Ох... Всички тези теми са толкова субективни, че повече няма на къде. Ако приемем, че всичко се изчерпва с това, което ти казваш, една голяма част от мнениета са верни, но уви - не е така. Няма как да знаеш какво му е на момичето. Не можеш да се поставиш на неговото място. Представяш случващото се през тваите очи, но повярвай ми, ако тя разкаже историята ще изглежда по съвсем различан начин. Добре, съгласта съм, че в общия случай в такава сигуация, момичето само си играе с момчето по ред причини, които вече бяха изредени в предните мнение, но има и изключения и ти няма как да знаеш дали това е едно от тях, при положение, че не знаеш тя какво мисли и какво чувства. А и няма как да разбереш. Аз лично в момента съм в такава ситуация. Не ми е приятно да наранявам, никак даже, но ако това не се случи сега, то занапред болката ще е още по-голяма. Като наранявам момчето, наранявам също толкова и себе си. Няма как да разбереш. Ние момичетата сме сложни същества, но пък ако е кучка, значи първото, което ти дойде на ум за дадената ситуация е вярно. Лесно би разбрал нейното мислене, по причина, че няма нищо сложно в него. Но ако не е кучка... Айде със здраве. =`)