.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    искам приятеля ми да ме изнасили хах
    Що за желание само
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Re: Сексуални Фантазии

Az si mechtaja da me chuka negyr,kakto i za sex s dve momcheta,no edovrenno,moje i s poveche momcheta...mechtaja za sex protiv voliata mi da me iznasiliat
    Цитирай Първоначално написано от hypnose
    Често хората си мечтаят докато са под душа половинката им да влезе при тях иненадващо..двамата да се възбудят от вида и допира на голите си тела и да започнат да правят страстно любов..прави..на тоалетната чиния..или където и да било
    Какви са вашите фантазии? И мислите ли си за неща,който ви се струват извратени?

Защо си мечтаете да ви изнасилят, тва ми е много чудно? Едва ли ще е много възбуждащ секса насила, примерно някой циганин или пияница на улицата да ви изнасили... ама че мечти.

Ами доста фантазии съм осъществила..последната осъществена беше тази вечер Но все пак имам една,която много ми се иска да превърна в реалност,но все още не съм се навила -> тройка - аз и две момчета

Цитирай Първоначално написано от CuteBaby
    Ами доста фантазии съм осъществила..последната осъществена беше тази вечер Но все пак имам една,която много ми се иска да превърна в реалност,но все още не съм се навила -> тройка - аз и две момчета
    Това е добра идея, но гаджето ти ще се съгласи ли?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Защо си мечтаете да ви изнасилят, тва ми е много чудно? Едва ли ще е много възбуждащ секса насила, примерно някой циганин или пияница на улицата да ви изнасили... ама че мечти.
    според мен се няма тфа в предвид .. да те срещне някой и да те изнасили наистина е гадно , а това е ... друго .. накратко казано да се държат по грубо /в допустимите норми/ и да има власт над тебе.. нещо като груб секс .. поне аз така го разбирам ...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    казах приятеля ми да ме изнасили не някой непознат има разлика

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Цитирай Първоначално написано от CuteBaby
    Това е добра идея, но гаджето ти ще се съгласи ли?
    Ами аз съм му казвала така уж да бъзик и той казва,че е съгласен,но ако му заявя че наистина искам да го направим незнам..

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    казах приятеля ми да ме изнасили не някой непознат има разлика
    haha
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Ах с моето развинтено въображение...имам такива фантазии...благодарение на които ще правя страхотен секс Аз имам прекалено много..не мога да напиша всички. А и важен е човека..в смисъл има си и човек с когото ако тръгна да ги изпълнявам..ще съм в егати екстаза о.О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си