- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Външен вид..
зависи от ситуацията...
its me bitches.. ;]
Търсим само крайностите. Ей, така- от скука. Една връзка е като сюжет на роман.
-завръзка: външния вид има съвсем естествено значение;...
-кулминация: външния вид е от значение или не играе важна роля;...
- развръзка (най-често раздяла): обикновено вече ти е все едно;...
Резюме: в различните етапи на една връзка, външния вид играае различна роля: главна или второстепенна.![]()
Както казаха по-горе външният вид за мен е както важен, така и маловажен - човек се влюбва с очите си, но обича със сърцето си! Ако е някой супер красавец, но не може да ми каже 2 думи на кръст за какво ми е или пък супер playboy, който се сваля с всички момичета, важни са чувствата, любовта, разбирателството, не външния вид!
Лично за мене външния вид има значение, също тъка и теглото...Но най-интересното е ,че харесвам момичетата повече без грим , от колкото с грим....С всички момичета с който съм бил им забранявам да се гримират като излизат с мен... и така...
Fitness Forever
@traka, добре си ги описала нещата ...
Щях да те цитирам, но и аз сега ше направя едно
голямо писане и не искам поста ми да става 100000 реда![]()
Хммм
Интересна тема отворихте ...
Какво да ви кажа![]()
Ходихме на зимуване тази година и мярнах едно
много хубаво момиче /от друг град/
През деня като беше гримирана беше супер натокана
мацка направо да ти падне шапката![]()
Дупе, цици оформено тяло а бе бомба беше ..
на сутринта си пафкаме (щот на етажа имаше
4 сепарета) и тяхната стая е на 10-тина метра и всичко се вижда
и излиза оная ви казвам по пижама
негримирана, не сресана и почва да псува![]()
Псуваше един от тяхните дето и беше похлопал или нещо такова
май беше ..
// Няма да ви опиша каква годзила беше![]()
Няма лъжа няма измама ...
Тази направо ми изби първоначалните впечатления за нея ...
особено с псувните си, беше крайно смешно![]()
На обяд един от наще ми я сочи .. (тя пак се беше натокала...)
и аз като му казах ония падна![]()
Така и така е тръгнало ...
Има различни типове мъже -
едните обичат гримовете и другите фасони
на едно момиче/жена, а други естествената красота ...
Май съм от 2-рите ... не обичам гримове и
ярки червила и тем подобни
Най си обичам чистото личице
Относно хубавите и грозните ...
Хъх ... грозни хора няма
Всеки си има някакъв чар, но просто някой
не умеят да го показват
Мдаам, така е
Основно определянето на хубост/грозота
определят жените в по-ранните си години
или тей наречения тийнейджърски период ...
за, което после си блъскат главите в стените
(или мъжете им ги блъскат)
Съжалявам дами, но това е положението...
И жалкото е, че се осъзнава много късно това
Предпочитам до себе си да имам момиче, което обичам и
ме обича, с което се разбираме и знае какво иска, да
си имаме взаимно доверие и общи интереси
Аааа предполагам тук е и времето в, което
трябва да спомена, че ако всички имаха
подобни принципи може би нямаше да има толкова
разводи![]()
Вярно външният вид играе важна роля, но не
чак до такава степен ...
Като момче казвам, че може и да си с тонове
гел и натокан по последна линия, но ако си пълния бот
аругантен, смешник, лицемер никога няма да спечелиш
сърцето на едно момиче![]()
И моля, ако съм засегнал някой да ме извини
и да помисли над поста ми
Надявам се да сте разбрали, че не е важен външния вид
и джоба, важни са и качествата, които притежава
човек![]()
квото и да си говорим външния вид хваща окото така, че всеки ще излъже ако каже, че той няма значениезащото когато видиш един човек ти не можеш първоначално да прецениш характера му, но виждаш хубавото лице, тяло и т.н.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Баси..Ти верно си много зле.Първоначално написано от bibo
Най-олигофренската логика,която съм чувала някога.
Мишко,когато човек се влюбва обикновено не разграничава това "вътрешно" и "външно аз" ,за което става въпрос.Или обичаш някого какъвто е или духаш.Ок?Не можеш да погледнеш човек и да кажеш "Абе,тоя е грозен-няма да се занимавам с него." Само един ограничен и неуверен човек може да каже подобно нещо и да слага тикети на всички наоколо.За теб едно е грозно,за мен може и да е привлекателно.Губиш от цялата работа,а не зъбатите,рогатите и косматите.Едното почти винаги е за сметка на другото...
Акъл наливен не се продава, нали? Който си го има - си го има!
Това, че "живеем в 21-ви век" БИ ТРЯБВАЛО да значи, че сме преминали в друга част от развитието и БИ ТРЯБВАЛО такива неща да не са от такава важност! От умните жени се страхували мъжете..извинете..време за реклама..пак извинете..страхуват се такива като автора, защото за него е важно момичето/жената да е красива, а не умна! Когато попаднат на комплект от двете бягат. А когато попаднат на умни, но грозновати започват да ги обиждат с това, че са по-грозни (или недостатъците относно външния вид) от другите, защото няма с какво друго.
Всеки има право да харесва каквото иска, затова кретените, които пускат такива теми - нека спрат. Като нещо не ви харесва, значи сте много претенциозни! Примирете се с всичко около вас, защото и вашето време ще свърши както и на наполеонките!
Don't tell me what I can or can't do !
мда, и аз много се нервя като някой каже , че външния вид не е от значение... а друдото "любимо" ми е спора за музиката - за и против някой си стил..пфф кой каквото иска да си слушаПървоначално написано от bibo
Ми за мен външният вид няма значение,защото НЕ се интересувам от комплексирани гЪзаРчетЪъЪъъ.Всеки един човек има своя чар и излъчване.
http://www.album.bg/nan/images/10496231/36031/
Това е моя човек и в момента подледнат през моите очи е невероятен
Попринцип съм съгласна,че всички тук се правят на супер неповърхностните,но е така само на думи.
Но аз ходя на даскало без грим и не смятам,че след като се харесвам така трябва да си слагам
като стана на 40-50 и имам какво да прикривам,тогава ще слагам.
И това не е грижа,това е контене.
грижа е да се изкъпеш и епилираш...
За мен външния вид има значение но не толкова голямо колкото характера : ) И нещем некоя супер хубава мацкатам дет да ходи с мене само щото съм убав или там нз какво а да не ме обича
Ама неискам и някоя дето да е супер грозна а да ме харесва
![]()
Оф май не знам и аз кво искам
![]()
;[
Where is my reason to live?
Външният вид е с много,много голямо значение.Аз не смятам,че може да се постави на второ място.Душевната и външната красота вървят ръка за ръка,винаги е било така,просто някои хора искат да избягат от реалния свят.
За да стигнеш до съдържанието трябва да харесаш опаковката,но пък опаковка без съдържание-отива на боклука,съдържание без опаковка-остава неопознато.
Леле тоя колко е глупавПървоначално написано от bibo
, тъжно ми става за момчето
![]()
който каже,че външния вид няма значение - лъже.
невъзможно е да си падна по някой без грам самоуважение. а неподдържаността означава точно това.
и все пак смятам че външия вид има значение аз гледам да се справям с това защото всеки човек е красив с грим и хубаво тяло няма грозни хора всеки има хубави черти![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Оффф не мога да споря с 13-14годишни,пък и с 18 с акъл на по-малки...Нямам нищо против да харесвате всякакви хора,пък и чесно казано не ме интересува..Просто чрез темата просто исках да кажа,че в днешно време външния вид има огромно значение и който не го е осъзнал е или много глупав,или не е живял в България..Сега вие тотално оплюхте грима,гланца и едва ли не хората които се къпят... Естествено между хората съществува ограмна завист и тя е в основата на много неща.. ... Но всеки си има право на собсвено мнение..Харесвайте се,обичайте се,живейте си живота както си искате и мислете малко преди да пишете..Е,естествено,че не очакваме всички да живеят в реалния свят,то в днешно време повечето -айсет годишни са толкова филмирани,че не знам има ли накъде повече..Всеки се прави на какъвто не е ... ..За по-интересно
....
Тука се наблюдава същата тенденция... Осъжда се без да се обосновава..Прочел,не прочел,разбрал,не разбрал веднага се бърза да се лепва етикет тоя/тая били тъпи..Ми дечица завършете поне средното си образование станете самостоятелни,изкарайте си 20-30 лв. сами и тогава поучавайте хората ... И накрая - продължавам да твърдя,че хората в този форум са страшно лицемерни,ама какво да се прави,те са същите лицемерници като навън.. ..Знам,че за някои хора външния вид е е от толкова голямо значение,но да ми кажете,е няма НИКАКВО значение.. ...Това койтоси го мисли може да отиде да се прегледа.. ...И не ми пишете мнения само да се правите на интересни - не сте.. ..Само се излагате![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
,изкарайте си 20-30 лв. сами и тогава поучавайте хоратаПървоначално написано от bibo
А бе момченце ти на мене ли почваш да ми казваш да си изкарвам пари бе? като не ме познаваш и не знаеш какво правя, и дали искам пари от наще, тогава можеш да ми говориш, какво знаеш ти за мен бе, мислиш си че нямам акъл ли бе?, мислиш че се преструвам ли бе?...
Всеки си има вскус, но недей да хвърляш такива критики, когато не знаеш срещу кого ги отпряваш.... айде лека вечер![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Хм чесно казано първото което се забелязва е външния вид... Ноо може да се каже че искам поне и характер добър да има, не да се прай на тъпа да се гаври с мене как си иска... Хубава с добър характер.![]()
Квото и да си говорим, когато не е чрез запознанство, външния вид е първото нещо, което привлича вниманието ти, защото като видиш един човек по улицата или в кафето, на челото му не тече електронен надпис какво знае, какъв характер е, колко ще те обича и как ще се държи с теб хР
Но лично за мен не е преоритет
Предпочитам до мен човек, с който да мога да разговарям, да се разбирам и да си купонясваме през свободното време, по приятен и за двама ни начин, отколкото некво восъчно чучело, дето да гледа кат гръмната и да мълчи кат шаран на Влади Варгала
Ah if we welcome how many mornings
Ah will the nights probably stop
Ah scatteres in the sky
Ah white flower surround us and die
външния вид винаги е имал значение...
не може някое красиво момиче да тръгне с някое момче ...изкочило от кофата...
сеш се?! .. ;] ...
но не винаги външната опаковка е от най-голяма важност...
някои хора гледат какъв е човека,що за характер има..и т..н.... но...доста малко такива са останали...
Аз никога не съм твардяла, че за мен външният вид няма АБСОЛЮТНО никакво значение. Има значение, но просто не е критерият чрез който определям хората какви са. Да, не отричам, че се заглеждам и като тръгвам с някой гледам и външния вид, но не той е на първо място. А и за мен няма грозен човек - всеки си има своито предимства и недостатъци. Хората сме различни и това, което за теб е "красиво" за някой друг може да не е чак толкова красиво и обратното...
Колкото да поддържаността - да, естествено, че не обичам хора без елементарни хигиенни навици и това за мен наистина е несебеуважение. Но гримирането и пудренето не са хигиенни навици - това е просто кипрене и преждевременно състаряване на кожата, защото нали не вярваш, че всички тия мацки с по няколко тона грим вечно ще са им гладки личицата ? Ще дойде момент, в който много зверски ще им се отрази на кожатаАз също се гримирам, но в нормални колечство - лека пудричка, гланцче, молив спирала и дотам. Но имай напредвид, че има момичета, които се харесват естествени и не обичат да се гримират - това съсвсем не ги прави грозни или нехигиенични. А има и момчета, които не обичат много накипрените кифли...
Хора, научете се да цените качествата у човека, защото визията е до време ама класата остава за цял живот !!!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Винаги съм казвала и ще продължавам да казвам, че красотата е относително понятие! Ясен пример за това е една случка, бях една моя фр и си седим на един светофар. з си гледам насам-натам а тя само ме бута и ми вика "виж какъв сладур е тоя дето чака на др светофар". аз поглеждам и чак сега забелязвам, че там има човек! Нито ми се стори хубав, нито чаровен, нито симпатичен, дори не го бях забелязала, а на моята фр й изтекоха очите. Просто човек възприема различно а това дали си грозен или красив...... относително е. По-скоро поддържан и неподдържан човек, защото все паквсеки трябва да си обръща внимание и да отделя време за себе си!
А че зависи от външния вид зависи! Човек възприема с очите си около 80% от заобикалящата го информация, ясно е че първо това се гледа. Но понякога си мисля, че освен да си красив е важно и да си чаровен! Красота без чар не струва!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първо!! Автора е нещо чалнат... (Нищо Лично)
Второ!! Напълно съгласна с всички мнения на Kostadin_682
Сега по темата: Ами виж "ПИИЧ" първото нещо, което ми направи впечатление е това, че ти каза, че всеки трябва да сложи спирала или гланц или гел или каквото е там преди да тръгне да излиза.Е..аз не си правя труда нито си слагам спирала нито си изправям косата, за да мога след тва да я направя по-яко къдрава.Гелосаните момчета са ми пълни пе*алчета... такиа дет ми се прават на Плейбой или Мистър Фентъзи.Пфф .. не приличате на нищо.Не, че са грозни, просто са смешни.
Другото е, че когато едно момиче ходи системно с грим, като я видят без грим или ще й кажат "Колко по-хубава си без грим" или "Колко ужасно изглеждаш без грим" ... това показва, че всичко повече от естественото вече е прекалено или тези които го правят, слагат грим само за да станат поне мааалко по-хубави от колкото са в действителност. И плюс това когато сложиш спирала след два часа започваш да приличаш на ЗОМБИ в пълния буквален смисъл на думата със всичките му разширения и допълнения.
![]()
По принцип първото нещо, което виждаш в един човек е външният вид.Но това не означава, че по каквото го посрещаш по това ще го изпращаш.Сеш се?! Казвам го в смисъл такъв, че просто външният вид трябва да се поддържа до толкова до колкото е възможно в границите на нормалното.Нищо повече.Пак ще повторя ВСИЧКО, ПОВЕЧЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНОТО Е ИЗЛИШНО!! Сега ако някоя мацка не си харесва външния вид и не може да привлече внимание с чар и красота, нека привлича внимание с грим, токчета и прически.Но проблем!!
Извода ми е, че си объркан леко и, че външния вид не е толкова важен, колкото си мислиш.И не казвай кой се филмира и кой не!! В един РЕАЛЕН свят не съществуват гримове и гел за коса!!БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ БЕ ХОРА!!
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Най-свестният коментар във тази темаПървоначално написано от PeopleAlwaysLeave
![]()
![]()
Get what you can and never get back