- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Външен вид..
АБСОЛЮТНО! Нещата винаги са доста двойнствени!Първоначално написано от TheNewReligion
Вижте сега, предното гадже не беше най-големия красавец... Даже първия път като го видях си казах "Омммг..." .. Но се разбирахме невероятно добре. Имаше чуден характер, с него се чувствах неописуемо. И така израсна в очите ми. Изведнъж стана най-големия сладур за мен, повярвайте ми. Въобще не ме е*еше какво казваха приятелките ми. : ) Обожавах си го. Казвах му че е красив. Мислех че е красив!
Отношението и нагласата могат много да променят очите на човека и тогава дори кривия нос ти се струва сладък, или пък щръкналите уши... или кривите зъбки. "Гледаш" по друг начин на човека, когато е станал част от теб. Преди да го познаваш може да си го намирал за грозноват, ама после...
НЯМА грозни хора. Не ми казвайте че преструвка, защото наистина е така! Много хора като съм ги виждала съм си казвала че изглеждат зле, но като ми уловят сърцето всичко тва остава на по-заден план...
Наистина тежките случаи могат да се видят в www.uglypeople.com, но тези хора са единици така или иначе. като цяло няма грозни хора и във всеки има нещо много красиво и чаровно.
Сега за важността на външния вид. Да, тъжно или не, трябва да има физическо привличане за да има любов. Някое много грозно и дебело момиче, като не хваща окото, никой няма да се наеме да опознае ангелската й душа. НО! и тук има момент на успокоение, защото
1.изключително грозните хора както в оня сайт са малка бройка
и
2.хората имат различен праг за красота (и за грозота респективно). Например аз харесвам Ваньо - вижда ми се сладък и секси. Обаче претенциозната ми приятелка ме гледа изумено и ми вика "Ти да не полудя бе, тоя мяза на извънземно!" (реален случай, хахаханай-добрата ми приятелка мисли че имам ужасен вкус за момчета). Или обратната ситуация. Пешо трови Мария пред Галин: "Супер е гадна тая бе, пари да ми дават няма да я докосна", а Галин се чуди й вика "Кво пък й има? Според мен е сладка."
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride