- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Открадат Iphone
IMEI не може да се смени, но всичко друго може. А за цигането, бой, бой, бой !!!
ПП Ейпъл са боклук. Прекалено надута цена, за функционалноста, която предлагат. Дори леопард сървър не може да се мери с Red Hat, пък да не говорим за десктоп мак oс.
Off-topic
Фирмата Епъл са с една от най-добрите продуктивности в днешно време.И аз смятам,че са една от най-добрите марки в тази сфера.
По темата...телефона колкото и да му се възхищавате не е от 50 лева,ама не е и от 5000лв.Точната цена на телефона в момента при нас в USA е 200$ за iPhone 3G.Тъй като телефонът може да се купи САМО от магазинът или сайтът на Епъл тоест (САЩ),аз не мисля ,че е дала повече от гореспоменатата сума.И тъй като Iphone както каза мачока е предназначен основно за бизнес и бърз и лесен достъп до Интернет,не е трябвало вашите да ти купуват този телефон.Разбирам че е било прищявка от твоя страна,за да бъдеш повече от другите и да си по-велика...За да се сдобиеш с такъв телефон в БГ не е толкова лесно.Както разбрах баща ти има някакви връзки и ти го е купил,но не е трябвало да постъпваш така небрежно.IMEI не МОЖЕ да бъде сменен!Моят съвет е да го търсиш при 7ми клас и това е.Полицията в БГ не работи в интерес на народа.Защо по дяволите се питам всичко в тази държава е небрежно и защо се позволява изобщо внасянето на такива вещи в сградата на училището?Всичко това е поради манталитета и управлението на държавата...Като последно искам да вметна какво пише в правилника на моето училище..една от точките "No iPhones,PSP,CDplayers,Mp3/Mp4 players and etc."
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Ха, извинявай, ама ти нормален ли си и дали изобщо някой ще ти повярва?Какви са тези глупости?! Можело да се купи само от магазин или сайт на Apple в САЩ.И определено не е 200 долара, де да беше, но е 7 пъти повече.Първоначално написано от Doppelganger
Изказа се...
Първоначално написано от DonnerWetter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit.ps. nevrusno 4ado, porasni malko puk posle si zimai takuv telefon
The Spark
На полицаите викат ушеви.
200$ не е.(е, явно е) Епъл имат фирмен магазин на Граф Игнатиев и Раковска.
Цените са надути МНОГО. Гледах някъв никъв компютър, които сега може да се сглоби за около 800-900лв в магазина беше около 5000. Е тая работа просто не мога да си я обясня! Не беше и златен, та да оправдава тая цена.
Момиче, кво стана, бе. Или просто така си седиш... Еми явно, че си разглезено. В тоя случай дните са много кратък период от време. Зависи от крадеца в момента може да е някъде по света в новия си притежател.![]()
ако беше HTC ЛЕСНО щеше да го намериш
Хм... колко интересно...ето защо струва повече от 200$,защото са те излъгали мило момиче.Това все пак е България и по точно София, не се и учудвам ни най-малко,като се има в предвид невежието на купувача и жаждата на продавачите за повече пари.Сложили са цена 7 пъти повече,защото искат огромна печалба и в крайна сметка я получават,защото точно такива заблудени като тебе си купуват от такива места без изобщо да знаят реалната му цена.За справка: Apple iPhone Store.За това друг път като си купуваш техника която е разпространена само в чужбина си направи труда поне да си напрегнеш малко мозъчните клетки, в случай че имаш,да влезнеш в официялния сайт на производителя и да провериш реалната цена.И гледай следващия път да се държиш по-отговорно към такива вещи,а не да ги оставяш на тепсия на всички хвърлили му око.Първоначално написано от LizZz
На нашият учител от корпоса на мира /американец/ BlackBerry-то струва 180 долара....
НАМЕРЕН Е!!!Току що баща ми ми го донесе.По-късно ще разажа.![]()
![]()
![]()
![]()
Аа... сигурно са викали СУАТ!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
И аз ще си взема някъв IPhone, ама малко по-натам, защото първо, че искам сам да си го купя и второ, че не ми трябва в момента особенно - имам си W960i.
Кажи как сте го намерили.
Iphone 3G не е $200, а е $199 това си цял лев разлика. По 1 време 1 фр. ги внасяше от Англия за по 150? 16 GB ама не 3G
Телефона може да се проследи и без да е включен .. а за 30 лева може да го дадеш в някой магазин за телефони под предлог ,че си си го намерил и мислиш ,че е краден и веднага го правят невъзможен за проследяване .. Техниката по тоя въпрос е на високо ниво! И все пак браво, че е намерен!Първоначално написано от Jesus
Да бе.... голяма простотия. Отричане на съвремената техника....Първоначално написано от Doppelganger
Chestito, sq kaji v koe daskalo u4i6 i koi 4as ima6 fizi4eskoПървоначално написано от DonnerWetter
![]()
![]()
![]()
The Spark
nameri li telefona 4e i na men mi se slu4i podobno
да ти гепят айфона, безценно![]()