- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуални Фантазии
Що за желание самоПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Az si mechtaja da me chuka negyr,kakto i za sex s dve momcheta,no edovrenno,moje i s poveche momcheta...mechtaja za sex protiv voliata mi da me iznasiliatПървоначално написано от hypnose
Защо си мечтаете да ви изнасилят, тва ми е много чудно? Едва ли ще е много възбуждащ секса насила, примерно някой циганин или пияница на улицата да ви изнасили... ама че мечти.![]()
Ами доста фантазии съм осъществила..последната осъществена беше тази вечерНо все пак имам една,която много ми се иска да превърна в реалност,но все още не съм се навила -> тройка - аз и две момчета
![]()
Това е добра идея, но гаджето ти ще се съгласи ли?Първоначално написано от CuteBaby
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
според мен се няма тфа в предвид .. да те срещне някой и да те изнасили наистина е гадно , а това е ... друго .. накратко казано да се държат по грубо /в допустимите норми/ и да има власт над тебе.. нещо като груб секс .. поне аз така го разбирам ...Първоначално написано от nikemilov
казах приятеля ми да ме изнасили не някой непознат има разлика
Ами аз съм му казвала така уж да бъзик и той казва,че е съгласен,но ако му заявя че наистина искам да го направим незнам..Първоначално написано от xplay
![]()
hahaПървоначално написано от SiSsKkAa
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Ах с моето развинтено въображение...имам такива фантазии...благодарение на които ще правя страхотен сексАз имам прекалено много..не мога да напиша всички. А и важен е човека..в смисъл има си и човек с когото ако тръгна да ги изпълнявам..ще съм в егати екстаза о.О