- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели зъбки:)))
Здравеите,
бихте ли ми казали някаква паста за зъби или вода за уста. Искам зъбите ми да са по-бели , а не желая да се подлагам на маниполация при заболекаряако някои знае не6то ефикасно нека каже.
За информация - зъбите ми не са жълти, просто не са съвсем бели)
Благодаря предварително
няма идеално бели зъби като по рекламите
Lacalut white + кислородна вода![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Някаква комбинация ли се прави с Lacalut white + кислородна вода или просто 1 по 1![]()
Ами едно по едно.Първо миеш зъбите после си ги изплакваш с кислородна вода,ама гледай да не глътнеш!
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Зъболекарката ми каза,че избелващите пасти за зъби махат емайла(абе,не знам дали беше емайла,ама нещо лошо беше) та за това ме посъветва да не си взимам от тях...
Преди няколко дни си купих от аптеката някакво прахче за избелване на зъби не очаквах никакъв ефект,защото струваше само 2.50,но определено има ефект и съм доволна
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Кажи го де, не го стискай само за себе си :PПървоначално написано от billytalent
![]()
![]()
da i az bih iskala da go 4uq...kakvo e nqma da vlezev v aptekata i da kajem abe edno prah4e za 2 i 50.....![]()
Казвам го...ами на кутийката пише само Doctor`s изглежда това е фирмата,аз отидох в аптеката и попитах имат ли пудра за избелване на зъби и те ми препоръчаха тази не мога да качвам снимки щото нз как иначе щях да снимам кутийката![]()
ami ka4i q v www.prikachi.com i posle kopni linka tukaПървоначално написано от billytalent
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от mysterious93
Добре утре ще пробвам,защото тогава ще съм си в нас