А, спокойно.
И аз все си мисля, че няма да ме харесат, че все ще ми намерят някакъв кусур и винаги след среща съм премряла от страх и притеснения какво ще си каже "противника", ама всичко после излиза по-добре от желаното и мечтаното.

Егати, не вярвам на очите си, че доживях в тоя форум да прочета точно така тема!

Еееееееееееееей, момиченцееееееееееее, я се стягай бързо в ръце, имай повече самоувереност и се отпусни колкото се може повече.
Както ти казаха преди мен - дори да не те хареса, да си ебеееееее мааааааайкатааааааааааааа ааааааааа !
Много ми е интересно от кво толко те е шубе?! За толкова недъгава, некомпетентна, затворена личност ли се имаш?! - Отговор - не. Че кой себеуважаващ се човек ще се има за лумпен, простак, некадърник и малоумник.
ЯЯЯ
мама все ми повтаря
"ти ако не се харесваш, емчи кой тогава?!" ..
за това и летя толкова на високо, и да ти кажа чесно, тук в небесата е мноооо яко. Никой не може да те притесни.

чесно, имай повече самоувереност! Нищо не губиш когато се чувстваш над другите. Та нали си НАД тях.

айде, стига толкова глупости от моя страна, много внимание почнах да ви обръщам тази сутрин.