.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 126

Hybrid View

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

Външен вид..

Защо по дяволите всички тука казват,че външния вид няма значение?!? ..Вероятно някои хора още живеят с приказките за Пепеляшка и конярчето,което се жени за принцеса накрая..Да,ама в реалния живот не става така..Тука външния вид е първото,което се гледа,да не кажа и последното..Или май бяха парите...И аз вече не знам.. ..И не знам защо по дяволите не съм видял хубаво момиче да е с убитак (освен ако няма пари), или някое симпатично и поддържано момче с някое посредствено момиче..Не знам вие на коя планета/галактика/измерение живеете ама поне при мен дето живея е така.. ..Така,че много ме дразни това че всички говорите за всякакви добродетели и "съветвате" хората,а всъщност вие не сте честни с другите и със себе си,защото всеки ден си повтаряте,че външния вид няма значение,но дълбоко в себе си знаете че,това не е така..Макар,че грозен е много силно понятие..За мен грозен е свързано с неподдържан..Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала или малко гланц или к'вото и да е няма значение,но да се вижда,че се е постарала в забързаното си ежедневие да отдели поне 5 минути за себе си... Или пък едно момче поне да се среши,да сложи малко лак/гел/пяна за коса и да си сложи някакъв дезодорант/парфюм..Е, в днешно време някои момчета се оливат няправо,но това е съвсем друга тема .. Така,че помислете си дали бихте харесали човек който не прави горепосочените неща и за бога мислете преди да пишете..И не забравяйте златното правило - "Ако не мога да кажа нещо умно,по-добре да си замълча".. ..Повечето хора имаме наика да критикуваме хората за грешките им и да се отвращаваме от други,без да си даваме сметка,че сме като тях..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Външен вид..

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Защо по дяволите всички тука казват,че външния вид няма значение?!? ..Вероятно някои хора още живеят с приказките за Пепеляшка и конярчето,което се жени за принцеса накрая..Да,ама в реалния живот не става така..Тука външния вид е първото,което се гледа,да не кажа и последното..Или май бяха парите...И аз вече не знам.. ..И не знам защо по дяволите не съм видял хубаво момиче да е с убитак (освен ако няма пари), или някое симпатично и поддържано момче с някое посредствено момиче..Не знам вие на коя планета/галактика/измерение живеете ама поне при мен дето живея е така.. ..Така,че много ме дразни това че всички говорите за всякакви добродетели и "съветвате" хората,а всъщност вие не сте честни с другите и със себе си,защото всеки ден си повтаряте,че външния вид няма значение,но дълбоко в себе си знаете че,това не е така..Макар,че грозен е много силно понятие..За мен грозен е свързано с неподдържан..Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала или малко гланц или к'вото и да е няма значение,но да се вижда,че се е постарала в забързаното си ежедневие да отдели поне 5 минути за себе си... Или пък едно момче поне да се среши,да сложи малко лак/гел/пяна за коса и да си сложи някакъв дезодорант/парфюм..Е, в днешно време някои момчета се оливат няправо,но това е съвсем друга тема .. Така,че помислете си дали бихте харесали човек който не прави горепосочените неща и за бога мислете преди да пишете..И не забравяйте златното правило - "Ако не мога да кажа нещо умно,по-добре да си замълча".. ..Повечето хора имаме наика да критикуваме хората за грешките им и да се отвращаваме от други,без да си даваме сметка,че сме като тях..
    Нали се усещаш, че във форума има неповърхностни хора
    Хора, за които външния вид не е от никакво значение... вземи си го набий в кратуната... не всички сме, като теб... даже съм сигурен, че ти не би излязал с момиче с наднормено тегло... това, примерно че не е слаба, и че не слага по 1 тон грим прави ли я по-малко човек бе?... почваш да дрънкаш глупости и съм 1000000 % сигурен, че темата ти е повлияна от тази за "грозния ме преследнва..." и какво? мислиш, че постъпката на авторката е добра ли? Това, че се е развикала пред всички... Имаш ли представа, колко свесни хора има на този свят? Говоря за "грозните" хора. Да не мислиш, че те са искали да са такива ли бе? Защото хора, като тебе се чудат как да се делят на групи, било то зубърски, етнически, грозни, и т.н ... Think bout it...

Извод: внимавай на колко високо се целиш. За мен външния вид едновременно е и важен и маловажен.

Зависи какво виждаш в момичето или момчето отсреща. Все оща има момчета, които не харесват гримирани момичета и аз определено съм от момичетата, които не понасят гел и пяна по косите на момчетата. За мен определено не е на първо място да си така наречения "фешън". Да външния вид е много определящ за момента, наистина са малко тези които биха те заговорили ако не приличаш на фотомодел, но пък да не забравяме и правилото, че хубавите ябълки ги ядат прасетата. Колко хубави двойки сте виждали наполседък. Аз много рядко успявам да видя такива. Както и да е. Живеем в света на красивото и е нормално да се толерира външния вид, но да не забравяме, че понякога той лъже и изпод 2та тона грим можеш да се учудиш до какво си легнал вечерта(нали момчета), докато семплото и свежото си е естествено и красиво. Не знам много мнения ще има по въпроса и все ще са различни, но за мен естествената красота е над направената, можеш днес да си принцеса, а утре пак вълк.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ima nqkakva doza istina v tova,koeto kaza po-gore,no ne vs sa taka,vqrno e 4e se gleda i vun6niq vid,no,ako mom4eto e mn krasivo,a e nqkakuv gadnqr,nqma da sa mn momi4etata,koito 6e se hvanat s nego,vse pak i haraktera se vzima pod vnimanie
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Изкривявате ми думите,ама както и да е..ОК , вие казвте "външния вид няма значение" - по тая логика излиза,че вие харесвате всички - зъбати,рогато,космати .. А вие дали харесвате всички!?!
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    40 Miles from the Sun
    Не че няма значение, просто няма ЧАК ТОЛКОВА голямо значение, сеш се?

Изкривявате ми думите,ама както и да е..ОК , вие казвте "външния вид няма значение" - по тая логика излиза,че вие харесвате всички - зъбати,рогато,космати .. А вие дали харесвате всички!?!
    съгласен съм с bibo искам да се чувствам добре с момичето което е до мен а за да се чувствам добре не да я гледам така без 1 зъб и няква изродка до мене ( брадата космата нещо такова ) бих се чувствал страхотно с момиче което е нежно сладко .... грижи се за външния си вид не някой маймуна КОЙ КАКВОТО И ДА КАЗВА ЗА МЕН НА ПЪРВО МЯСТО Е ВЪНШНИЯ ВИД !!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Аз ли изкривявам думите ти? ... хаха... говоря ти, че понякога външния вид лъже, и преди да се развика на човека може да му го каже спокойно нали? ...съдейки по моето мислене, нямам нищо против зъбатите, РОГАТИ ? WTF? ... косматите... почти не познавам момиче, което да не си бръсне краката и т.н... и какво, не може ли да имаш приятел, който е зъбат?, или който не си бръсне краката... говоря ти само за приятел за нищо повече...какво ако дойде някой такъв, и те попита примерно от твоя клас и и каже "Бибо" имаш ли да ми услужиш с химикалка? и ти какво ще му кажеш махай се космат...

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Аз ли изкривявам думите ти? ... хаха... говоря ти, че понякога външния вид лъже, и преди да се развика на човека може да му го каже спокойно нали? ...съдейки по моето мислене, нямам нищо против зъбатите, РОГАТИ ? WTF? ... косматите... почти не познавам момиче, което да не си бръсне краката и т.н... и какво, не може ли да имаш приятел, който е зъбат?, или който не си бръсне краката... говоря ти само за приятел за нищо повече...какво ако дойде някой такъв, и те попита примерно от твоя клас и и каже "Бибо" имаш ли да ми услужиш с химикалка? и ти какво ще му кажеш махай се космат...
    наистина вече минахте в др тема за приятел няма значение но... за нещо повече от приятелство .... говоря ти м със ф и обратното ...

Добре де да прав си донякъде,че първото впечатление обикновено прави външният вид,но наистина както са казали по-горе,ами ако момичето/момчето има ужасен характер и си мисли,че може да прави каквото си иска...за какво ми е?!?Не мисля,че е най-важното нещо външността,но определено е много важно!Просто си има много изключения и няма как да слагаш всички под общ знаменатал.Аз съм виждала и много хубави момчета с не толкова хубави момичета,но се обичат и не им пука какво мислят другите,а според мен това е най-важното,а именно да държим на този,който е с нас

Проблема не е в това какво виждат в другия, обикновенно всеки иска да е красив и харесван. Да не кажа, че едно 70% не са облагодетелствани и красиви, някои са леко пълни, други имат мъх по лицето, други криви зъби, но какво са виновни те, че така ги е създала майката природа. Не мислите ли, че от тези хора може да се види нещо изключително. Еми айде да ти кажа, че най-голямата любов в живота ми, нито беше красавец, беше с един лошо изграден преден зъб, леко пълничак и със страхотно меко коремче, абе няма да се загледа всеки в него, но той беше моята любов. Беше човека който знаеше какво значи една жена и как трябва да се отнася с нея. Ще го помня винаги и ще го обичам дори и само в спомена, защото втори такъв аз няма и вече и не искам да срещна имам си мъжа до мен и за мен той най-красивия и секси мъж, а за на хората мнението не ми пука. Губите много от пресяването по външен вид, защото наистина не виждате, а само гледате отгоре.

Град
    Лондон
    Малко сте нечестни, защото според вашите думи грозните не стават и защото са грозни (независимо,че не са виновни за това как са се родили) никога няма да си намерят половинка? Вие не сте наред, тук където живея много много не се гледа на тези неща и виждаш хубав мъж с не толкова добре изглеждащо момиче (или обратното), но виждаш как се държат един с друг и разбираш, че те просто се обичат независимо външния вид.

А ако говорим само приятели да сте, тогава не виждам обсолютно никаква причина защо да ти пука как изглежда човека...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

За мен има значение... макар и гадно да звучи... но е така... пък костадин ти по горе даде пример с наднормено тегло... нека и аз да отговоря.... защо да не изляза с такова момиче на кафе или нещо такова, но само чисто приятелски нищо друго.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    За мен има значение... макар и гадно да звучи... но е така... пък костадин ти по горе даде пример с наднормено тегло... нека и аз да отговоря.... защо да не изляза с такова момиче на кафе или нещо такова, но само чисто приятелски нищо друго.
    Ами говорех конкретно за бибо, че едва ли ще излезе с такъв "тип"
    По темата: Правете, каквото искате... не мога да ви наливам акъл в главите...

Няма как да ни наливаш... защото всеки човек си е различен по себе си...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Няма как да ни наливаш... защото всеки човек си е различен по себе си...
    Да така е... айде мир... няма да хабя повече нерви за глупости...

Не можеш да поставяш всички под общ знаменател. Това, че ти си такъв, не означава, че и другите са такива. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Paradise
    Съгласна съм с traka. В началото и аз приемах външния вид за оо, уаааау... И са ме прецаквали толкова жестоко тия красваци, че съм ревала със седмици... Сегашното ми гадже като малък е страдал от пристъпи на астма и не е хич ама хич спортен тип от което. Слаб е, но няма мускули, не е хипер стегнат и тн. ама го обичам, обожавам, не мога без него... Той знае как да ме обича, да ме прегръща, да ме разсмива, винаги има за какво да си говорим, защото е адски умен и няма нещо, за което да не може да даде мнение. За мен той е 300 пъти по-секси, чаровен и прекрасен, отколкото който и да е от бившите ми, ако ще да са били хипер стегнати пичове, например.

ПП. И както каза Костадин, какво като е грозен някой, не става за дружене ли? И двамата ми най-добри приятели са оле боже, единия е много дебел, а другия има опасен фейс, ама от тях по-невероятни хора няма и хич не ме е срам да ме виждат с тях.

А автора очевидно е от ония фешъни, които преследват кифли... Ами а познай: мразя грима, защото се харесвам повече без него. Имам големи гърди, ама не се вея с деколтета до пъпа, защото се чувствам некомфортно да ме зяпат разни. Това грозна и неподдържана ли ме прави? Защото досега, който ми е говорил за външния вид все е казвал много хубави неща...

Град
    Paradise
    ПП. А тия гелосаните ми мязат на гейове (без да обиждам никого->лично мнение).

Ама ми подреди моята картинка...
    За бюста винаги съм била като теб, носила съм блузки по мен, но не съм ги изкарвала навън като повечето. Дори ми е било некомфортно като започнат да ме зяпат и да ми ги обсъждат, въпреки че понякога е и хубаво, но когато го чуваш от тези които искаш... Грим започнах да слагам в последните 2/3 години и не защото искам да съм по красива и забележима, отдавна има само един който да ме гледа, а за да се чувствам по-голяма(прекалено детско излъчване имам и не ми дават годините).

Разбира се , че има значение ... На мен не би ми било приятно когато прегърна приятеля ми , космите под мишниците му да ме гаделчкат и да мирише на пот и тн ....
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

За мен лично няма... Смисъл ето как стоят нещата при мен: Случвало се е видя някое сладко и готино момче, което ми харесва. По стечение на аобстоятелствата се запознавам с него и виждам, че е пълния селяк и просто "чувствата" сами си изчезват. И обратното запознавам се с някое момче, което на външен вид не е много привлекатлено, но като го опознавам и виждам, че е печен и ... останалото е история... До сега не съм харесвала момче заради външния му вид повече от седмица...

Град
    Враца
    Еми виж сега.. Ако човека не се поддържа и не полага най-малките усилия поне да не му е мазна косата и лицето и не смърди на пот, тогава мн ясно, че няма да ти е приятно с него.. И тогава той сам си е виновен.. За мен грозни хора няма.. Има хора с различни вкусове, които харесват различен тип хора.. Напр. човек, който ти мислиш за "грозен" .. друг пък го мисли за красив.. Това е..
    Обаче, човече, ако и ти си от онези хора, които преценяват човека само по външността (с колко грим е, колко му е дълбоко деколтето, как си врътка дупето).. евала.. ;]
    И тоолкова пъти съм го виждала.. Точно "красавците" и "красавиците" са кръгла нула.. Говоря за онея с високото самочувствие.. Ама кой да види свестните хорица, които никой не забелязва само защото не са се облекли атрактивно..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си