- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещият стол е hardball
Eми интересно ми е, всъщност. Харесва ми да знам, какво излиза, което е хубаво, кое не, естествено обичам и да изглеждам добре и т.н., обаче модата така, както я разбирам, не е всички да са еднакви по улицата :ДПървоначално написано от Briseis
Обичам изкуството. И пак някакси ме дразни хората-изкуството-евенти кръговете и отношението на маса хора към и със изкуството. За мен изкуството е това, което възприемам и което правя. Предпочитам да съм пияндурник, отколкото в културния живот :/а за изкуството въобще?
Ако кажа "всичките" сигурно ще е мн несериозно, ама честно казано нямам "любимо". Всичките си заслужават, дори ме е яд, че не съм по- запален киноман :Дкато цяло кое ти е любимото /изкуство/
Смесен процес е, не знам честно казано.подвластна ли си на емоциите си или повече мислиш?
Да! Едно добро самочувствие + хубава закуска правят чудеса :Р Аз като не съм учила за контролна и ме мързи до смърт си слагам любимите дрехи, правя си косата хубава и така отивам, което ми помага повече, отколкото да уча в последните часове преди зазоряване :Рможе ли хубава прическа да те накара да се чувстваш добре?
Розетата не беше ли пак един вид календар? Сещам се, че е онзи символ, дето го ползват и БГНСВечен календар на българите и розетата от плиска говорят ли ти нещо, ама без справка с нета ?
Зависи кой ще кръстиш така :ДСмешно ли ти се вижда името на ФЕДЕРер ?
Ми... нито един :Д Принципно не се нуждая от повод да се напия, а миналата година хич не ми беше до това на датата :ДТрифон зарезан колко дена го празнуваш ? Щеше да питам Трифон или Валентин ама съм 1000% сигурен че е Трифон
Цар Симеон, мн ясно, златния векЛюбим български владетел ?
Избягвам да мисля.Колко хода за напред мислиш ?
Мерсиии :ДЕто ти поздрав, 18 години отлежал :Д http://vbox7.com/play:4171796a
Епа, отде да знам, има още 2 дена :ДЩе надминем ли рекорда на стола от 20 страници ?
Миии... сбито: всичко. За мен това беше най- безсмисленото нещо, което съм правила :ДОт какво си се лишила със заминаването си в Германия?
Девствения колан ли? Аз не го махам :Дслагаш ли си го често ?
Върнах се от училище и спах плътно 5 часа 0.0Ей, бръм , как си днес?
Не знам за тях, аз определено не ги приемам обаче.Мислиш ли че в Германия не те приемат ? (ако да, то дали е защото си православна а те католици , или защото си от бг или просто завиждат че българите се раждат с висше образувание (както гласи 1 виц :Д)) ?
ЪъъъМнението ти за Дани Тъпото ? (министъра)![]()
Ключовата фраза е "ако можех". БихАко можеше би ли се върнала в БГ да си продължиш образованието, или само за висше ?
ДопирателнаСиноним на тангента ?
Всички :Д (Алън Уайлдър инклуудед, нищо че не е с тях вече)Към кой от депеш имаш нечистиви помисли ? (беззначение бивш или настоящи, отговори към всички или искам с всички на веднуж не се приемат :Д)
Де да знам, хахах :ДЛюбима марка ?
Мне:РБи ли си купила някаква малка градска количка, да речем Бийтъл ?
Не си водя статистика 0.о Гарниер?А на коя марка ползваш най-много/често продукти ?
Пичове сме, нищо, че всички мрънкат на поразия :РКакво мислиш за "младото поколение" ? къде отиде романтиката да излизате, да гледате звездите, да си направите 1 пикник или да сте гушнати гледате заедно изгрева/залеза. и това че на 12 вече са нечестни :Д
Изгревите/залези, пикници, спане под звездите- това го правя с приятелите си![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!