Цитирай Първоначално написано от bibo
Защо по дяволите всички тука казват,че външния вид няма значение?!? ..Вероятно някои хора още живеят с приказките за Пепеляшка и конярчето,което се жени за принцеса накрая..Да,ама в реалния живот не става така..Тука външния вид е първото,което се гледа,да не кажа и последното..Или май бяха парите...И аз вече не знам.. ..И не знам защо по дяволите не съм видял хубаво момиче да е с убитак (освен ако няма пари), или някое симпатично и поддържано момче с някое посредствено момиче..Не знам вие на коя планета/галактика/измерение живеете ама поне при мен дето живея е така.. ..Така,че много ме дразни това че всички говорите за всякакви добродетели и "съветвате" хората,а всъщност вие не сте честни с другите и със себе си,защото всеки ден си повтаряте,че външния вид няма значение,но дълбоко в себе си знаете че,това не е така..Макар,че грозен е много силно понятие..За мен грозен е свързано с неподдържан..Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала или малко гланц или к'вото и да е няма значение,но да се вижда,че се е постарала в забързаното си ежедневие да отдели поне 5 минути за себе си... Или пък едно момче поне да се среши,да сложи малко лак/гел/пяна за коса и да си сложи някакъв дезодорант/парфюм..Е, в днешно време някои момчета се оливат няправо,но това е съвсем друга тема .. Така,че помислете си дали бихте харесали човек който не прави горепосочените неща и за бога мислете преди да пишете..И не забравяйте златното правило - "Ако не мога да кажа нещо умно,по-добре да си замълча".. ..Повечето хора имаме наика да критикуваме хората за грешките им и да се отвращаваме от други,без да си даваме сметка,че сме като тях..
Нали се усещаш, че във форума има неповърхностни хора
Хора, за които външния вид не е от никакво значение... вземи си го набий в кратуната... не всички сме, като теб... даже съм сигурен, че ти не би излязал с момиче с наднормено тегло... това, примерно че не е слаба, и че не слага по 1 тон грим прави ли я по-малко човек бе?... почваш да дрънкаш глупости и съм 1000000 % сигурен, че темата ти е повлияна от тази за "грозния ме преследнва..." и какво? мислиш, че постъпката на авторката е добра ли? Това, че се е развикала пред всички... Имаш ли представа, колко свесни хора има на този свят? Говоря за "грозните" хора. Да не мислиш, че те са искали да са такива ли бе? Защото хора, като тебе се чудат как да се делят на групи, било то зубърски, етнически, грозни, и т.н ... Think bout it...