- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещият стол е hardball
Тогава да те сложа теб да ти е гадно?![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
какво мислиш за модата?
а за изкуството въобще?
като цяло кое ти е любимото /изкуство/
подвластна ли си на емоциите си или повече мислиш?
може ли хубава прическа да те накара да се чувстваш добре?
Вечен календар на българите и розетата от плиска говорят ли ти нещо, ама без справка с нета ?
Смешно ли ти се вижда името на ФЕДЕРер ?
Трифон зарезан колко дена го празнуваш ? Щеше да питам Трифон или Валентин ама съм 1000% сигурен че е Трифон![]()
Любим български владетел ?
Колко хода за напред мислиш ?
Ето ти поздрав, 18 години отлежал :Д http://vbox7.com/play:4171796a
Ще надминем ли рекорда на стола от 20 страници ?
Забравих да питам любима реклама :Д
От какво си се лишила със заминаването си в Германия?
mindscan
слагаш ли си го често ?![]()
Ей, бръмкак си днес?
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Мислиш ли че в Германия не те приемат ? (ако да, то дали е защото си православна а те католици , или защото си от бг или просто завиждат че българите се раждат с висше образувание (както гласи 1 виц :Д)) ?
Мнението ти за Дани Тъпото ? (министъра)
Ако можеше би ли се върнала в БГ да си продължиш образованието, или само за висше ?
Синоним на тангента ?
Към кой от депеш имаш нечистиви помисли ? (беззначение бивш или настоящи, отговори към всички или искам с всички на веднуж не се приемат :Д)
Любима марка ?
Би ли си купила някаква малка градска количка, да речем Бийтъл ?
А на коя марка ползваш най-много/често продукти ? само дано не е жилет :Д, е базик да става, ще счупим ли рекорда на стола ?
Какво мислиш за "младото поколение" ? къде отиде романтиката да излизате, да гледате звездите, да си направите 1 пикник или да сте гушнати гледате заедно изгрева/залеза. и това че на 12 вече са нечестни :Д
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Eми интересно ми е, всъщност. Харесва ми да знам, какво излиза, което е хубаво, кое не, естествено обичам и да изглеждам добре и т.н., обаче модата така, както я разбирам, не е всички да са еднакви по улицата :ДПървоначално написано от Briseis
Обичам изкуството. И пак някакси ме дразни хората-изкуството-евенти кръговете и отношението на маса хора към и със изкуството. За мен изкуството е това, което възприемам и което правя. Предпочитам да съм пияндурник, отколкото в културния живот :/а за изкуството въобще?
Ако кажа "всичките" сигурно ще е мн несериозно, ама честно казано нямам "любимо". Всичките си заслужават, дори ме е яд, че не съм по- запален киноман :Дкато цяло кое ти е любимото /изкуство/
Смесен процес е, не знам честно казано.подвластна ли си на емоциите си или повече мислиш?
Да! Едно добро самочувствие + хубава закуска правят чудеса :Р Аз като не съм учила за контролна и ме мързи до смърт си слагам любимите дрехи, правя си косата хубава и така отивам, което ми помага повече, отколкото да уча в последните часове преди зазоряване :Рможе ли хубава прическа да те накара да се чувстваш добре?
Розетата не беше ли пак един вид календар? Сещам се, че е онзи символ, дето го ползват и БГНСВечен календар на българите и розетата от плиска говорят ли ти нещо, ама без справка с нета ?
Зависи кой ще кръстиш така :ДСмешно ли ти се вижда името на ФЕДЕРер ?
Ми... нито един :Д Принципно не се нуждая от повод да се напия, а миналата година хич не ми беше до това на датата :ДТрифон зарезан колко дена го празнуваш ? Щеше да питам Трифон или Валентин ама съм 1000% сигурен че е Трифон
Цар Симеон, мн ясно, златния векЛюбим български владетел ?
Избягвам да мисля.Колко хода за напред мислиш ?
Мерсиии :ДЕто ти поздрав, 18 години отлежал :Д http://vbox7.com/play:4171796a
Епа, отде да знам, има още 2 дена :ДЩе надминем ли рекорда на стола от 20 страници ?
Миии... сбито: всичко. За мен това беше най- безсмисленото нещо, което съм правила :ДОт какво си се лишила със заминаването си в Германия?
Девствения колан ли? Аз не го махам :Дслагаш ли си го често ?
Върнах се от училище и спах плътно 5 часа 0.0Ей, бръм , как си днес?
Не знам за тях, аз определено не ги приемам обаче.Мислиш ли че в Германия не те приемат ? (ако да, то дали е защото си православна а те католици , или защото си от бг или просто завиждат че българите се раждат с висше образувание (както гласи 1 виц :Д)) ?
ЪъъъМнението ти за Дани Тъпото ? (министъра)![]()
Ключовата фраза е "ако можех". БихАко можеше би ли се върнала в БГ да си продължиш образованието, или само за висше ?
ДопирателнаСиноним на тангента ?
Всички :Д (Алън Уайлдър инклуудед, нищо че не е с тях вече)Към кой от депеш имаш нечистиви помисли ? (беззначение бивш или настоящи, отговори към всички или искам с всички на веднуж не се приемат :Д)
Де да знам, хахах :ДЛюбима марка ?
Мне:РБи ли си купила някаква малка градска количка, да речем Бийтъл ?
Не си водя статистика 0.о Гарниер?А на коя марка ползваш най-много/често продукти ?
Пичове сме, нищо, че всички мрънкат на поразия :РКакво мислиш за "младото поколение" ? къде отиде романтиката да излизате, да гледате звездите, да си направите 1 пикник или да сте гушнати гледате заедно изгрева/залеза. и това че на 12 вече са нечестни :Д
Изгревите/залези, пикници, спане под звездите- това го правя с приятелите си![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Лелеее, и аз съм така.Първоначално написано от hardball
Веднъж на класно по италиански дойдох със сатенена пола, черни ботуши на ток и някаква риза като за Нова Година - в комбинация със грим и висящи обици. Всички учители ме питаха да нямам празник.. Ама и аз обичам на важни изпити и контролни да се издокарвам (кой знае защо) (?!)
и в действителност това някак си ми помага!! само че аз не забравям да си уча щом става дума за контролни :l0l:
Както и да е, тва не беше предвидено, все пак на стола важната си ти.![]()
Имаш ли ухажор(и) в момента?
Става(т) ли?
Бройка?
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А защо не отговори за рекламата ?
Какво ще кажеш за новитe аватари ?
Любима реклама: Не съм видяла, сори 0.о Любимата ми е с рибката "Ноември ли?! Тъп месец, КРАЙ няма да има ноември!", както и на ред бул за Леонардо :Д Принципно телевизия не гледам, това са от някакви откъслечни епизоди, в които съм намирала нещо интересно, за рибката си спомням дори, като се изнесох от нас ходихме преди брейкденс-а с една приятелка у тях да гледаме "Малкълм" и се разбивах от смях на рибката: Д![]()
Ми сигурно, ддз :ДИмаш ли ухажор(и) в момента?
Еми аз общувам само с хубави, културни момчетаСтава(т) ли?![]()
Е анкета запитване ли да проведа "Вие като мой ухажор ли се считате? Да/Не/Може биБройка?![]()
Твоят нов по- ми харесва от стария :РКакво ще кажеш за новитe аватари ?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Гълташ или плюеш![]()
? ..винаги го задавам тоя въпрос
![]()
The Spark
Гълтам. Обичаш го, защото е "неудобен" и се чудят хората как да отговорят ли?Първоначално написано от 5StaR
-I dont sympathize
Please open your eyes!
дамПървоначално написано от hardball
![]()
![]()
The Spark
Ама на скайпа или тука :Д ?
Ще подобрим рекорда на стола
Поздрав
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ppblZAmeEAQ [/youtube]
Оле, тази песен всички ме поздравяват, а аз я ненавиждам покрай тъпите си съученички Х.х
-I dont sympathize
Please open your eyes!
не отговори на въпроса ама карай
ето избери си поздрав :
http://www.youtube.com/watch?v=4a5JvPrahTQ
http://www.youtube.com/watch?v=7aMhR3BaeNE
http://www.youtube.com/watch?v=qCYduDLjguk
http://www.youtube.com/watch?v=NEPP2vDRi5s
ето го и моя фаворит : http://www.youtube.com/watch?v=oRNeI2oLBXw
Как се пише и превежда на швабси : ду бист айне грозе гиизе ? това помня ми го каза 1 ама така й неразбрах какво значи :Д
какво правиш в момента оздравя ли ?
Тъй като съм чувала че германките са грозни крави, в твоето даскало момчетата не те ли заглеждат доста? Изглеждаш много яка.![]()
Познават ли те че не си германка?
Питат ли те странни въпроси?
Германците мили хора ли са?
(съжалявам че въпроси само за гаджета.. трудно ми е нещо по-умно да измисля сега)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
@Jesus- не съм счела за необходимо да отговоря :Д
Оздравях :Д
http://www.youtube.com/watch?v=HD5tnb2RBYg
^Ей това си избирам :Д Поздрав и за вс питащи, де :Д
В училище и да ме заглеждат не обръщам внимание. В класа имаме две момчета и са леко тъпи, приказваме си, като ги заговоря отговарят, ама са смотльовци. Иначе като пътувам насам- натам се намира кой да ми помага с чанта или да ми даде огънче без да съм питала и неща от сортаТъй като съм чувала че германките са грозни крави, в твоето даскало момчетата не те ли заглеждат доста? Изглеждаш много яка.![]()
Ми не знам, сигурно. Има рускини, дето са си мислили, че съм германка, вкарвала съм ги яко в шок, защото говорят примерно няколко човека на руски, появя се и мълча няколко минути, след което се включа съвсем нормално в разговора :ДПознават ли те че не си германка?
Не, питат ме тъпи въпроси. Ама като цяло не ме разпитват много.Питат ли те странни въпроси?
Има и мили. Като цяло са тъпи, не ми харесват.Германците мили хора ли са?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
ти какви анимета си гледала и кое ти е любимото?
Elfen lied, princes mononoke, Chrono Crusade, School rumble, DNAngel, Dragon Ball Z, Juuni Kokki и още някакви ама не помня вече, не съм гледала от година и нещо :/Първоначално написано от Briseis
6 точки съм, всеки ден ли до четвъртък ще минаваш само за да питаш? :ДАлекс, как сиииии..?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
К'во ще стане ако спра да ти отговарям? :Д
-I dont sympathize
Please open your eyes!