.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Disturbed

Disturbed

Пиша си с едно момче,всичко е наред,интересите му съвпадат с моите,той е мил и т.н.
    Но притеснението ми е-Ако при евентуална среща той ме отхвърли?!

Тhe Hell is coming!

Мега фен Аватара на babity
    Ще си кажеш, че така е писано или, че не сте били един за друг, или всяка друга подобна простотия, която ти дойде на ум. Няма нищо страшно, спокойно.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Disturbed

Цитирай Първоначално написано от Detestation
    Пиша си с едно момче,всичко е наред,интересите му съвпадат с моите,той е мил и т.н.

ОПИТАЙ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!!

Кво?
    Искаш съвет как да реагираш ли?
    Започнете да мислите с главите си. Не е нужно някой друг да ви води за ръчичка.

е голяма работа .. по-добре така отколкото после цял живот да се чудиш кво е можело да стане

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Хех, помислих, че става въпрос за една от любимите ми групи - Disturbed
    Иначе да, опитай и гледайте да е някаде обществено, че нали... ясно ви е

Град
    Варна
    ама за външния вид ли се притесняваш?Ако сте си разменяли снимки и сте се харесали не виждам голям проблем
    Am I invisible because you ignore me?

И аз помислих, че става въпрос за групата Disturbed... Деа!
    Walk with me now, fly with me later...

Да те отхвърли от каде? Ти искаш да се жените ли?
    Ако не стане химията си напред с един приятел.

Ако стане това... ще продължип напред... и няма да поглеждаш назад....
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Винаги го има и този вариянт.Не винаги всички ще те харесват и обичат.За един може да си най-красивата,а за друг най-грозната.Често пъти в живота идват шансове,но от страх ние ги пропускаме и после съжаляваме,но вече късно за връщане назад.Аз съм човек,които обича да рискува,защото смятам,че самият живот е риск.Аз бих те посъветвала да пробваш въпреки страха си от отхвърляне.Отхвърли ли те просто продължаваш напред и се радва,че си опитала.Има вариант и нищо да не направиш и цял живот да се чудиш какво щеше да стане,ако се беше срещнала с него.Ти решаваш,как да постъпиш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Ами ясно е, че ако се видите или ще те хареса, или не.Затова ако се видите и те отхвърли просто си кажи ' голяма работа ' и си давай напред.
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ами просто така ти е било писано ; )) .. Продължаваш напред!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    А, спокойно.
    И аз все си мисля, че няма да ме харесат, че все ще ми намерят някакъв кусур и винаги след среща съм премряла от страх и притеснения какво ще си каже "противника", ама всичко после излиза по-добре от желаното и мечтаното.

Егати, не вярвам на очите си, че доживях в тоя форум да прочета точно така тема!

Еееееееееееееей, момиченцееееееееееее, я се стягай бързо в ръце, имай повече самоувереност и се отпусни колкото се може повече.
    Както ти казаха преди мен - дори да не те хареса, да си ебеееееее мааааааайкатааааааааааааа ааааааааа !
    Много ми е интересно от кво толко те е шубе?! За толкова недъгава, некомпетентна, затворена личност ли се имаш?! - Отговор - не. Че кой себеуважаващ се човек ще се има за лумпен, простак, некадърник и малоумник.
    ЯЯЯ
    мама все ми повтаря
    "ти ако не се харесваш, емчи кой тогава?!" ..
    за това и летя толкова на високо, и да ти кажа чесно, тук в небесата е мноооо яко. Никой не може да те притесни.

чесно, имай повече самоувереност! Нищо не губиш когато се чувстваш над другите. Та нали си НАД тях.

айде, стига толкова глупости от моя страна, много внимание почнах да ви обръщам тази сутрин.

Град
    столицата
    Щом си започнала да си пишеш с него,значи имаш някаква цел.Едвали искаш само да си пишеш с него.Крайната цел на този вид комуникация (писането) е срещата на живо.Ако не искаш да се видите защото те е страх да те отхвърли,защо въобще си пишете?Не мисля,че е така,а съм сигурен,че най-вероятно и той си мисли подобни глупости.Пък и наистина не е трудно да си размените снимки...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Wonderland
    Никога не може да знаеш,едно е да си пишете,друго е да се видите и да поговорите,очи в очи.Винаги си има известен риск,защо той да те отхвърли,може ти да го отхвърлиш?!

Голям фен Аватара на Remini
    Няма как да разбереш ако не опиташ.И дори да те отхврли нищо не губиш....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

мен лично до сега никой не ме е отрязвал,но винаги съм си имала няква опора,ако някой ме отреже да не навеждам глава и да си каза : " е какво пък следващият път по добре ще бъде " , но не бива да си мислиш,че ще те отреже,бъде по уверена в себе си
    You've got my head spinning

Да,мерси за съветите... :]] Вдъхнахте ми малко самоувереност...
    Тhe Hell is coming!

Повече от фен
    Дала ли си точна информация за това как изглеждаш!? Просто не си измисляй неща които не съответстват с истината и готово
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Да,пращала съм и снимки.
    Тhe Hell is coming!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако не опиташ няма да разбереш...

Супер фен
    Това може би е най-голямата стъпка при такива връзки... дали на живо ще е така, както в чата... Но ти не се притеснявай, квото стане... важното е да си си естествена А и ако опиташ - няма как да разбереш...

Успех
    nicolepcd

Ами представи си, ако ти не го харесаш...В скайп е 1, на живо е съвсем друго нещо. Затова винаги съм бил леко против запознанствата по интернет