.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 126
    Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от LadyRoshawka
    Първо!! Автора е нещо чалнат... (Нищо Лично )
    Второ!! Напълно съгласна с всички мнения на Kostadin_682

Сега по темата: Ами виж "ПИИЧ" първото нещо, което ми направи впечатление е това, че ти каза, че всеки трябва да сложи спирала или гланц или гел или каквото е там преди да тръгне да излиза.Е..аз не си правя труда нито си слагам спирала нито си изправям косата, за да мога след тва да я направя по-яко къдрава. Гелосаните момчета са ми пълни пе*алчета... такиа дет ми се прават на Плейбой или Мистър Фентъзи.Пфф .. не приличате на нищо.Не, че са грозни, просто са смешни. Другото е, че когато едно момиче ходи системно с грим, като я видят без грим или ще й кажат "Колко по-хубава си без грим" или "Колко ужасно изглеждаш без грим" ... това показва, че всичко повече от естественото вече е прекалено или тези които го правят, слагат грим само за да станат поне мааалко по-хубави от колкото са в действителност. И плюс това когато сложиш спирала след два часа започваш да приличаш на ЗОМБИ в пълния буквален смисъл на думата със всичките му разширения и допълнения.
    По принцип първото нещо, което виждаш в един човек е външният вид.Но това не означава, че по каквото го посрещаш по това ще го изпращаш.Сеш се?! Казвам го в смисъл такъв, че просто външният вид трябва да се поддържа до толкова до колкото е възможно в границите на нормалното.Нищо повече.Пак ще повторя ВСИЧКО, ПОВЕЧЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНОТО Е ИЗЛИШНО!! Сега ако някоя мацка не си харесва външния вид и не може да привлече внимание с чар и красота, нека привлича внимание с грим, токчета и прически. Но проблем!!

Извода ми е, че си объркан леко и, че външния вид не е толкова важен, колкото си мислиш. И не казвай кой се филмира и кой не!! В един РЕАЛЕН свят не съществуват гримове и гел за коса!!БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ БЕ ХОРА!!
    Евалата ! +1 !
    Понеже ми се стори интересна темата и реших да питам
    една приятелка какво мисли по въпроса и достигнахме с нея
    до консенсус
    "По дрехите посрещат, по акъла изпращат "
    Има, значение външния вид но не играе особена роля

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    В един РЕАЛЕН свят не съществуват гримове и гел за коса!!БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ БЕ ХОРА!![/b]
    E т'ва изби рибата..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

аз съм си грозен, но явно против всички закони във вселената все ми налитат готини мацки
    По темата няма почти никакво значение, щото като дойде няква кокона, която не може да върже 3 думи и не е много гот

Супер фен
    Град
    България
    Razbira se 4e ima zna4enie! Ne moga da haresvam 4ovek koito ne me privli4a pone malko, govorq za wizualno izly4vane, za6toto vijda6 pyrvo tova i posle 4ak du6evnoto. Wseki ima wkus, no grozni hora nqma w interes na istinata. Kakto kazaha predi men wseki ima svoq idiwidualnost!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    "...

Физическа Привлекателност

Не е учудващо, че физически привлектелните хора привличат повече към себе си. В много от случаите ние харесваме повече физически привлекаелните, отколкото физически непривлекателните, личностите с приятен, отколкото с неприятен характер.

Ние сме склонни да приписваме положителни черти и качества на тези, които откриваме, че са привлекателни, и негативни на тези, които са непривлекателни. На физически привлекателните ние приписваме повече отзивчивост и отговорност, очарование, чувствителност, топлота и чувственост; връзката с тях изглежда обещаваща да ни направи щастливи.

Когато другият е физически привлектелен, нашето самочувствие също се увеличава.

Значение на физическата привлекателност

В едно излседване, проведено от Карън Дайън, на участниците били показани снимки на три лица - първото е физически привлекателно; второто - безлично; и третото - непривлектелно. Участниците трябва да оценят лицата по 27 различни личностни характеристики и да прогнозират в бъдещото тяхното щастие. На кого мислите, че са приписани най-желаните качаства и най-големите шансове за бъдещо щастие? Това са физически привлекателните, при това няма значение как става оценяването - дали мъже оценяват мъже или жени, или жени оценяват жени или мъже.

..."

Из "Психология на човека" от Румен Стаматов и Борис Минчев(Учебника е одобрен от МОН с прoтокол #56 от 4.04.2003г.)

Ще ви спестя интерпретацията на текста(и сами можете да го направите, просто четете внимателно).
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Аз твърдо се застъпвам за позицията,че след като ти харесва характера на човека и всичко останало,външният вид няма значение.Да,така е - заговаряме красивите хора,защото когато не познаваме някого не можем да видим що за човек е,а гледаме външния му вид.Представете си обаче,че имате приятел/ка ,с който/която си излизате нагоре надолу,кефи те се,забавлявате си,но въпросният човек не е първа хубост.Ами какво става ако в един момент осъзнаете,че вече нямате само приятелски чувства към този човек и всъщност започвате да обиквате характера и същността му?И в един момент не можете да си представите да не излизатв толкова често с този човек и виждате,че искате нещо повече.Да,ама той/тя не е хубав/а...И заради това няма да тръгнете?Да,сигурно има много такива хора и не ги обвинявам.Всеки си има право на избор без да го съдят другите.Но аз определено бих тръгнала с въпросния човек...и го казвам,защото съм го правила и още продължавам да твърдя,че характера и душата са далеч по важни от това,което виждаме като външност.

Re: Външен вид..

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Защо по дяволите всички тука казват,че външния вид няма значение?!? ..Вероятно някои хора още живеят с приказките за Пепеляшка и конярчето,което се жени за принцеса накрая..Да,ама в реалния живот не става така..Тука външния вид е първото,което се гледа,да не кажа и последното..Или май бяха парите...И аз вече не знам.. ..И не знам защо по дяволите не съм видял хубаво момиче да е с убитак (освен ако няма пари), или някое симпатично и поддържано момче с някое посредствено момиче..Не знам вие на коя планета/галактика/измерение живеете ама поне при мен дето живея е така.. ..Така,че много ме дразни това че всички говорите за всякакви добродетели и "съветвате" хората,а всъщност вие не сте честни с другите и със себе си,защото всеки ден си повтаряте,че външния вид няма значение,но дълбоко в себе си знаете че,това не е така..Макар,че грозен е много силно понятие..За мен грозен е свързано с неподдържан..Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала или малко гланц или к'вото и да е няма значение,но да се вижда,че се е постарала в забързаното си ежедневие да отдели поне 5 минути за себе си... Или пък едно момче поне да се среши,да сложи малко лак/гел/пяна за коса и да си сложи някакъв дезодорант/парфюм..Е, в днешно време някои момчета се оливат няправо,но това е съвсем друга тема .. Така,че помислете си дали бихте харесали човек който не прави горепосочените неща и за бога мислете преди да пишете..И не забравяйте златното правило - "Ако не мога да кажа нещо умно,по-добре да си замълча".. ..Повечето хора имаме наика да критикуваме хората за грешките им и да се отвращаваме от други,без да си даваме сметка,че сме като тях..

С извинение , ДРЪНКАШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ... че аз дето всеки Божи ден ходя на училище и навсякъде без нито капка грим по себе си да не би да не ме прави човек ?!?! Или вече всички са започнали да живеят като в латиносериялите ?!?! Грима и тялото ли станаха критерия за тва дали ще иска да ходи някой с мен , или това какъв умствен багаж имам ?!?! Ох , вземи се съвземи малко и недей да говориш глупости -външния вид има значение за такива като теб , но за повечето нормални като мен ако ще със най-грозния да ходя , щом на мен ми харесва и намирам нещо в него , ако ще дори хубави очи да има и нищо друго пак ще бъда с него , защото тва ,че не е пръв красавец не го прави по-малко човек от всички други на земята !!!
    .. само болката е истинска ..

tolkova krasivi momi4eta ama kat si otvorqt ostata da kajat ne6to i ostava6 bez dumi

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    В един РЕАЛЕН свят не съществуват гримове и гел за коса!!БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ БЕ ХОРА!![/b]
    E т'ва изби рибата..
    ПРОБЛЕМ?!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Град
    Сливен
    E т'ва изби рибата..
    ПРОБЛЕМ?!
    И аз не виждам проблем във това даже момичето се е изказало много точно
    Get what you can and never get back

Съгласна съм ,прав си... колкото и да го отричат някои хора външния вид е първото нещо което се гледа,така си е устроен човека, квото и да си говориме ! Вярно ,че след това се гледа характера...но във всички случаи един непривлекателен човек по-трудно би стигнал до нас от п0-привлекателния.. както се казва ГАДНО ,но ФАКТ !
    What g0od is a [color=violet]

Град
    Е там...
    грима помага да си подчетаете чертите
    ако сте красиви без него ще ви предпочитат

ако сте супер грозни то вие слагате тонове грим....

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    грима помага да си подчетаете чертите
    ако сте красиви без него ще ви предпочитат

ако сте супер грозни то вие слагате тонове грим....
    И да продължа...

и на сутринта някой се е събудил до крокодил...

Нищо лошо няма да се подчертаят чертите на един човек, но да се набляга само на опаковката не си заслужава. Колко прекрасни хора сте подминали и колко сте наранили. Че като си хванете кокона без какпка чувство и ви прави на пихтия, държи се с вас се едно сте слуга добре ли е? Не мисля, за мен хората трябва да се гледат с вътрешното око, трябва да се преценяват качества, а не количеството грим с което е.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    E т'ва изби рибата..
    ПРОБЛЕМ?!
    ахам.. така е

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    E т'ва изби рибата..
    ПРОБЛЕМ?!
    ахам.. така е
    А бе вий заклеймихте направо козметиката... ..Жалки сте..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Защо по дяволите всички тука казват,че външния вид няма значение?!? ..Вероятно някои хора още живеят с приказките за Пепеляшка и конярчето,което се жени за принцеса накрая..Да,ама в реалния живот не става така..Тука външния вид е първото,което се гледа,да не кажа и последното..Или май бяха парите...И аз вече не знам.. ..И не знам защо по дяволите не съм видял хубаво момиче да е с убитак (освен ако няма пари), или някое симпатично и поддържано момче с някое посредствено момиче..Не знам вие на коя планета/галактика/измерение живеете ама поне при мен дето живея е така.. ..Така,че много ме дразни това че всички говорите за всякакви добродетели и "съветвате" хората,а всъщност вие не сте честни с другите и със себе си,защото всеки ден си повтаряте,че външния вид няма значение,но дълбоко в себе си знаете че,това не е така..Макар,че грозен е много силно понятие..За мен грозен е свързано с неподдържан..Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала или малко гланц или к'вото и да е няма значение,но да се вижда,че се е постарала в забързаното си ежедневие да отдели поне 5 минути за себе си... Или пък едно момче поне да се среши,да сложи малко лак/гел/пяна за коса и да си сложи някакъв дезодорант/парфюм..Е, в днешно време някои момчета се оливат няправо,но това е съвсем друга тема .. Така,че помислете си дали бихте харесали човек който не прави горепосочените неща и за бога мислете преди да пишете..И не забравяйте златното правило - "Ако не мога да кажа нещо умно,по-добре да си замълча".. ..Повечето хора имаме наика да критикуваме хората за грешките им и да се отвращаваме от други,без да си даваме сметка,че сме като тях..
    Според мен пък наистина няма такова голямо значение.И съм виждала много красиви момичета с момчета,които не са с тяхната красота.Не мисля че това е нещо жизннео важно-ако се разбирате,ако си харесвате характерите,външността няма да попречи да се оформи някаква връзка.Аз,мога да се нарека хубава,защото до сега не съм срещала някой,който да ми каже,че съм грозна(освен момичета,с които се караме).Обаче съм ходила с момчета с пъпки,с очила и тем подобни глупости,които се броят към нещата,които те правят грозен.И никога не съм късала с тях заради това.Външният вид не прави човека...

не бих харесала момче, ако не прави горепосоченит от теб неща... колкото и красив да е... МРАЗЯ някви неподдържани хора по принцип...... мн съм суетна и да не кажа капризна
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

външния вид е едно от нещата който формират дадения човек. Защото съм имал такива случай и то в елитни софийски дискотеки страхотна мацка тяло всичко, а почнеш ли да си говориш с нея първото което е, че се скукваш от смях защото ми говореше на развален български и второ нивото на Ентелигентност беше под 10%
    Най-Вървежен бе Калъф

Град
    На слънцето :>
    Външния вид може да е първото което виждаме, но далеч не е последното .. Какъв беше този извод "Не съм виждал хубаво момиче с обитак и хубаво момче с някаква грозна" ? Аз пък знаеш ли, че всеки ден виждам такива ? Принципно, да, хубави хора с хубави хора и грозни хора с грозни хора, ама знаеш ли за един какво е хубаво за друг какво ?
    Пък и .. не веднъж съм си харесвала /и не само аз/ момче което откровенно казано не прави нищо особено за да се въведе в вид, но когато ме впечатли, разсмее дори и усмихне .. вече е друго.
    Ето сега например, в моето училище, "Плейбоя", според всички, ходи с най-НЕхубавата от всички. Защо ли ? Защото говори спокойно и без да мънка и хихика както 90% от другите.

Различни хора - различни вкусове - различни разбирания.
    Не прави такива заключения преди да си сигурен.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Има неща,които са наистина така,НО и малко попрекаляваш...Аз преди да изляза навън си правя прическа,слагам си малко гланц и пудра...Преди години,когато бях на 16 год. се мацах с всякакви глупости и то по много,но взе да ми писва да съм със 100 тона грим...И си слагам само най-нужното,за да се въведа в някакъв приличен вид....Повечето хора наистина върдят,че няма значение много външността,но само се лъжат....Важна е,това е повече от ясно,но не е НАЙ-ВАЖНОТО!Всеки човек си има и различни вкусове...това също май пропускаш....Едно момиче преди години ми каза:"Няма грозни хора,има различни вкусове"...Аз доста се замислих над това и си мислих,че няма как да е така...Обаче стана,така че се убедих....

Вярно е това,че всеки има различни представи за красиво...За мен,приятеля ми никога не е бил грозен.За мен той си е прекрасен.Не отричам,че има и много по-яки момчета от него,но той си ми харесва и си ги обичам истински.Питали са ме"Как може да ходиш с този грозник?".Те имат различно мнение от мойто,а дори преди да се влюбя в него и изобщо нещо да стане,съм го смятала за привлекателен.За това наистина мога да кажа,че всеки има различни възгледи...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    [quote="jghgh"]
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Отношението и нагласата могат много да променят очите на човека и тогава дори кривия нос ти се струва сладък, или пък щръкналите уши... или кривите зъбки. "Гледаш" по друг начин на човека, когато е станал част от теб. Преди да го познаваш може да си го намирал за грозноват, ама после...
    И колкото до 1вото впечатление: външния вид.. очите.. е, няма по-голям издайник от очите, и според мен човек може да разбере доста за харакера на някого само докато съсредоточено наблюдава жестовете му и погледа му.. следователно тогава да си помисли дали си струва да продължава взаимоотношенията, така да се каже, с този човек, дори и да не е най-привлекателния.

Според мен външният вид е важен до едно време.Когато се влюбиш в някой не е важно как изглежда...Може да харесаш външния вид на някой,но не и да се влюбиш в него. [/b]

Град
    Rousse
    † bibo честно казано не ми се коментира що за задръстен индивид трябва да си за да напишеш по-голямата част от тея глупости ... Прочетох доста от коментарите, повечето от които си бяха доста смислени....

По темата мога да кажа само, че лично на мен не ми пука толкова много от това как изглежда момичето до мен,щом съм с нея значи тя си го е заслужила, било с красота , било с характер ... Четох коментар , в който някакъв много интелигентен кретен се изказа, че за него е по-важно като отиде някаде с нея всички да се обърнат и да я зяпат, отколкото като са двамата да могат да проведат един смислен разговор ... ще ми се да му задам някое друго въпросче на това момче , но от съображения, че във форума има и по-малки мисля да пропусна тази част. Тааа, да се върнем на темата ... bibo виждам, че обръщаш внимание на хора, които се крият зад лъскавата маска на грима , гела и всякаква подобна козметика .. в това няма нищо лошо , предполагам, че дори и самият ти си един от тях, но позволи ми да ти напомня, че под тея лъскави "маски" зад които сте застанали се крият същите "грозновати" хорица от които си толкова възмутен.И като за финал - всеки един човек е красив, всеки си има своя чар,било то с красива визия или с вътрешната красота на душата си, всеки един от нас е уникален и красив по свой собствен начин.Това важи дори и за хора с изкривени разбирания като теб. †
    † \Somebody Needs You Tonight/ †

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си