Искам да попитам, подходящо ли е да я питам директно дали има чувства към мен за нещо повече от приятели.Досега ми е казвала, че държи на мене по необичаем начин и че и допадам като характер.
Ако мислиш , че това няма да доведе до край на приятелството ви - питай ; )
Ти чувстваш ли нещо повече към нея? Ако да я попитай и ако потвърди и обясни при теб как е. :P
Не я питай, може да изгубиш приятелството и. Зарежи говоренето, тези неща се усещат, изчакай.
нищо не губиш... освен неловката ситуация...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Съгласна съм с по-горните две мнения.
Хората колкото и да твърдят, че обичат директните и искрени хора, забравят да споменат, че винаги оная непоколебима искреност ги плаши до болка.
Ако е свестен и добре стъпил на земята човек вече спокойно можеш да й споделиш какво чувстваш и изпитваш към нея и евентуално да я попиташ дали би могла да отвърне на чувствата ти.![]()
Не питай директно,разбери го по друг начин (има милиони такива) .Така не рискуваш нищо.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ами питай я,ама по деликатен начин,а не направо:Ти обичаш ли ме или не?Просто и обясни,че за теб тя е повече от приятелка,ако при нея е същото ще се радваш вашето приятелство да прерастне във връзка,ако не ще уважиш мнението и и ще се опитате да останете приятели(макар,4е това си е трудно,ако човекът те привлича)
Упсех.
Твоята приятелка отговаря:"Ти си страхотен човек,много държа на теб...добр приятел...винаги ме разбираш...просто ти си момче мечта...но не за мен"![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!