир теб заради скапаното им безгранично его. Просто ще луднат по теб.

Въпреки че съм иронична, това е истината по въпроса.

Никакви комплименти, рози и "Обичам те" - на лиглите, дето не знаят кво искат, от това само им порасва работата и се държат точно по описания начин.

Не бъди питомен, бъди див! Хората не се вайкат за питомното... то им е сигурно, седи си при тях и не мърда.*
    Хората обичат да гонят дивото, което може и никога да не хванат... Точно заради тва то е толкова интересно и вълнуващо, че хората са готови да го преследват ужасно много време, без да са сигурни дали някога ще го уловят... Недостижимото е най-желано! Това недостижимо понякога дори ги кара да се чувстват незначителни, но все пак го предпочитат пред сигурното, което ги обсипва с комплименти и ги поставя на пиедестал...

Като прочете това забеляза ли колко се различава истината от това, което се пише в списанията? "Накарайте жената да се чувства атрактивна/интересна/значима..." Бла-бла! Трябва да е "Накрайте жената да почувства че вие сте атрактивен и значим!" ...

Хората още обичат да ги подчиняват, да ги завладяват. Хората искат да зависят от някого. (добре де, говоря за жените, но някои от нещата важат и за мъжете)

А когато някой им е подчинен го правят на 2 стотинки - това го казвам само между другото. "Подчиненият" никога не получава задоволително внимание - той е изтривалка, четка за егото, някой който ще свърши мръсната работа, някой който викат само когато им дотрябва. А той, "подчиненият", нали е влюбен и загубен, никога не отказва и така момичето може да го използва мноооого дълго време, докато робът се усети.

Съжалявам че малко сложно го написах, но ти схвана метафорите, нали?

*Ти се "опитомяваш" когато "легнеш" в краката на девойката, иначе казано - признаеш й чувствата си. Така си й на тепсия и тя знае че си й сигурен, не взема под внимание това което изпитваш, просто защото вече не си интересен - ти си й легнал в краката, при това доброволно.

Затова свалянето е изкуство. Трябва да има интрига! Трябва да не намекваш прекалено чувствата си, иначе това което сваляш ще те "опитоми" и ще загуби интерес към теб.
    мерси че отдели време да напишеш всичко това което като се замислиш си е абсолютно вярно

Град
    В сърцата на хората.

Re: "любовта" мамата си иб*ла

Как да зарибя момече? Отговор -С комплименти и нежни прикаски.
    Да ама не. Този проблем сигорно е познат на голяма час от мъжката аудитория:
    Момиче започва да те задява не един или два пъти, ти също започваш да я харесваш, започваш да и правиш комплименти и намеци, тя усеща че я харесваш и би трябвало да отговори на твоите жестове да ама НЕ. Почва да се прави на недостъпна но ти си влюбен => не знаеш каде се намираш и почваш да и вариш след гъза да и казваш колко е хубава и колко те кефи, тя се прави че не разбира. Един ден тя ти казва:
    Ти да не изпитваш нещо към мен, разкарай се.
    Та познато ли ви е и защо го правят?

btw благодаря на тези които го прочетоха до края :P
    Пробвай с мамка и на червен глист.

Супер фен Аватара на galu6a
    абе хора разберете има много да страдате/ме докато намерите/намерим подходящия колкото и да се разочаровате любовта ще ви навести някой ден и с голямото си нахалство няма да ви напусне
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ох... Всички тези теми са толкова субективни, че повече няма на къде. Ако приемем, че всичко се изчерпва с това, което ти казваш, една голяма част от мнениета са верни, но уви - не е така. Няма как да знаеш какво му е на момичето. Не можеш да се поставиш на неговото място. Представяш случващото се през тваите очи, но повярвай ми, ако тя разкаже историята ще изглежда по съвсем различан начин. Добре, съгласта съм, че в общия случай в такава сигуация, момичето само си играе с момчето по ред причини, които вече бяха изредени в предните мнение, но има и изключения и ти няма как да знаеш дали това е едно от тях, при положение, че не знаеш тя какво мисли и какво чувства. А и няма как да разбереш. Аз лично в момента съм в такава ситуация. Не ми е приятно да наранявам, никак даже, но ако това не се случи сега, то занапред болката ще е още по-голяма. Като наранявам момчето, наранявам също толкова и себе си. Няма как да разбереш. Ние момичетата сме сложни същества, но пък ако е кучка, значи първото, което ти дойде на ум за дадената ситуация е вярно. Лесно би разбрал нейното мислене, по причина, че няма нищо сложно в него. Но ако не е кучка... Айде със здраве. =`)
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

"Накрайте жената да почувства че вие сте атрактивен и значим!"
    Ето къде изчезнаха нормалните момчета... Отидоха да е*ат тъпите кифли и да се прават на мъжкари.
    Изключения има, но са на изчезване, защото момчетата попаднат ли веднъж на кучка и си мислят, че всички сме такива.

Наранявали са ги - сега те нараняват.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Момиче започва да те задява не един или два пъти, ти също започваш да я харесваш, започваш да и правиш комплименти и намеци, тя усеща че я харесваш и би трябвало да отговори на твоите жестове да ама НЕ. Почва да се прави на недостъпна но ти си влюбен => не знаеш каде се намираш и почваш да и вариш след гъза да и казваш колко е хубава и колко те кефи, тя се прави че не разбира. Един ден тя ти казва:

Ем кат си балък така ше е
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Ем кат си балък така ше е
    каза човек който говори за себе си от 3 лице...

доста ми е познато :Х:Х при мен е същата история ама после си казах "абе я фак офф " :Д
    its me bitches.. ;]

Град
    Skenderland
    Как да зарибиш момиче...?Та ние сме толкова различни и толкова различни неща искаме...И защо да се "прави на недосръпна..."?Може би просто се е отдала на момента!И в кое се влюби ти?От опитите й да се направи на "недостъпна" ли?А ти 'що и вървиш подир гъза? Защо започваш нещо,след като ти е дала ясен знак,че не иска нищо?!
    Може би наистина се прави на недостъпна,но едва ли ще се прави повече от седмица,максимум-две!
    А може би наистина се е отдала само на момента...аз съм го правила и е имало много разочаровани...не се впрягайте толкова от един флитр!

П.П.Ей,автора,на колко си???!!!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Като за начало,можеш да станеш по-грамотен !
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    П.П.Ей,автора,на колко си???!!!
    На 5! На колко ти изглежда?
    Към автора - Като пускаш теми пъво трябва да си се замислил над това което искаш и да си обмислил вариантите и естествно, че ще има и отрицателни отзиви. Особено ако нямаш способността да пишеш грамотно. Спри да се опитваш да нацепваш хората, което отговарят по-агресивно на темата. Ти наистина не знаеш какво искаш, а като разбереш какво е то, тогава ще има да се учиш как да го постигнеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

На почти18, случката за която разказах беше преди две години, просто реших да драсна да видя какво мислят другите по въпроса, а като половината от форума пишат на маймуница не виждам смисал да преглеждам мнението си за правописни грешки или грешно уцелени клавиши, поне да има материал за такива като вас ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си