Цитирай Първоначално написано от bibo
Оффф не мога да споря с 13-14годишни,пък и с 18 с акъл на по-малки...Нямам нищо против да харесвате всякакви хора,пък и чесно казано не ме интересува..Просто чрез темата просто исках да кажа,че в днешно време външния вид има огромно значение и който не го е осъзнал е или много глупав,или не е живял в България..Сега вие тотално оплюхте грима,гланца и едва ли не хората които се къпят ... Естествено между хората съществува ограмна завист и тя е в основата на много неща.. ... Но всеки си има право на собсвено мнение..Харесвайте се,обичайте се,живейте си живота както си искате и мислете малко преди да пишете..Е,естествено,че не очакваме всички да живеят в реалния свят,то в днешно време повечето -айсет годишни са толкова филмирани,че не знам има ли накъде повече..Всеки се прави на какъвто не е ... ..За по-интересно ....
Тука се наблюдава същата тенденция... Осъжда се без да се обосновава..Прочел,не прочел,разбрал,не разбрал веднага се бърза да се лепва етикет тоя/тая били тъпи..Ми дечица завършете поне средното си образование станете самостоятелни,изкарайте си 20-30 лв. сами и тогава поучавайте хората ... И накрая - продължавам да твърдя,че хората в този форум са страшно лицемерни,ама какво да се прави,те са същите лицемерници като навън.. ..Знам,че за някои хора външния вид е е от толкова голямо значение,но да ми кажете,е няма НИКАКВО значение.. ...Това койтоси го мисли може да отиде да се прегледа.. ...И не ми пишете мнения само да се правите на интересни - не сте.. ..Само се излагате
,изкарайте си 20-30 лв. сами и тогава поучавайте хората

А бе момченце ти на мене ли почваш да ми казваш да си изкарвам пари бе? като не ме познаваш и не знаеш какво правя, и дали искам пари от наще, тогава можеш да ми говориш, какво знаеш ти за мен бе, мислиш си че нямам акъл ли бе?, мислиш че се преструвам ли бе?...
Всеки си има вскус, но недей да хвърляш такива критики, когато не знаеш срещу кого ги отпряваш.... айде лека вечер