Аз пък що си мисля, че трябва да започнеш да пийваш поне по едно кафе на ден или да хапнеш шоколад. Нямам проблем с мигрени и синозит, но поради бременността ми в началото реших, че кофеина е вреден и зех, че спрях кафето. Започна да ме цепи глава непрекъснато, а хапчета не можех да пия. След един ден сълзлив от болка отидох при лекарката, бях с екстремно ниско кръвно и ме направи на пихтия, скара ми се че не пия кафе и не ям шоколад, за да си го вдигна. Не знам до колко ще ти се стори нормално, но наистина помогна и до сега, не съм имала проблеми повторни с главобол. Другото което е причинител на главобол е прекаления сън, над 8 часа за някои хора е също причинител. Хубаво е да спреш с лекарствата, защото и постоянната им употреба довежда до привикване и организма изгражда един вид имунитет и те не действат.
Мнението ми не е лекарско, а е от мои наблюдения. Ако искаш опитай със странните ми методи и ако има разлика добре. Виж си кръвното, не винаги трябва да ти премалява, за да разбереш че е паднало. Ако нещата не се подобрят, даже ако искаш направо заминавай на лекар да те види. Здравето не е шега и трябва да си го следиш и най-малките промени трябва да ти правят впечатление и не ги отлагай по толкова много време. И също съм много съгласна с Бат Доки, че диети по време на зимата, са убийствено жестоки и отслабват организма и сме като магнит за болести, независимо какви.