- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Външен вид..
Оффф не мога да споря с 13-14годишни,пък и с 18 с акъл на по-малки...Нямам нищо против да харесвате всякакви хора,пък и чесно казано не ме интересува..Просто чрез темата просто исках да кажа,че в днешно време външния вид има огромно значение и който не го е осъзнал е или много глупав,или не е живял в България..Сега вие тотално оплюхте грима,гланца и едва ли не хората които се къпят... Естествено между хората съществува ограмна завист и тя е в основата на много неща.. ... Но всеки си има право на собсвено мнение..Харесвайте се,обичайте се,живейте си живота както си искате и мислете малко преди да пишете..Е,естествено,че не очакваме всички да живеят в реалния свят,то в днешно време повечето -айсет годишни са толкова филмирани,че не знам има ли накъде повече..Всеки се прави на какъвто не е ... ..За по-интересно
....
Тука се наблюдава същата тенденция... Осъжда се без да се обосновава..Прочел,не прочел,разбрал,не разбрал веднага се бърза да се лепва етикет тоя/тая били тъпи..Ми дечица завършете поне средното си образование станете самостоятелни,изкарайте си 20-30 лв. сами и тогава поучавайте хората ... И накрая - продължавам да твърдя,че хората в този форум са страшно лицемерни,ама какво да се прави,те са същите лицемерници като навън.. ..Знам,че за някои хора външния вид е е от толкова голямо значение,но да ми кажете,е няма НИКАКВО значение.. ...Това койтоси го мисли може да отиде да се прегледа.. ...И не ми пишете мнения само да се правите на интересни - не сте.. ..Само се излагате![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka