.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Д-р Тийн

Д-р Тийн

Така..насочиха ме да напиша темата тук.Искам да попитам до корлко време отговаря Д-р Тийн ?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ot 1 chas do bezkrainost..
    The Spark

Мега фен Аватара на machoka
    Различно.

ПРатила си писмо и не си получила отговор ли?

Съмнение

Аз пък се чудя дали наистина седи някакъв разбирач на тинейджърските проблеми, някой наркоман, който само се смее на това, което пишем или просто е направен бот, който да отговаря по ключови думи, защото определено се колебая между тия 3-те

Мега фен

Re: Съмнение

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    Аз пък се чудя дали наистина седи някакъв разбирач на тинейджърските проблеми, някой наркоман, който само се смее на това, което пишем или просто е направен бот, който да отговаря по ключови думи, защото определено се колебая между тия 3-те
    Напротив,ти си идиот
    Там стои човек,който отговаря на въпросите,компетентен,даже се говореше по едно време че май и "мед. сестри" вече си има доктора...абе общо взето досега все ми е отговарял...

да бе ..
    веднъж му казах че имам любовен проблем с котката и той ми отговори че трябва да продължа напред
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Цитирай Първоначално написано от woshataa
    да бе ..
    веднъж му казах че имам любовен проблем с котката и той ми отговори че трябва да продължа напред
    Ако пишеш глуповати въпроси и се подиграваш с услугата, не очаквай нещо различно в замяна.

Др. Тийн не е нито наркоман, нито бот, а медицинско лице или дипломиран психолог.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    да бе ..
    Ако пишеш глуповати въпроси и се подиграваш с услугата, не очаквай нещо различно в замяна.

Др. Тийн не е нито наркоман, нито бот, а медицинско лице или дипломиран психолог.
    abe qq
    10 изтрити профила

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    да бе ..

Двама ли са?

Цитирай Първоначално написано от Carlos
    да бе ..

Двама ли са?
    с раздвоение на личността
    10 изтрити профила

Град
    Пловдив
    Понякога наистина дава доста смислени и конкретни отговори на поставен проблем Така че както каза мачока "ако въпросите са ви глупави, ще получите глупави отговори"

Град
    Варна
    бях си легнал и изведнъж ми мина нещо през ума..... кой е този лекар който цял ден ще следи какво му пишат някакви деца а няма да си гледа работата или да кажем като се прибере ги поглежда хмммммм ако е така той сигурно не спи Др. Тийн или ще е някой от админите ама се съмнявам и те да седнат да четат глупости или ще е някой не нормалник който наистина е мн зарибен по форума и за всеки въпрос се рови из нета ..... Ако не е така кой е Др. Тийн

Цитирай Първоначално написано от mqy
    az mu pisha 3ti put i ne sym polu4ila otgowor na nito edno ;( ama e interesno kato nqq kfo da prawish da chetesh "izpowedaniqta" na naborite
    И аз му пиша вече два пъти и отговор не получавам .... незнам , защо ???
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Моля ви , помогнете ми
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Които не сте получили отговор ми напишете на коя дата сте му писали и кой e-mail сте оставили за връзка и ще се погрижа да получите отговор.

Др. тийн е услуга, която се обгрижва бавно, тъй като месечно се получват хиляди запитвания, отговоите стават отзад напред като дати и за това понякога закъсняват, когато има мого голям проявен интерес. Хората, които биват 'др. тийн' са различни, но не забравяйте че това е само една услуга - ако имате медицински проблем - посетете ЛЕКАР.

Пожелавам приятна вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си