- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Външен вид..
Абе те хората са си го казали - " Двама души гледат едно и също небе,но виждат две различни неща." Май така беше..както и да е..
Та за мен също има значение външния вид,но по-голямо значение е вътрешната красота.Стига ми само да се чувствам добре в не чак толкова привлекталната компания на момчето до мен,но поне да има умствен багаж.
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Ще го кажа краткo и ясно: "Любовта е сляпа!" (nod)
Damn it man.. Be defferend!
напълно съм съгласна с теб!Първоначално написано от soul1199
и то всъшност нещата са точно така,според мен
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Любовта е сляпа... КЛИШЕТА! Ако едно момиче не е красиво, няма да тръгна да се занимавам да търся нещо повече от приятелство с него никога. Между другото се замислете - който е красив вътрешно, не може да прилича на подводна маймуна! Външният вид е от голямо значение.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
bibo, и в тая тема те подкрепям. Не прочетох всички мнения, които са се изписали, но още на първата страница имаше простотия.. Как може под поддържано момче/момиче веднага да разбираш фешън?Направо ме изумихте..
По темата моето мнение е, че всеки който твърди, че външния вид не е от значение е абсолютен лицемер.. Че не е от основно значение съм съгласна на 100 %, но чак от никакво..
Парадоксът е там, че точно тея девойки, които най-много се репчат, че грима и външността, като цяло, не са важни, точно те никога не биха имали нещо общо с някое метросексуално момче (независимо от "вътрешната му красота")..![]()
1. Подържане не значи гвацане с гел, спирали, фон дио тен и тн, а значи да си чистичка, с хубава кожа, епилирана и други такива далеч по-обикновенни неща.
2. Добре, да речем, че ти като виден фешън си хванеш някоя хипер мацка с невероятен външен вид за гадже. Тя е в дрехи последна мода, с 2 кила грим по лицето и деколте до пъпа (мечтата на 99% от фешъните). И хубаво ще си я поогледаш, поцелуваш, понатискаш и тям подобни и накрая какво? Като седнете и няма за какво да си говорите? Е, да, тя по природа не е тъпа, ама вместо да си обогати общата култура и да стане комуникативна по различни въпроси, е висяла пред огледалото да се гримира или в търговския център да пробва парцалки. Е какво? Ще останеш ли завинаги с момиче, което макар и прекрасно на външен вид, в себе си е куха и едиснтвения разговор, който може да проведете е за модни линии и марки гел?
Винаги ми е било интересно използването на подобни клишета. Някой чул някаква известна фразичка и я повтаря при всеки удобен случай, без дори да се замисли дали изобщо е вярна. Любовта хубаво е сляпа, ма нали за да ослепее, трябва да 'достигнеш' до човека? Трябва да има поне малко привличане между двамата, за да може да дойде любовта. Разбира се, че външният вид има значение. При едни по-малко, а при други повече. Малоумно е дори това да се отрича, защото никой няма да бъде с човек, който изобщо не го привлича, а отблъсква. Няма смисъл да лицемерничим и да отричаме, че не е така.Първоначално написано от bfmvsgirl
You're frozen
When your heart's not open..
vsi4ko e do vreme
krasotata su6to
kakto i akula![]()
rano ili kasno vsi4ki 6te ostareem i izpatkame![]()
'бали го.
Ако някой е чистичък и има излъчване, кво повече ми трябва?!
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Що да не е важен?!Важен е!Се пак ако някой не ти хареса външно няма да има смисъл да го опознаваш вътрешно .. аз така мисля![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
От къде пък тая логика, че ако се поддържаш и обръщаш голямо внимание на външния вид, нямаш време да си обогатиш общата култура (или там каквото беше мнението по-горе).. Наистина не мога да разбера защо едното трябва да е за сметка на другото
Моля някой да ми обясни, че явно съм прекалила с червилото и сега трудно мисля
И на мен това ми е много интересно.Първоначално написано от lifestyler
Аз като хем се поддържам, хем имам някакъв информационен глад, то тогава какво правим?
Сега, друг е въпроса, че една 15 годишна няма кой знае каква нужда от грим.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не е задължително след като си прекарала половин час пред огледалото вместо във водене на интелигентни разговори за обогатяване на общата култура да си тъпа едва ли не...Обичам да стоя пред огледалото и да се гримирам,обичам да ходя по магазините,коя жена не обича?!Аз не се чувставам глупава,след като обичам типично женските неща...Първоначално написано от Bellatrix
.....za men vynshniq vid e vajen,dotolkova che da usetq nastroenieto na choveka,ne tolkova da mu gledam chertite(sini ochichki,pravilni simetrichni cherti,ako moje da vzema edna linikaa da premerq........) ,a po skoro da usetq energiqta,chrez tqloto mu,a ne chrez viziqta da razbera emociite..i vsichko ostanalo....;]vsyshtnost tova go pravq s vsichki hora -s momichetata po tozi nachin precenqm priqtelkite si ,a ako si tyrsq gadje po syshtiq nachin precenqm momchetata ;]]].....
За мен външността и характера на човека вървят ръка за ръка.Не трябва да заклеймяваме хората като "красиви" и "грозни" само по външния им вид![]()
който казва, че външният вид няма абсолютно никакво значение, се самозаблуждава много жестоко. за който това е най- важния критерий- също.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами да до някъде си прав... и все пак... в твоите очи може най-грозната за всички останали за теб да е невероятна...или точно обратното... всеки си има свои виждания..едни ценят характера...други външния вид... всеки преценява сам за себе си кое да гледа в другия!!! Така че не си ти този който ще каже на другите да спрат да гледат само характера...За това всички сме различни хора...защото всеки харесва различното у другия но това дали то ще се намира в характера или красотата всек исам за себе си преценява!!!
P.S. Аз гледам и двете неща...нито едното го пренебрегвам нито другото...!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има известна доза истина в това, което казва.. Всъщност повечето хора гледат единствено външността...аз лично не мисля, че това е най-важното!Характера е много по-важен от външния вид...дори да е най-красивото момче/момиче като има ужасен характер и не можете да си поговорите за нищо без да се скарате...ще бъдете ли с този човек, независимо колко красив е той?!
Има известна доза истина в това, което казва.. Всъщност повечето хора гледат единствено външността...аз лично не мисля, че това е най-важното!Характера е много по-важен от външния вид...дори да е най-красивото момче/момиче като има ужасен характер и не можете да си поговорите за нищо без да се скарате...ще бъдете ли с този човек, независимо колко красив е той?!
Първоначално написано от traka
+1 osobeno za poslednite nqkolko reda sum napulno suglasen![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
ехх този външени вид...да важен е но не е най-важният защото за да заговориш мимичето/момчето в автобуса първо си казваш "ебати къв/ква е готин/а" и тогава тръгваш нали?Но за да се разделиш с нея/него кво си казваш - "не мога повече да я/го търпя" нали? Така че винаги първо се гледа външния вид,е да някои хора само това гледат но други след като те видят си задават въпроса "а ве тоя/тая има ли нещо в главата или да си ходя"