Цитирай Първоначално написано от Briseis
какво мислиш за модата?
Eми интересно ми е, всъщност. Харесва ми да знам, какво излиза, което е хубаво, кое не, естествено обичам и да изглеждам добре и т.н., обаче модата така, както я разбирам, не е всички да са еднакви по улицата :Д
а за изкуството въобще?
Обичам изкуството. И пак някакси ме дразни хората-изкуството-евенти кръговете и отношението на маса хора към и със изкуството. За мен изкуството е това, което възприемам и което правя. Предпочитам да съм пияндурник, отколкото в културния живот :/
като цяло кое ти е любимото /изкуство/
Ако кажа "всичките" сигурно ще е мн несериозно, ама честно казано нямам "любимо". Всичките си заслужават, дори ме е яд, че не съм по- запален киноман :Д
подвластна ли си на емоциите си или повече мислиш?
Смесен процес е, не знам честно казано.
може ли хубава прическа да те накара да се чувстваш добре?
Да! Едно добро самочувствие + хубава закуска правят чудеса :Р Аз като не съм учила за контролна и ме мързи до смърт си слагам любимите дрехи, правя си косата хубава и така отивам, което ми помага повече, отколкото да уча в последните часове преди зазоряване :Р
Вечен календар на българите и розетата от плиска говорят ли ти нещо, ама без справка с нета ?
Розетата не беше ли пак един вид календар? Сещам се, че е онзи символ, дето го ползват и БГНС
Смешно ли ти се вижда името на ФЕДЕРер ?
Зависи кой ще кръстиш така :Д
Трифон зарезан колко дена го празнуваш ? Щеше да питам Трифон или Валентин ама съм 1000% сигурен че е Трифон
Ми... нито един :Д Принципно не се нуждая от повод да се напия, а миналата година хич не ми беше до това на датата :Д
Любим български владетел ?
Цар Симеон, мн ясно, златния век
Колко хода за напред мислиш ?
Избягвам да мисля.
Ето ти поздрав, 18 години отлежал :Д http://vbox7.com/play:4171796a
Мерсиии :Д
Ще надминем ли рекорда на стола от 20 страници ?
Епа, отде да знам, има още 2 дена :Д

От какво си се лишила със заминаването си в Германия?
Миии... сбито: всичко. За мен това беше най- безсмисленото нещо, което съм правила :Д

слагаш ли си го често ?
Девствения колан ли? Аз не го махам :Д

Ей, бръм , как си днес?
Върнах се от училище и спах плътно 5 часа 0.0
Мислиш ли че в Германия не те приемат ? (ако да, то дали е защото си православна а те католици , или защото си от бг или просто завиждат че българите се раждат с висше образувание (както гласи 1 виц :Д)) ?
Не знам за тях, аз определено не ги приемам обаче.
Мнението ти за Дани Тъпото ? (министъра)
Ъъъъ
Ако можеше би ли се върнала в БГ да си продължиш образованието, или само за висше ?
Ключовата фраза е "ако можех". Бих
Синоним на тангента ?
Допирателна
Към кой от депеш имаш нечистиви помисли ? (беззначение бивш или настоящи, отговори към всички или искам с всички на веднуж не се приемат :Д)
Всички :Д (Алън Уайлдър инклуудед, нищо че не е с тях вече)
Любима марка ?
Де да знам, хахах :Д
Би ли си купила някаква малка градска количка, да речем Бийтъл ?
Мне:Р
А на коя марка ползваш най-много/често продукти ?
Не си водя статистика 0.о Гарниер?
Какво мислиш за "младото поколение" ? къде отиде романтиката да излизате, да гледате звездите, да си направите 1 пикник или да сте гушнати гледате заедно изгрева/залеза. и това че на 12 вече са нечестни :Д
Пичове сме, нищо, че всички мрънкат на поразия :Р
Изгревите/залези, пикници, спане под звездите- това го правя с приятелите си