- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещият стол е hardball
Еми радвам се, че е било забавлително, ама аз все още като се сетя изтръпвам![]()
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
От коя песен е това ?
Feeling unknown
And you`re all alone
Flesh and bone
By the telephone
Lift up the receiver
Ill make you a believer.
Ще правим ли още татуси![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
А добро утро, мислех и ти се оказа права
В колко стана и наспа ли се ?
На 18 Май си щяла да си на националният стадион Васил Левски, достоверна или грешна информация ?
Или 2nd, 4th, 7th, 10th, 12th и 13th of June ти стигат :Д
В предишно издание на стола каза че искаш дате питат този въпрос :
Пловдив е най-якия град,нали? Cool
Обичаш ли чай?
А кафе?
Откога си вегетарианка?
mindscan
Personal Jesus, виж дори да не я знаех щях да видя в нет-а, пък пърсънъл джийзъс им е от най- популярнитеПървоначално написано от Jesus
![]()
Муахахах :Д (всъщност още 1 много важен при вс положения :Д)Ще правим ли още татуси![]()
Винаги съм права:РА добро утро, мислех и ти се оказа права
Преди половин час, ами може да се каже :ДВ колко стана и наспа ли се ?
И още какНа 18 Май си щяла да си на националният стадион Васил Левски, достоверна или грешна информация ?
Oт тези само на 10-ти и 12-ти +27-ми в Париж :РИли 2nd, 4th, 7th, 10th, 12th и 13th of June ти стигат :Д
СУПЕР 'НОО!!!В предишно издание на стола каза че искаш дате питат този въпрос :
Пловдив е най-якия град,нали?![]()
![]()
Всичко обичам, ама като гледам тея дни накъде биете с тоя чай, може да се каже, че съм от 'вашите', пия предимно чайче :ДОбичаш ли чай?
А кафе?
Вегетарианка не съм била, станах направо веганОткога си вегетарианка?Иии след 9 дена става половин година
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Какъв е проекта за татуса? Нещо конкретно или не
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Еми като картинка още не е изяснено, но цялата идея е да ме свърже с един от най- близките ми хора, ако не най- близкия. How cool is that?Първоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
На 17 май или 18 преди концерта свободна ли си да идем на кааафе ?
А да идем заедно на концерта ?![]()
Предполагам си гледала Totally Spies, на коя от трите се оприличаваш ?
Какво би направила ако намериш/спечелиш ?100 000 ?
Бате тва е след 4 месецаПървоначално написано от Jesus
Толкова ли няма нито 1 момиче покрай теб![]()
Иначе,Алекс, кво стаа![]()
До тогава ехеееее:ДПървоначално написано от Jesus
АдашкатаПредполагам си гледала Totally Spies, на коя от трите се оприличаваш ?![]()
Ще си покрия висшето образование и... това е :ДКакво би направила ако намериш/спечелиш ?100 000 ?
К'во да ста'а :ДИначе,Алекс, кво стаа
Нищо конкретно, честно казано или поне в момента не се сещам :/Фетиш към нещо имаш ли?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Таня снощи постъпи мазно,като ти прати моя снимка,нали?![]()
Ми всъщност не.Първоначално написано от 5StaR
Ти пък какво само мрънкаш и протакашТаня снощи постъпи мазно,като ти прати моя снимка,нали?![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Опитвам се да съм анонименПървоначално написано от hardball
![]()
![]()
Ко да тааа питаам ...![]()
Като имаш деца би ли ги насочвала какви да бъдат .. фешЪни,смъкнати,нормални ... метъли,пънкари,рапЕри,хипи а ...
или ше ги оставиш сами ....?! Мм?![]()
![]()
Нямам намерение да имам деца, но хипотетично бих ги оставила сами да изберат. Само ще гледам да не са пълни тъпаци.Първоначално написано от miminia
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Първоначално написано от hardball
Колко си сладка само
Филми - не..Сериали зяпаш ли ?
Ако трябваше да си избереш един супер пауър,който да притежаваш, какъв би бил той?
Идеалът ти за мъж?
От къде е запознанството ти с "Кемз"?
Разбираш ли се с братята/сестрите?
Какво си купи последно?
Какво най-много харесваш в себе си и какво не?
Море или планина?
Падаш ли си по спорта?
За или против секса за 1 нощ?
Ако спечелиш 1 млн. от някъде си,кое ще е първото нещо,което ще направиш с част от тези пари?
Плачеш ли често?
А даскалото..как си там ?
Кое е най - милото нещо, което някой е правил за теб?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Кога за последно се напи като руснак ?
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Gossip girl само, него от самото начало, защото преди това бях чела "Интригантката" като книжка. Култово време беше, когато със съученичките барикадирахме библиотеката и си водихме ред коя на коя да даде книжката, която е в нея, за да ги прочетем възможно най- бързоПървоначално написано от Romance
Да съм на две места едновременно :ДАко трябваше да си избереш един супер пауър,който да притежаваш, какъв би бил той?
Няма идеал, или ми е хубаво с някого или не :РИдеалът ти за мъж?
Миии... когато започнах да се интересувам от паркур преди няколко години в България имаше само две момичета, които тренираха, едното беше тя, другото беше в Сф и така... уговорихме си среща да ходим на фитнес и така :ДОт къде е запознанството ти с "Кемз"?
Не се виждаме, принципно да...Разбираш ли се с братята/сестрите?
Е'на кола лайт на летището като се прибрах :/Какво си купи последно?
Харесвам, че съм забавна и силна, не ми харесва, че съм мързелива и понякога ми пука за дивотии...Какво най-много харесваш в себе си и какво не?
ВСИЧКО :ДМоре или планина?
И питаш :ДПадаш ли си по спорта?
ЗА !За или против секса за 1 нощ?
200 000 на името на мама, другото в банка и ще си живея спокойно в БГ от лихвите :ДАко спечелиш 1 млн. от някъде си,кое ще е първото нещо,което ще направиш с част от тези пари?
Не знам. Средно често?Плачеш ли често?
Преди бях най- големият пропадняк на даскалото, тук минавам за някаква умна :ДА даскалото..как си там ?![]()
Много мили неща за правили хората, които обичам за мен, мога да ти кажа последното лудо мило нещо, което направи някой- изгубих си телефона в 309, пътувах за лъвов, бях с един приятел, той каза "нека да почакаме на спирката и да влизаме в 309, щом дава свободно никой не го е взел" и около час и половина сме влизали във всяко 309, аз се отчаях и си тръгнах, той още 4 часа е влизал така във всяко 309 да го търси и накрая го намери и ми го върнаКое е най - милото нещо, което някой е правил за теб?![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Руснаците как се напиватПървоначално написано от EroSennin
Еми не съм изпадала в алкохолна кома, хахах. Де да знам, аз си пия просто, хахаха, може би последния път като пийнах някакво по- сериозно количество беше във Варна преди 2 седмици
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ми не, то там до четвъртък ли, петък ли... абе има време :Д Що, буташ ли се? :ДПървоначално написано от PiruBloodz
-I dont sympathize
Please open your eyes!