.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    anonymous497065
    Guest

Открадат Iphone

Добър вечер на всички.Преди около 10 дена си купих чисто нов Apple Iphone 16GB White.Наистина е нещо уникално.Та..днес последния час в училище, госпожата беше много настоятелна да влизам веднага в салона за да ме изпита.Обух набързо аз анцунга в съблекалнята, оставих раницата изолирана от всички други, накрая на скамейката, разкопчах я, сложих вътре якето си и върху него Iphone-а в калъвче и всичко.Попринцип го пазя повече от мен.Някои ще си помислят, "защо не го взе с теб?!" хмм, защо ли, страхувах се някой да не ме бутне и да не му стане нещо.И наивната аз, оставих го в съблекалнята.Свършва часа, влизам в съблекалнята и "КАКВООООО?КЪДЕ МИ Е ТЕЛЕФОНА????НЕЕЕЕЕ!!!", няма го.Откраднали са го.С нас караха и 7 клас, най-вероятно е някой от тях.Изтерично започнах да звъня на картата от телефони на приятелки.Свободно!Беше така половин, един час.Явно го е взел някой, който си няма и понятие и не можеше да го изключи.Обадих се на майка ми, веднага дойде да ме вземе с колата и отидохме до М-тел.Спряха изходящите повиквания на картата.След малко като звъннах пак, телефона ми беше изключен! "НЕЕЕ!".Не, ама да.Нищо де, не устискаха и след малко пак се включи.Баща ми познава управителя на М-тел Стара Загора.Обади се веднага, но така като имей му е американски, не може да го проследят.И какво ми остава утре ще обикалям стаите с директорката.На някой да му се е случвало и да ми даде съвет как може да го проследим или нещо друго?

Serial: 888469U01R4
    IMEI: 011775001292097

Тава, както се досещате са серийният номер и имей на откраднатият телефон.Моля всеки на когото попадне този iPhone се свърже с нас, като разбира се анонимността и всякакви имена да излезнат наяве са гарантирани.

+359885555545 - Филип.
    +359888409895 - Кольо.
    или с мен на лично.
    Предварителни благодарности към всички отзовали се на помощ.

Принципно бих ти казала, че е изгубена кауза, обаче аз си изгубих телефона в рейс 309 в София и после се намери, та се случват всякакви чудеса
    Мисля, че който го е взел особено ако е маляк може да се сплаши ако продължаваш търсенето и да се върне "анонимно" на директорката или домакинката

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

телефона е страхотен,но жалко за тази случка.
    пожелавам ти да го намериш.

Как ше го оставиш отгоре, бе..
    По принцип могат от МТел да го намерят с IMEI-а. Или наплашете децата, че можете да го намерите с IMEI, ама ще стане малко по-късно, затова е хубаво да го предадат анонимно, преди да са ги разбрали кои са.
    И дано го намериш, че е хубава машинка!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    с кво страхопочитание говорите за тъпия айфон ейпъл е най-гадната компания за техника, след сони.

според мен полицая 'приятел' просто не знае за кво става въпрос.

Мега фен Аватара на machoka
    1. Не знам защо малки момиченца се размотават с бизнес атрибути за 4 цифрени суми. Явно още е на мода да се покажеш над всички в социалната училищна йерархия, или пък просто има глупави родители, задоволяващи и най-тъпите капризи на децата си.

2.
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    с кво страхопочитание говорите за тъпия айфон ейпъл е най-гадната компания за техника, след сони.
    Това беше най-глупавото изказване от темата, включително и пред биткаджийските изказвания на пъпчивите смехурковци.
    Не случайно целият бизнес, а и висшият слой на обществото работят с ейпъл, а продуктите им са в най-високия ценови клас. А пък сони.. няма да коментирам повече.. ползвайте си лаптопите на Deawoo и се радвайте на Win Vista.

3. ПО темата за да не е офтопик - Мтел могат да прослеят всяко едно мобилно устройство, дори и да е ИЗКЛЮЧЕНО до колкото знам. НЕ мога да разбера защо всички си мислят, че са вързани в ръцете тия компании. Напротив - имат много повече ресурс от колкото предполагате.

Град
    Инкогнито
    Васе не съм съгласен с теб Като софтуер Linux са най-производителни (чел съм че повечето сървари са базирани на Linux, лично аз не съм фен МАК ОС или Уиндоус, а на Linux, но ме мързи да чета как да се оправя с него и карам на ВИСТА, защото няма драйвъри за ХР) вече на ниво хардуер е по-различно. Мисля, че DELL айде и Asus са доста по-добри на ниво хардуер, в комбинация с Linux стават на светлинни години пред другите

В момента в който се постави сим карта в телефона в базата данни на оператора се разписват № на сим, телефон и разни други неща, без значени мтел, глобул или вивател, тази информация се записва на 3 компа 1 в оператора 1 резервен и 1 в полицията. в момента в който се включи те могат да сверят номера и да определят с точност до 10-тина см къде е. Проблема с намирането явно опира до това че трябва да се дадът пари на някого зада го намери

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    otiva6 v policiqta i 6ti go namerat ako sa nqkoi ot 7 klas lesno 6te go namerat 6te se poqvi v nqkoi zalojna ky6ta
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Видин
    Ето затова не си купувайте скъпи дрънкулки
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

т'ва много гадно.

преди се сещам като си затрих старата нокия(сега е нищо,но тогава си беше доста) направо откачих и получих нервна криза
    после се оказа изключен в джоба на якето ми...

дано си го намериш де
    we give it all.

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    1. Не знам защо малки момиченца се размотават с бизнес атрибути за 4 цифрени суми. Явно още е на мода да се покажеш над всички в социалната училищна йерархия, или пък просто има глупави родители, задоволяващи и най-тъпите капризи на децата си.

2.
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Това беше най-глупавото изказване от темата, включително и пред биткаджийските изказвания на пъпчивите смехурковци.
    Не случайно целият бизнес, а и висшият слой на обществото работят с ейпъл, а продуктите им са в най-високия ценови клас. А пък сони.. няма да коментирам повече.. ползвайте си лаптопите на Deawoo и се радвайте на Win Vista.

3. ПО темата за да не е офтопик - Мтел могат да прослеят всяко едно мобилно устройство, дори и да е ИЗКЛЮЧЕНО до колкото знам. НЕ мога да разбера защо всички си мислят, че са вързани в ръцете тия компании. Напротив - имат много повече ресурс от колкото предполагате.
    +1 Това че нещо не става за игри и други тъпни не означава че е боклук
    ACϟDC

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Жалба в полицията и да го търсят, това с американския имей ми звучи абсурдно...

откъде е купен телефона и имаш ли документи за него?
    Това с полицията няма да стане !

На един приятел му гепиха телефона беше Samsung D 700 доста скъп телефон по времето когато се случи инцидента ... но няма и 10 минути след това отидохме няколко души с кутията и документите на телефона в 3то и резултата е 3 години по-късно телефона го няма ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на iPurple
    Kofti trupka ..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Леле не мога да си представя как се чувстваш! И все пак наистина трява да има начин с IMEI-а да го намерят МТел...

Веднага вари във полицията и сиг ще ти го намерят ! Щом на мен преди 3-4 може и пове4е год ми намериха Siemens MC60,пък каде е твоя поне с 6-7 год по нов ! Успех дано ги намериш !

anonymous497065
    Guest
    Всъщност, мисля, че знам кой го е откраднал.Понеже стана последен час физическо, съученици от моя клас са видели един циганин от 7 клас, който също има физическо, но в другия салон, с други съблекални (тоест няма работа в нашите), да влиза в дамската съблекалня.Не съм сигурна че е той, но само като казах на директорките "Ивайло" и те "ООО, ИВО", пък и е от някаква фондация.Да се сещате за някакви "деликатни идеи", за да разбера дали е той?Тоест да не стане така, че да напразно.

Цитирай Първоначално написано от DonnerWetter
    Всъщност, мисля, че знам кой го е откраднал.Понеже стана последен час физическо, съученици от моя клас са видели един циганин от 7 клас, който също има физическо, но в другия салон, с други съблекални (тоест няма работа в нашите), да влиза в дамската съблекалня.Не съм сигурна че е той, но само като казах на директорките "Ивайло" и те "ООО, ИВО", пък и е от някаква фондация.Да се сещате за някакви "деликатни идеи", за да разбера дали е той?Тоест да не стане така, че да напразно.
    няма деликатно, пробвай блъф и най-вероятно ще се сплаши и ще ти го върне! мн се надявам да си го намериш

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от s3xy
    няма деликатно, пробвай блъф и най-вероятно ще се сплаши и ще ти го върне! мн се надявам да си го намериш
    А дали въпросните съученици не го обвиняват, защото са го взели те?
    И този вариант го има..

Град
    Видин
    Питаш, ако не признае - бой, ако пак не признае - бой..след третия път се разбира дали е невинен :>
    Циганин от приказки не се плаши...ама от бой много
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Инкогнито
    Недей да го дискриминираш детето, казах ти че в момента в който се включи телефона ти може да се засече

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Недей да го дискриминираш детето, казах ти че в момента в който се включи телефона ти може да се засече
    Телефона ми не е от 50 лв, че да чакам 1 година полицията си мръдне задника (с извинение).Та той тогава на какво ще прилича с този сензорен дисплей и така нататък?Ако сега не направя нищо, край с него.Изобщо не се знае дали все още е в България..а и доколкото ми обясниха, ако са го продали на някой, който разбира, могат да му сменят имей и серийния номер.Та да се надяваме, че все още е при "циганина".

Град
    Инкогнито
    Иди в мтел или глобул предложи пари и ще е оки

Не могат да му сменят IMEI-а. Нито пък серийния номер.
    Нали за това са уникални.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Питаш, ако не признае - бой, ако пак не признае - бой..след третия път се разбира дали е невинен :>
    тва е приказка
    Е за тва на децата не им се дава да си играят със скъпи играчки... По принцип ушев може да ти го намери ако му се търси.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    тва е приказка
    Е за тва на децата не им се дава да си играят със скъпи играчки... По принцип ушев може да ти го намери ако му се търси.
    Кой е Ушев?
    Няма проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си