- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Алкохола и секса
Така...доста теми изчетох,но точно такава не видях в какви граници употребявате алкохол - колкото да ви паднат задръжките и да сте незаменими в леглото или се напивате до смърт и не стигате до леглото.Аз обичам да си пийна и тогава ми е най-готино да правя секс а вие?
абе да ти кажа чесно и да е мъртъв мене ми е толкова възбудено,че ще го нападна без да се замисля хах
Ми да ти кажа аз съм правила секс пила,но не за да ми паднат задръжките ами защото така се е случило.Принцпно нямам задръжки!Първоначално написано от SiSsKkAa
ами аз не твърдя,че имам големи задръжки,но колкото и да е алкохола освобождава и най-смелите фантазии,които понякога са неосъществими на трезва глава
Аз чесно да ви призная в последно време имам задръжки за някои неща,незнам защо е така с приятеля ми сме заедно 2 години и нещо обаче...по скромна станах напоследък не само в леглото но и там
Аз пък необичам пияни момичета , да ми се лигави там и да лежи кат някои труп и само да я лашкат е гати и интересното дет е .
Излизах с една която ако нее пияна секс неправи .
напротив аз като съм пияна не седя като дърво а точно обратното и нямам предвид пияна като кирка а пияна колкото за настроение
Алкохол + секс (или по-скоро опит за секс) = ебати излагацията.
Не правя секс след като съм пила повече от 50 г, защото някакси притъпява усещанията, пък и ако съм замаяна наистина става грозна картинка.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Е то колко то за настроени смятали се че си пиян) Според мен пиян се смята това когато вече си на кораба в бурно море
)
АИ по принцип аз непия) и нехаресвам момичета които шорат като за свтовно и след туи се ебат
)
Както се казва от пиянството спомени няма) ква фаида тогава да праиш секс с някои като няма да си спомняш какво е било .
Мъж + алкохол = безуспешен опит да го дигне.
dimitar_ak не съм съгласна с това моя досега нито един път не се е случвало да не може да го вдигне когато сме пили
Никога не ме е предавал моя , дори и в най-критичните моменти.![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
До анонимна
А като нее пиян колко издържа)
Първоначално написано от SiSsKkAa
На мен лично не ми трябва да съм пила за да ми падат задръжките и да правя секс ! По принцип пия в рамките не допустимото , знам си границата и нямам проблеми с това .