- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Външен вид..
Защо по дяволите всички тука казват,че външния вид няма значение?!? ..Вероятно някои хора още живеят с приказките за Пепеляшка и конярчето,което се жени за принцеса накрая..Да,ама в реалния живот не става така..Тука външния вид е първото,което се гледа,да не кажа и последното..Или май бяха парите...И аз вече не знам.. ..И не знам защо по дяволите не съм видял хубаво момиче да е с убитак (освен ако няма пари), или някое симпатично и поддържано момче с някое посредствено момиче..Не знам вие на коя планета/галактика/измерение живеете ама поне при мен дето живея е така.. ..Така,че много ме дразни това че всички говорите за всякакви добродетели и "съветвате" хората,а всъщност вие не сте честни с другите и със себе си,защото всеки ден си повтаряте,че външния вид няма значение,но дълбоко в себе си знаете че,това не е така..Макар,че грозен е много силно понятие..За мен грозен е свързано с неподдържан..Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала или малко гланц или к'вото и да е няма значение,но да се вижда,че се е постарала в забързаното си ежедневие да отдели поне 5 минути за себе си... Или пък едно момче поне да се среши,да сложи малко лак/гел/пяна за коса и да си сложи някакъв дезодорант/парфюм..Е, в днешно време някои момчета се оливат няправо,но това е съвсем друга тема.. Така,че помислете си дали бихте харесали човек който не прави горепосочените неща и за бога мислете преди да пишете..И не забравяйте златното правило - "Ако не мога да кажа нещо умно,по-добре да си замълча".. ..Повечето хора имаме наика да критикуваме хората за грешките им и да се отвращаваме от други,без да си даваме сметка,че сме като тях..
![]()
Първоначално написано от kombarka